Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

amortizoare w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• amortizoare w210

Caut amortizoare pt w210 model e250 diesel al meu. Vreau sa le inlocuiesc si sa pun noi. Poblema e ca dupa indelungi cautari nu am reusit sa gasesc pe care sa le iau. Pe gaz sau pe ulei , din ce am citit mi-ar place pe ulei, iarna nu circul cu masina asta prea mult,si sportiv nu conduc deloc, si apreciez confortul.

Daca ma puteti ajuta cu un sfat ce marca sa aleg, si eventual o recomandare de unde sa le cumpar as fi tare bucuros.

Am gasit o chestie pe ebay, da nu stiu ce marca e asta ATP ... stie cineva?
    Last edited by white8snow; 04-26-2012, 17:32 PM.
    +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Sachs sau Monroe nu te coafeaza?
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ba bine ca nu, da e f mare diferenta de pret. De asta ma uitam, astea atp se pot aduce la jumate pretu, acuma nu stiu daca nu cumva e si jumate calitatea... de aia intrebam daca le stie cineva.

Comment

Vad ca scrie ATP GmbH. Deci este firma nemteasca. Nu cred ca pot face magarii.

Comment

Aici e site direct la ei, am intrebat si mecanicii din zona, da toti bilstein si sachs au zis, de astea nu au auzit nici unu daca is bune sau rele nu se stie....

Comment

Din lipsa de informatii pe la toti amicii mei si mecanicii cunoscuti despre marca asta atp, fie ea si germana am renuntat la cautari si am decis ca desi e mai scump putin mai bine nu risc asa ca o sa-mi cumpar 4 sachs noi.
            Nu stiu nici pana azi daca atp ar fi fost bune sau nu... da nu vreau sa testez pe pielea mea. Oricum daca era careva interesat iesea la 174 euro toate 4 transport inclus acasa. Sachs o sa ma coste cu 50 euro mai mult.

Comment

Cred ca-i cea mai buna decizie. De unde le-ai luat, ebay?

Comment

Inca nu le-am luat. Urmeaza acuma sapt viitoare sa le comand de la producator.

site producator: http://www.zf.com/na/content/en/unit..._sachs_us.html

Nu is fan lucrat prin intermediari si magazine de la coltu strazii, montaju o sa mi-l fac singur.

Asta e tipul brand: SACHS
                124 391
                Shock Absorber Super Touring
                EAN:
                4013872124725
                UPC:
                708609070140
                Last edited by white8snow; 04-29-2012, 14:03 PM.

Comment

Foarte buna ideea cu comanda direct de la producator. Daca le iei din magazin li se dubleaza pretul prin cati intermediari trec... Spune-mi te rog cum ai aflat si pretul pentru toate 4. Si cum alegi sigur modelul care iti trebuie. Ca daca ai gresit nu prea ai ce face la primire. Da-mi mai multe detalii cum ai facut pentru ca vreau sa imi comand si eu. Ma gandesc ca eventual am putea comanda impreuna pentru a mai scuti din costul transportului. Merci!

Comment

Revin cu completare, amortizoarele ATP au 2 ani garantie din germania fara limita de km, i-am sunat azi sa vb in detaliu despre ele. Asa ca tinand cont de pret si de garantie o sa-mi fac un colet mai mare cu tot ce am nevoie si le cumpar. Nici sachs nu da mai mult de 2 ani.
                    Si asa ca aspect din ce am mai luat de la nemti inca nu m-am tepuit.

Comment

Salutare ..cred ca te pot ajuta ...amortizoare noi noute...din fabrica...la pret mic. Nu promit nimic dar pot incerca...Se produc la noi in Romania, pentru export.
                      Last edited by Zeus; 02-17-2020, 09:15 AM.

Comment

Eu m-as duce pe Sachs.
                        Am auzit numai lucruri bune de ele.

Comment

Mi-am dorit sachs, am testat alea de la nemti si a ajuns sa am KYB ))
                          A luat un amic chiar inaintea mea de ala de la nemti si am zis in ultima clipa ca stau dupa el sa vad cum merg, nu erau prea grozave, adica merg dar nu tin masina grozav, am mai vazut eu sachs noi pe masini si era diferenta mare la cum statea masina pe drum.
                          Mi-am adunat banii si am comandat sachs si aia de la magazin mi-au adus modelu gresit)
                          Cica nu este sachs pt masina mea ca alea care erau pe catalog erau mai scurte putin, naiba stie, asa ca i-am zis sa-mi aduca KYB. Astea is asa cum trebuie si dupa toata tevatura asta am ramas cu 4 KYB noi. Merg f bine, inca n am decat vreo 2000 cu ele da sunt multumit.
                          Ce sa zic nu luati decat marci adevarate. Nu merita sa te complici.

Comment

Eu am luat SACHS, pe site-ul lor identifici facil echivalentul.
                            Amortizoarele originale MB sunt... SACHS.

Comment

Nu ti se par putin rigide ? eu de cand le-am schimbat parca is putin rigide... pe spate daca ma urc pe carlig abia se clinteste in jos si in sus sa oscileze nici vorba. Si e de tinut cont ca am totusi 100 kg .
                              Alea vechi, cei drept erau varza, cu apasai usor si masina revenea imediat ba chiar oscila putin.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF