Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

caut cod difuzor aer w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• caut cod difuzor aer w210

Cine poate sa ma ajute cu un cod de difuzor de aer pentru un e220 din 1995 (w210 95Cp)? Ca nu se poate cauta decat dupa codul de sasiu. Sa explic de ce nu ma ajuta chestia asta: din cauza unui eveniment nefericit am luat de la dezmembrari un radiator de apa care se pare ca este de cutie automata(eu am manuala) si nu se potriveste cu ce am eu pe masina. Conform seriei imi arata un radiator cu dimensiuni ceva de genul 48x49 cm ..care eu nu l-am avut nici cand am luat masina. Radiatorul meu are dimensiunile 64x48 (partea de aluminiu). Poate sa ma ajute cineva care are un radiator ca acesta pe masina sa gasesc un cod pentru difuzor? Sau macar seria de sasiu sa pot comanda dupa ea?

Cel din anuntul asta cred ca imi trebuie.
    Last edited by Luxian; 05-10-2012, 21:38 PM. Reason: "Capitalizare"

Nu-mi dau sema exact, arata-mi in poza ce anume.
    Attached Files
    Last edited by cl600; 05-13-2012, 18:56 PM.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Uite si filtrul de aer.
      Last edited by cl600; 05-13-2012, 18:58 PM. Reason: copyright

Comment

In poza cu masina este vorba de plasticul ala care se vede in spatele radiatorului. Inspre motor. In a doua poza este vorba de chestia cu albastru jos, care se prinde de radiator (in imagine in dreapta lui) cu clema 155. Daca vad eu bine este vorba de FAN SHROUD 137, dar ti-am spus ca dupa VIN apare un radiator mai mic (ceva gen 48x48) si un difuzor mai mic compatibil cu radiatorul ala. Eu am un radiator mai mare, de aprox 64x48cm :|

ÃŽncearcã te rog sã folosești literã mare la început de propoziții!
        Last edited by Luxian; 05-10-2012, 21:41 PM. Reason: Capitalizarea

Comment

Mergi la Dancor, dezmembrari pe centura estica a Ploiestiului (iesirea spre BZ, langa targul auto) si vezi ce gasesti. Se arunca rau la bani, insa incearca sa negociezi.
          Cel putin, daca gasesti, ia codul si cauti nou...

Comment

Originally posted by olivianmunteanu View Post
            In poza cu masina este vorba de plasticul ala care se vede in spatele radiatorului. Inspre motor. In a doua poza este vorba de chestia cu albastru jos, care se prinde de radiator (in imagine in dreapta lui) cu clema 155. Daca vad eu bine este vorba de FAN SHROUD 137, dar ti-am spus ca dupa VIN apare un radiator mai mic (ceva gen 48x48) si un difuzor mai mic compatibil cu radiatorul ala. Eu am un radiator mai mare, de aprox 64x48cm :|

ÃŽncearcã te rog sã folosești literã mare la început de propoziții!
            Ma indoiesc ca vei gasi acel plastic la dezmembrari ca piesa,el facand parte din ventilator si venind impreuna cu el-deci nu ar fi rentabil pentru parc vinderea independenta a acestuia...
            Dimensiunile care le ai (640mm/480mm) sunt cele normale pentru aceasta masina dar cu motoare mai noi si versiunea cu facelift nu E220 D cum este al tau...Ventilatorul vine cu acel plastic la vreo 700ron...

Radiatorul din fabrica este cel mic din dreapta jos si difuzorul este cel mentionat de tine cu numarul de cod 137 ...De regula pentru masini fara AC...
            Iar asta este pentru radiatorul mare de 640...:

Bafta!
            Last edited by PARAZYTW210; 05-12-2012, 21:52 PM.
            ....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...

Comment

Nu au la Dancor..ca daca aveau..mi-l vindea si separat..revenind...parazytw asta banuiam si eu ca nu este de model ca al meu..ceea ce inseamna ca neamtul de la care am luat masina il schimbase cu acesta de generatie mai noua. Intrebarea ramane..cine poate sa imi dea un VIN de la o masina care are din fabrica radiatorul cat asta al meu? De preferat cu cutie automata ca radiatorul este de cv automata.. si nu caut sa il iau second hand neaparat ..il iau si nou..dar nu il pot gasi baietii la piese dupa codul radiatorului (sa il gaseasca pe cel al difuzorului) ci numai dupa VIN.

