Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E270 automata trepidatii in 1100-1200 de ture

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin iarasi cu intarziere, insa mai bine mai tarziu decat niciodata . In cazul meu problema acelor trepidatii ce se auzeau in cabina a disparut dupa ce am fost la Automaticul sa-mi faca un schimb de ulei, filtru si garnitura la cutia de viteze.

Deasemenea mi-a confirmat ca tampoanele de la motor si cutie trebuie schimbate, insa nu acestea produceau sunetul infundat de trepidatie din cabina.

Deci, in cazul meu s-a rezolvat.

Comment

trepidatii in accelerare rezolate

Buna ziua, si in cazul meu s-a rezolvat trepidatiile + smuciturile......am fost la reprezentanta mercedes unde schimbasem convertizorul si l-au schimbat din nou pe garantie.....dupa indelungi teste si masuratori....si-au dat seama ca acel convertizor pe care il schimbase cu 2 luni inainte se "bulise".......asa nou si original cum era el......momentan masina merge bine....sper sa nu mai am probleme pe viitor.....oricum ma gandesc sa vand masina....nu pentru ca ar avea vreo problema....ci ptr ca ma gandesc sa o schimb cu un A8. Am un prieten care are un A8 model 2007 de 2 ani de zile , adus din Germania si in 2 ani nu a schimbat absolut nimic la masina....nici macar o bucsa....masina merge impecabil.....la mine plasticele din interior au inceput sa scartaie.....la el este silencio total.....iar stilul lui de condus este foarte agresiv......gropile le ia la rand si cu toate astea sunt uimit cat de bine merge masina si ce silentioasa este (in ceea ce tine de troncaneli sau zgomote interioare).

Comment

Salut,

Si eu aveam aceasi problema la masina (e270 cdi automat) si am citit aici la ce vorbeati voi si m-am dus azi la service la reprezentanta si le-am zis sa imi schimbe uleiu din cutie si din convertizor ( 9 litri de ulei intra ) + filtru + garnitura, am avut de asteptat cateva ore pana sa se termine toata operatiunea ... Ideea e ca acum nu imi mai trepideaza masina la turatii mici cand vreau sa merg incet si masina merge subturata ... La mine a functionat si chiar nu ma asteptam sa mearga ...

Comment

Salut, cat a costat toata distractia ?

Comment

Originally posted by marean89 View Post
            Salut,

Si eu aveam aceasi problema la masina (e270 cdi automat) si am citit aici la ce vorbeati voi si m-am dus azi la service la reprezentanta si le-am zis sa imi schimbe uleiu din cutie si din convertizor ( 9 litri de ulei intra ) + filtru + garnitura, am avut de asteptat cateva ore pana sa se termine toata operatiunea ... Ideea e ca acum nu imi mai trepideaza masina la turatii mici cand vreau sa merg incet si masina merge subturata ... La mine a functionat si chiar nu ma asteptam sa mearga ...
            Asteptam sa ne spui si noua cat a costat...
            CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Eu cand am facut schimbul de ulei la 7gtronic a fost in jur de 1000 ron. La cea in 5 trepte operatiunea e mai simpla si nici nu cred ca intra ulei mai mult, filtru mai scump sau suruburi mai scumpe care s-au inlocuit. Nu stiu suma exacta ca nu am factura la mine. Tot atunci am mai inlocuit ceva conducte de ulei de la cutie ce erau ruginite, portiunea care intra in radiatorul de apa(vreo 280 ron ambele) si cablul de la capota ca a sarit dintr-o clema, s-a dezizolat si s-a ruginit rezultand deschidere greoaie si impins de clema care prinde capota ca sa revina in pozitia initiala(pret: 100-150 ron). Total a fost 1450 ron cu tot cu manopera. LA 7gtronic se lasa masina acolo de seara pana dimineata ca se fac nu stiu ce reglaje sau nivel cu cutia/motorul la 40 de grade...
              Last edited by Dj Sky; 09-21-2012, 20:18 PM.

Comment

Originally posted by alex.marian View Post
                Salutare. Inainte sa va apucati de alte verificari costisitoare, face.ti o verificare cat se poate de simpla: urcati masina pe rampa si verificati flansele elastice de la cardan. Atunci cand se deterioreaza racordul elastic, la accelerari lente masina zmuceste si trepideaza . Bafta
                Eu am schimbat flansele si tot face,mai am de schimbat crucea cardanica ca are un pic de joc...stau cu ea in portbagaj ca nu am timp sa o schimb.La cutie e totul ok,mai am un pic pana la schimbul de ulei.Sa vad daca mai face dupoa ce schimb crucea

Comment

Scz (n-avem timp sa tastam?) de raspunsul intarziat, ma (??) dus pe undeva pe la 15 mil tot uleiul si cu filtru si manopera reprezentanta mercedes (1000 ron manopera dat jos cutie, etc...) daca aveti pe cineva care se pricepe faceti si la altcineva daca nu va sfatuiesc sa va duceti la reprezentanta.
                  Last edited by cutaresku; 09-25-2012, 11:54 AM.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF