Salut , am achizitionat un e200 , w210 din 2001 , la inceput a avut ceva probleme , imi aparea in bord ABS si BAS , am fost la tester , mi le-a rezolvat(asta au spus ca se cauzeaza datorita faptului ca a stat destul de mult fara baterie) . Ok , am rezolvat-o , frana functioneaza , dar nu corect . Apas pedala , se simte ca franeaza bine, dupa care pedala se inmoaie , da drumul franarii , iar cand piciorul imi ajunge in capat prinde bine frana iar , daaaar intra abs-ul suuper repede , si pe orice suprafata (mai putin pe cea uscata). Tot de la tester mi-au spus ca se poate sa fie un senzor ABS murdar . Va multumesc !
Adaug ca , in mers , la kickdown , imi apare EPC si imi taie gazul (am inteles ca ar putea fi injectoarele) DAR daca accelerez usor la inceput , tare imediat , imi ia kickdownlul si ma baga in scaun .
Adaug ca , in mers , la kickdown , imi apare EPC si imi taie gazul (am inteles ca ar putea fi injectoarele) DAR daca accelerez usor la inceput , tare imediat , imi ia kickdownlul si ma baga in scaun .
Comment