Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes w210 - mici probleme

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes w210 - mici probleme

Salut, de cateva zile sunt posesorul unui Mercedes W210 E290td
    Sunt incantat de masina,dar are cateva mici probleme.
    - Prima problema ar fi la blocul de lumini, in timpul mersului da faza lunga fara sa-l ating.Tind sa cred ca problema este de la maneta, se misca foarte usor.
    - Tot la lumini - nu functioneaza pozitiile si nici luminile din bord si consola centrala, seara e bezna totala, am citit pe forum ca problema ar putea fi de la tensiometru, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,unde se gaseste tensiometrul si ce trebuie schimbat la el ?
    - O alta problema ar fi la usa dreapta fata, este putin lasata, nu cade bine pe cheder, iar in mers se aude un vajait deranjant.. Se poate regla usa din balamale ?

Sper sa rezolv aceste probleme ca sunt foarte incantat de masina, este al doilea Mercedes, am mai avut un w202 2.2d de care am fost foarte multumit in 2 ani am schimbat doar consumabilele si masina avea aproape 500000 km, la randul meu va stau la dispozitie pentru intrebari referitoare la w202.
    Astept raspunsuri,multumesc

Si eu sunt din Constanta,poate ne intalnim si vorbim ca si eu am un e290td si un w202 C200d...

Comment

salut, o sa te deranjez cu un telefon sa vorbim despre masini.

Comment

asta am verificat sigurantele, problema cu luminile in bord de acolo vine, siguranta er arsa am schimbat siguranta si la fel sa aprins putin si dupa mi-a ars siguranta si a scos si putin fum... stiti de la ce poate fi ?

Comment

Nu stiu unde ar putea fi scurt dar eu in locul tau as da bordul afara(cel unde sunt ceasurile) si as pune siguranta la loc,si as aprinde luminile,macar asa ai stii unde e scurtul pana in bord sau chiar in bord.Daca nu stii cum sa il scoti sunt multe video pe net care iti arata cum.Iti faci doua sarma si e foarte simplu.Spor la treaba.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF