Salutare. Problema mea s-a nascut odata cu achizitia unor jante de tabla originale pe 16" 7,5j ET 42 ptr W211 an 2006. Jantele se potrivesc perfect pe masina insa am folosit aceleasi prezoane care le aveam ptr jantele de aliaj (modelul care echipeaza varianta elegance). Prezoanele au strans bine roata pe butuc(fuzeta) insa am constatat un oarece uruit in mers la viteze mici. M-am uitat, anvelopele nu ating nicaieri, sunt aceleasi dimensiuni ca in carte(225/55/16) am pus mana pe jante nu sunt calde..ar fi doua posibile cauze:
1. capacele de roata nu sunt originale, nu stau bine pe janta, joaca(le-am prins cu arici).
2. prezoanele sunt mai lungi??? si freaca pe ceva in fuzeta???
Are cineva idee daca e posibil sa frece de ceva in fuzeta, se poate strica ceva acolo??
Multumesc anticipat ptr lamuriri sau sfaturi. In poza, modelul de janta aliaj de la care am luat prezoanele cu care am montat jantele de tabla.
1. capacele de roata nu sunt originale, nu stau bine pe janta, joaca(le-am prins cu arici).
2. prezoanele sunt mai lungi??? si freaca pe ceva in fuzeta???
Are cineva idee daca e posibil sa frece de ceva in fuzeta, se poate strica ceva acolo??
Multumesc anticipat ptr lamuriri sau sfaturi. In poza, modelul de janta aliaj de la care am luat prezoanele cu care am montat jantele de tabla.
Comment