Buna. Am avut ieri o problema: cursa pedalei de ambreiaj a devenit brusc foarte scurta, la mai putin de jumatate decit in mod normal. masina nu mai intra in viteza, cu greu am reusit sa o bag intr-a doua si sa ma tirii pina acasa. Nu am mai scos-o dintr-a doua. Cind am oprit, am ridicat cu mina pedala de ambreiaj. Minune! Totul a revenit la normal, masina a mers si ieri si azi fara probleme. Insa imi dau seama ca nu e ceva normal.
Un detaliu: cind masina era blocata in viteza a doua, chiar daca tineam pedala de ambreiaj apasata pina la capat, masina tindea sa plece singura de pe loc (daca nu tineam si pedala de frina apasata chiar pleca incet-incet, ca la o cutie automata)
Stie cineva ce poate fi, la ce sa ma astept in perioada urmatoare, ce verificari ar trebui sa fac?
masina este un e 200 kompressor benzinar, 134 kw, 1997.
Multumesc!
Un detaliu: cind masina era blocata in viteza a doua, chiar daca tineam pedala de ambreiaj apasata pina la capat, masina tindea sa plece singura de pe loc (daca nu tineam si pedala de frina apasata chiar pleca incet-incet, ca la o cutie automata)
Stie cineva ce poate fi, la ce sa ma astept in perioada urmatoare, ce verificari ar trebui sa fac?
masina este un e 200 kompressor benzinar, 134 kw, 1997.
Multumesc!
Comment