Comment

Nu au la Dancor..ca daca aveau..mi-l vindea si separat..revenind...parazytw asta banuiam si eu ca nu este de model ca al meu..ceea ce inseamna ca neamtul de la care am luat masina il schimbase cu acesta de generatie mai noua. Intrebarea ramane..cine poate sa imi dea un VIN de la o masina care are din fabrica radiatorul cat asta al meu? De preferat cu cutie automata ca radiatorul este de cv automata.. si nu caut sa il iau second hand neaparat ..il iau si nou..dar nu il pot gasi baietii la piese dupa codul radiatorului (sa il gaseasca pe cel al difuzorului) ci numai dupa VIN.
                Nu cred ca te va ajuta careva cu un difuzor ca ventilatorul asta mare de facelift vine cu el...uite VIN-ul meu:

WDB2100061A959771

A mea asa a avut din fabrica din asta mare,cel de AC in fata lui mai mic si intercooler-ul dedesubt...

In linkurile date de mine tocmai ti-am dat surse de cumparare a unui asemenea ventilator....
                ....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...

Comment

Originally posted by PARAZYTW210 View Post
                  Nu cred ca te va ajuta careva cu un difuzor ca ventilatorul asta mare de facelift vine cu el...uite VIN-ul meu:

WDB2100061A959771

A mea asa a avut din fabrica din asta mare,cel de AC in fata lui mai mic si intercooler-ul dedesubt...

In linkurile date de mine tocmai ti-am dat surse de cumparare a unui asemenea ventilator....
                  in linkurile tale nu este ceea ce caut eu...eu am racirea cu vascocuplaj..nu electroventilator cum este in linkurile date de tine de CDI ..

Comment

http://www.dezmembrarimasini.ro/vanz...i--626209.html
                    In imaginea cu motorul din anuntul asta este EXACT piesa care imi trebuie mie.. Pentru cine nu a inteles despre ce este vorba..este chestia aia mare de plastic care se afla intre motor si radiator..si dupa forma si lungimea furtunului de apa stiu sigur ca este modelul cu radiator de 64x48 .Are cineva asemenea piesa pe masina lui?

Comment

in linkurile tale nu este ceea ce caut eu...eu am racirea cu vascocuplaj..nu electroventilator cum este in linkurile date de tine de CDI ..
                      Am inteles.Uitasem ca e 220D.....
                      Nu am vazut radiator de 640 sa fie pus pe motor cu vascocuplaj ca sa i se ataseze si acel difuzor... Sper sa gasesti la dezmembrari unul de dimensiunea aia..
                      Cele 2 ventilatoare din fata radiatorului le ai?Sau nu le-a pus neamtul si pe alea?Te mai ajutau si alea cat de cat cu racirea...
                      Last edited by PARAZYTW210; 05-14-2012, 01:59 AM.

Comment

Originally posted by PARAZYTW210 View Post
                        Am inteles.Uitasem ca e 220D.....
                        Nu am vazut radiator de 640 sa fie pus pe motor cu vascocuplaj ca sa i se ataseze si acel difuzor... Sper sa gasesti la dezmembrari unul de dimensiunea aia..
                        Cele 2 ventilatoare din fata radiatorului le ai?Sau nu le-a pus neamtul si pe alea?Te mai ajutau si alea cat de cat cu racirea...
                        Le am pe alea..nu ajuta mare lucru cand sunt in oras la 35de grade afara si merg numai cu a 1-a si a 2-a Eu am vazut mai multe cu radiatorul de 64 si racire cu vasc cum este la mine deci..cumva trebuie sa fac rost de un VIN de la unul din ala

Comment

Zi-le la dobitoci...expilca-le despre ce e vorba,care piesa o vrei...nu sunt o mie de piese...daca vor o gasesc repede,zi-le ca vrei difuzorul de la un E220d din 97 si gata,trebuie sa te intrebe "radiator asa?sau asa?" le zici de care si gata!!!

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
                            Zi-le la dobitoci...expilca-le despre ce e vorba,care piesa o vrei...nu sunt o mie de piese...daca vor o gasesc repede,zi-le ca vrei difuzorul de la un E220d din 97 si gata,trebuie sa te intrebe "radiator asa?sau asa?" le zici de care si gata!!!
                            ) As vrea eu sa fie asa usor ..Am luat cred 20de magazine la rand..nimeni nu stie /nu poate sa imi gaseasca piesa decat dupa codul ei sau dupa codul VIN al masinii.. nimeni nu poate sa imi gaseasca un cod pentru difuzor in functie de codul de radiator(aici s-ar putea sa fie o problema ca si ala de CDI are aceleasi dimensiuni si totusi nu are vascocuplaj) sau de marimea acestuia.
                            Inca mai caut..am sunat la tot ce era de dezmembrat w210..nimeni nu are..( Simt ca innebunesc.Vine caldura si sa vezi ce fierb motorul fara ala..

Comment

Poate te ajuta astea cu ceva

Sunt luate de aici (imag 3) :

Respectiv de aici ( imag 1 si 2 ) :

Bafta !
                              Attached Files
                              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF