Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Shimb ulei c.v automata w210

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shimb ulei c.v automata w210

Va salut, as dori sa-mi dati cateva sfaturi in privinta schimbarii uleiului din cutie la un w210 automat din 96, e230. Ce tip de ulei se pune? ATF Dextron III sau ATF Dextron II D...si cat intra? am inteles ca undeva la 6L ? multumesc mult si astept opinii. stefan dobre

Buna. Cauta post-urile d-lui Automaticul. Acolo gasesti tot ce vrei sa stii despre cutiile de viteze automate si nu numai. Ce tip de ulei, intretinere etc.. In principiu daca imi aduc bine aminte este vorba de ATF DEXTRON II(sper ca nu gresesc). Eu chiar l-am sunat pe d-l Automaticul cu aceiasi intrebare pentru un E220 din 96 diesel si m-a informat foarte amabil fiind vorba despre uleiul mai sus mentionat. Este acel flacon alb Castrol insciptionat cu rosu si iese ca o "tata" afara. Sa-i spui meseriasului care schimba uleiul, ca acest tip de cutie are si turumba si sa desfaca si de-acolo pentru ca mai curge cam 0,5 l. La primul schimb de ulei eu nu stiam de chestia asta, ulterior m-am informat. Sper ca ti-a fost de folos. Bafta.

Comment

Mersi mult,da, citisem deja posturile domnului Cristi, dar nu eram sigur..probabil este atf dextron II D, sau am inteles un ulei de la Mercedes, oricum am vorbit cu dumnealui la telefon si o sa ma duc la el sa il schimb, e cel mai sigur asa.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF