Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Oglinzil retrovizoare w210 2001 Avantgarde

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzil retrovizoare w210 2001 Avantgarde

Am o problema cu oglinzile retrovizoare si anume .. ce din partea pasagerului se inchide cind apas pe butonasul de linga schimbatorul de viteze ( automat ) dar cea din partea soferului nu se inchide pina la capat , dar cind apas ca sa vina la loc , in pozitie deschisa revine..... si mai e ceva la ambele se aude ca motorasul lucreaza dar putin cam zgomotoase paremise.
    poate ati intilnit careva si imi dati si mie o sugestie , ms anticipat.

chiar nimeni nu a intilnit o astfel de problema?

Comment

Desfaci capacele oglinzilor ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=wNHbdjrtkiQ
      Faci o introspectie vizuala si daca ничего плохого (posibil ceva dinti rupti la motorase) atunci bagi o ungere cu WD40 din belsug.
      Parerea mea.
      PS editeaza si tu locatia, sa fie macar Moldova si nu "molodva".
      Last edited by cutaresku; 11-28-2011, 19:57 PM.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Poate aia e cursa normala a oglinzii. La masina anterioara (BMW 520, e39) si eu m-am mirat la inceput de lucrul asta, dar pe urma am aflat ca nu e nimic in neregula.

Comment

Ciuader , nu pre-a as crede ca sa fi fost cursa normala nu sar fi inchis si deschis de tot , atunci cind as ajuta-o eu , putin cu mina impingind-o (la deschidere si la inchidere) ..
          oricum multumesk de sugestie..

trebuie sa ma uit la ea , de cind zic si tot nu ma mai ajunge timpul.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF