Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiuni prezoane W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiuni prezoane W211

Salutare. Problema mea s-a nascut odata cu achizitia unor jante de tabla originale pe 16" 7,5j ET 42 ptr W211 an 2006. Jantele se potrivesc perfect pe masina insa am folosit aceleasi prezoane care le aveam ptr jantele de aliaj (modelul care echipeaza varianta elegance). Prezoanele au strans bine roata pe butuc(fuzeta) insa am constatat un oarece uruit in mers la viteze mici. M-am uitat, anvelopele nu ating nicaieri, sunt aceleasi dimensiuni ca in carte(225/55/16) am pus mana pe jante nu sunt calde..ar fi doua posibile cauze:
    1. capacele de roata nu sunt originale, nu stau bine pe janta, joaca(le-am prins cu arici).
    2. prezoanele sunt mai lungi??? si freaca pe ceva in fuzeta???
    Are cineva idee daca e posibil sa frece de ceva in fuzeta, se poate strica ceva acolo??
    Multumesc anticipat ptr lamuriri sau sfaturi. In poza, modelul de janta aliaj de la care am luat prezoanele cu care am montat jantele de tabla.
    Attached Files
    Last edited by babanu_ralu; 11-15-2011, 18:09 PM.

Sa nu iti atinga prezoanele pe spate in arcurile de la ferodourile franei de mana...

Comment

Originally posted by Dj Sky View Post
      Sa nu iti atinga prezoanele pe spate in arcurile de la ferodourile franei de mana...
      E posibil? Mentionez ca masina nu pare a merge franata, nu am absolut nicio eroare in bord, pot sa imping usor masina cu mana daca e pe liber, si mai mult am vazut niste prezoane pentru jante de tabla de la un vito(jante identice cu ale mele) si arata ca prezoanle mele de la jantele aliaj, din pdv lungime.

Comment

Eu din cate stiu, trebuie sa fie aceleasi prezoane, deoarece ce jante ai pus tu, sunt montate in original pe w211 si ele aveau rezerva de tabla, care nu avea alte prezoane. Chestia este sa nu ai tu alte prezoane, maine le masor lungimea la ale mele sa iti zic ce am eu pe masina, si am rezerva de tabla, dar nu am folosit-o niciodata...

Comment

Salut .Am service de vulcanizare si iti pot spune 100% ca iti trebuie suruburi mult mai scurte decit la geanta de aliaj pentru ca iti freaca surubul la frina de mina cum a zis si colegul .Exista suruburi speciale de tabla ce poti sa iti iei si de la dezmembrari chiar si de la un mercedes model mai vehi .

Comment

Originally posted by CJ-12-LWP View Post
            Salut .Am service de vulcanizare si iti pot spune 100% ca iti trebuie suruburi mult mai scurte decit la geanta de aliaj pentru ca iti freaca surubul la frina de mina cum a zis si colegul .Exista suruburi speciale de tabla ce poti sa iti iei si de la dezmembrari chiar si de la un mercedes model mai vehi .
            Pai, atunci, revin si eu la constatarea colegului..rezerva de tabla din portbagaj e pusa acolo de nemti pentru decor? Pentru ca nu am gasit si prezoane speciale ptr rezerva , inclin sa cred ca nemtii nu-s tampiti. Voi da jos un prezon pe spate sa vad daca e frecat la varf, daca este..e clar ca-s tampiti!

Comment

Revin cu detalii. Dupa cum mi-am imaginat, nemtii nu-s tampiti. Prezoanele au 2,6 cm la partea filetata, nu ating nimic in butuc, de aia merg si la jantele de tabla si la jantele aliaj. Am ridicat masina, am invartit de roti, rotile se invart relativ usor(tinand cont de greutatea lor), m-am uitat sa vad daca ating pe undeva, rezultat negativ. In schimb, se aude intradevar un zgomot usor de frecare intr-o anumita pozitie a rotii. Ramane sa descopar de la ce vine. Cheers!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF