Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W211 nu mai schimba in treapta inferioara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In primul rind, editeaza, te rog, postarea, cu elemente de punctuatzie aferente. Mai apoi, daca ajungi pe acolo si se rezolva problema, clarifica-ne si pe noi. Am intimpinat asemenea problema in mod repetat, am o banuiala ca ar fi calculatorul cutiei de vina (ala de raspunde de steptronic...), dar nu e nimic cert.

Comment

Eu la W210 290 TD, am patit asa si era senzorul de la turbo, nu-mi urca mai mult de 2500-3000 ture si nu schimba cum trebuie datorita turatiei. Eu am schimbat senzorul si YGR, nu mai am probleme. Nu stiu cum e la CDI dar tot acolo cred ca-i problema

Comment

Am avut si eu o problema asemanatoare, imi facea necazuri numai la drumuri lungi,niciodata pe distante scurte in Buc. Pina la urma a fost de vina furtunul care duce aerul la galerie care era taiat un pic si cind apasam lung pe acceleratie probabil pierdea presiune si nu se mai tura motorul.l-am schimbat ,175 lei si acum merge normal.Am un w210, 220 cdi din 2001.La tester imi spunea ca e de vina turbina mai bine zis ca are presiune insuficienta.Succes si sa ai numai drumuri bune.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF