Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ecran temperatura+ceas W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ecran temperatura+ceas W210

Azi am fost sa imi repar si eu ecranele. Surpriza : Lamelele erau atat de tare afectate de dezlipire, ca nu se pot lipi inapoi, deloc, pentru ca a ramas doar plasticul din lamele... Are cineva idee de unde as putea sa cumpar ecranele, ambele ( temp+ceas), dar sa fie cu tot cu lamele? Mentionez ca este vorba de w210 tiptronic, deci ecranul de ceas sa fie pentru cutie automata. Multumesc pentru sfaturi...

Si eu am aceiasi problema. Mai mult am incercat sa le repar eu cu un prieten care lucreaza la bmw si surpriza, mai tare lam stricat acum acul de la vitezometru nu mai merge bine, merge ca si cum ar fi secundarul de la un ceas mecanic, cateodata merge bine cateodata nu. Ce pot face?

Comment

Originally posted by cris04 View Post
      Si eu am aceiasi problema. Mai mult am incercat sa le repar eu cu un prieten care lucreaza la bmw si surpriza, mai tare lam stricat acum acul de la vitezometru nu mai merge bine, merge ca si cum ar fi secundarul de la un ceas mecanic, cateodata merge bine cateodata nu. Ce pot face?
      La tine e vorba ca nu ai avut grije de ace ca sa le pui in acelasi loc, ca si cum au fost cand le-ai dat jos. Ar trebui sa il desfaci inapoi si sa iei fiecare ac in parte si le dai in fata sau spate pana se simte un mic blocaj. Daca e prea in spate sau prea in fata atunci ajusteaza asfel inca daca dai inapoi acul, blocajul sa fie in dreptul lui 0 ( la kilometraj), si la fiecare ac in parte. Sper sa te ajute, pentru ca si eu am uitat sa pun acele intr-o pozitie anume astfel incat sa fie mai usor de montat inapoi. Totusi nu stie nimenea de aceste ecrane de unde as putea sa le achizitionez? Multumesc !

Comment

As vrea sa cumpar unul bun daca gasesc, dar intrebarea mea e o sa imi afiseje km de la masina mea sau de la masina donatoare?

Comment

As vrea sa cumpar unul bun daca gasesc, dar intrebarea mea e o sa imi afiseje km de la masina mea sau de la masina donatoare?
          Probabil de la masina donatoare....eventual cauta unul cu mai putini km..))

Comment

Daca o sa achizitionati unul SH (care o sa coste in jur de 300 lei) o sa ramana km de la vechea masina, dar se pot reseta km la un tester... presupun.
            Bafta!

Comment

Eu am desfacut eu bordul si am schimbat becurile cu niste led-uri , si benzile alea cu care-s prinse cele 2 ecrane din laterale erau distruse. Din cauza umididatii presupun.
              Mail : emi@koket.org
              Tel : 0757 233 231
              Reparatii electrice auto Iasi
              Electrical Center Iasi

Comment

Originally posted by thekoket View Post
                Eu am desfacut eu bordul si am schimbat becurile cu niste led-uri , si benzile alea cu care-s prinse cele 2 ecrane din laterale erau distruse. Din cauza umididatii presupun.
                Ok, dar solutii nu sunt pentru reparatii? Eventual, de undeva de unde am putea sa comandam amandoua ecranele care vin cu tot cu benzi? Cineva care lucreaza in electronica, ar trebui sa stie de unde se pot comanda... Multumesc!

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
                  Ok, dar solutii nu sunt pentru reparatii? Eventual, de undeva de unde am putea sa comandam amandoua ecranele care vin cu tot cu benzi? Cineva care lucreaza in electronica, ar trebui sa stie de unde se pot comanda... Multumesc!
                  Uite aici: http://www.okazii.ro/catalog/5403307...rd-afisaj.html
                  Last edited by zsolti1981; 05-04-2011, 16:23 PM.
                  W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

nu recomand sa luati de aici! l-am cunoscut pe vanzator , intradevar le are , dar nu merita 3 milioane. Am dat comanda eu din china de 10 seturi. Cand vin , dupa ce-l repar pe al meu , va dau/repar si voua.
                    Electrical Center Iasi

Comment

Din cate imi amintesc, este un domn pe forum care a postat o reparatie a ecranelor de la temperatura si ceas, cauta mai "adanc", o sa gasesti documentatia necesara.
                      Daca benzile sunt distruse, nu se mai poate face nimic, asta am citit si eu pe forum, din discutiile altora.
                      Bafta!

Comment

Sunt sanse mari ca benzile sa fie distruse , oxidate. Daca mai vrea cineva benzi noi sa-mi spuna , si in jur de 100lei ar costa . Pretul fix il am cand imi vin acasa cu tot cu transport.
                        Electrical Center Iasi

Comment

thekoket, poti sa pui si pt mine un set, cand apar da un semn! vin doar benzile sau cu tot cu display? parca am vazut asa ceva pe un site din china.

multumesc!

Comment

Originally posted by gabi_d View Post
                            thekoket, poti sa pui si pt mine un set, cand apar da un semn! vin doar benzile sau cu tot cu display? parca am vazut asa ceva pe un site din china.

multumesc!
                            300 RON e foarte mult... La banii astia iti gasesti brod complet SH la care sa functioneze ecranele, plus ca din imaginile lui de prezentare de pe okazii.ro erau fake-uri...alea au fost ecrane reparate, imaginile fiind de pe acest forum si de mercedesforum.co.uk (forumul din anglia mercedes) . Nu prea am incredere...apropo, benzile care le puteti comanda, vin cu tot cu afisaj? Cu tot cu ecran sau doar benzile? Se potrivesc ecranele de bord de la w203? sau w210 mai vechi etc? Multumesc!

Comment

deci eu comand doar benzile , daca iau cu tot cu display sunt sanse sa mi-o iau pt. ca nu stiu cat de ok sunt ecranele , ele nefiind lipite.
                              Electrical Center Iasi

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF