Eu am un w211 din 2005, 220Cdi, acum are 130.000 km, sapt trecuta am facut un drum bistrita-mures, si am observat ca nu mai tragea motorul de la 2800-3000 turatii. Adica de turat se tura dar nu mai tragea, aporximativ la fel ca si la cruise control cand il limitezi, apesi pedala in gol.La intoarcere s-a si aprins martorul din bord care indica probleme la motor. Am citit toate topicurile de pe forum pe aceasta tema si am ajuns la concluzia ca e EGR-ul , galeria de admisie, filtru de particule...pot fi multe. Am mers azi la un tester , a aparut o singura problema: P080F(habar nam ce ie aia poate ma ajuta cineva). L-a resetat tipul, a sters problema asta din comp. si m-a trimis sa fac o tura de aproxim 20 km, si sa il turez sa vada daca mai apare ceva.Am mers, nu mai aparea nici un bec aprins in bord, nu mai aveam problema cu turatiile peste 3000, dar simteam ca nu mai trage, cum tragea inainte.Bine diferenta era aproape nesesizabila dar io o simteam.Am venit inapoi, a pus iar testerul iar acum a aparut: P2359-Comanda presiune servo motor. Binenteles ca a sterso si pe asta si urmeaza sa fac un drum mai lung zilele viitoare , unde o sa o "calc" de sa se aprinda toate becurile posibile si va pune apoi testerul sa vada ce poate sa mai apara.In cazul in care nu mai apare nici o buba o sa ma apuc sa curat EGR-ul galeria si tot ce tine de admisie desi la km astia nu cred ca poate fi aia.Daca are cineva o parere astept cu nerabdare daca nu drum bun..si o sa va tin la curent.
P.S.:scuze ca v-am dat de citit atat dar poate pe unii ai ajuta pe viitor...
P.S.:scuze ca v-am dat de citit atat dar poate pe unii ai ajuta pe viitor...
Comment