Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Curatare galerie admisie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Dj Sky View Post
    Eu la w 211 E 320 CDI ar trebui sa fac cea lucrari de astea de curatare?
    Mentionez faptul ca in urma cu vreo 4-5 luni si vreo 7000 de km intr-o accelerare puternica de pe loc, masina a scos un nor de fum asa de l-am vazut in oglinda si de atunci nu am mai observat nimic de genul si nici nu am tobele absolut deloc cu fum, doar praf. Oare filtrul de particule a "stranutat" atunci?
    Poi...daca inainte de aceea acceleratie ai circulat incet cu masina ( ca mosii) se aduna funingine pe tobe care, cand dai o acceleratie puternica zboara afara de pe tobe. Si la w211 se poate curata admisia. E foarte folositoare aceasta operatie pentru orice masina pentru ca pe sistemul de admisie se strange vapori de ulei de la turbina, care se depune in intercooler si pe senzori de unde apar si problemele legate de acei senzori. Recomand la oricine aceasta operatie. Bafta!

Comment

Chestia e ca la mine la V6 mi se pare cam complicat ce are pe acolo fata de cel de 4 in linie...

Comment

Mie unul nu mi se pare complicat chiar asa de tare, insa trebuie multa rabdare.
        Originally posted by Dj Sky View Post
        Chestia e ca la mine la V6 mi se pare cam complicat ce are pe acolo fata de cel de 4 in linie...

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF