Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Soft w210 E220cdi !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soft w210 E220cdi !

Salut toti colegii de pe forum. Masina mea e w210 2148cmc 85kw/116cp, deci E200cdi, si vreau sa ii schimb softul cu w210 105kw/143cp deci E220 cdi.
    As avea nevoie,daca se poate, de softul original de w210 e220 cdi cu cutie automata (tiptronic), cel de 143 de cai, parca de 105kw. Am vrut sa imi pun softul la un tip aci la mine in oras, la telefon a zis ca e ok, dar cand am ajuns si a vazut ca am tiptronic, a zis ca nu stie daca se potriveste ce are el cu ce am eu, pentru ca el a copiat softul de pe o masina cu cutie manuala, si s-ar putea sa fie diferit softul pentru ca la mine coordoneaza si cutia automata. E adevarata afirmatia asta cu softul la tiptronic? A mai facut cineva schimbarea asta? Imi poate trimite cineva softul original? Multumesc si astept cu interes raspunsurile dvs.
    Last edited by SirDeadline; 04-17-2011, 21:52 PM.

Nu o fi nimenea disponibil pe forum ca sa imi dea si mie softul? Promit ca nu raman dator... Cel putin, imi poate raspunde cineva la intrebare? E posibil sa fie diferenta intre softul pentru cutie manuala sau cea automata? Multumesc!

Comment

Pai si daca o sa ai de cutie automata 105KW si dupa aceea no sa-ti mearga ESP-BAS ce o sa zici? Daca iei de la alta masina cu 105Kw este posibil sa nu se potriveasca la alte sisteme. Ai si Vbasto?

Trebuie sa fie dupa acelas an de fabricatie.

Daca vrei sa tunezi masina ca la carte sa sti ca se face dupa original.

Vezi ca este un baiat in Cluj care iti poate face pina la 105Kw dupa originalul tau.

Costa dar se merita.
      Originally posted by SirDeadline View Post
      Nu o fi nimenea disponibil pe forum ca sa imi dea si mie softul? Promit ca nu raman dator... Cel putin, imi poate raspunde cineva la intrebare? E posibil sa fie diferenta intre softul pentru cutie manuala sau cea automata? Multumesc!

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
        Pai si daca o sa ai de cutie automata 105KW si dupa aceea no sa-ti mearga ESP-BAS ce o sa zici? Daca iei de la alta masina cu 105Kw este posibil sa nu se potriveasca la alte sisteme. Ai si Vbasto?

Trebuie sa fie dupa acelas an de fabricatie.

Daca vrei sa tunezi masina ca la carte sa sti ca se face dupa original.

Vezi ca este un baiat in Cluj care iti poate face pina la 105Kw dupa originalul tau.

Costa dar se merita.
        Poi, nu m-am gandit ca s-ar putea ajunge la asta. Eu asa stiam ca se pune doar softul, nu ca s-ar putea sa nu mearga nush-ce....Binenteles ca am webasto pe masina. Nu era vb ca nu puteam sa ma duc sa imi fac un chip pentru caii astia, problema era ca nu prea am incredere in cei care fac asa ceva, mai ales cei de la mine din zona, si atunci decat un cip de 105 kw facut de ei, atunci mai bine varianta originala facuta de cei de la fabrica. Asta e conceptia care o doresc eu personal, si pana acuma mi s-a spus din toate partile de unde am intrebat ca se poate, inclusiv la reprezentanta. Eu caut, doar pentru ca nu avea varianta de soft care sa imi puna pentru cutie automata. Avea doar pentru cutie manuala...asta era problema. Multumesc totusi! Alte pareri?

Comment

Salut!

Cred ca am solutia pentru ce vrei tu (soft upgrade)
          Am aici niste colaboratori care fac destul de frecvent upgrade de soft pentru mai multi cai.
          Mai mult de atat am pe un CD salvat softul pt w210, 2148cmc, 105kw, cutie tiptronic. Totusi, asa cum spunea colegul de mai sus e posibil sa nu iti mearga...
          Acest soft a fost pe ECU care il am eu acuma pe masina. Ma poti contacta.
          Bafta.
          Cu respect, Cristian C.

Comment

Pai in cazul asta pot chiar eu sa-ti fac rost de unul original de 105Kw din fabrica. Cunosc o masina. Fixam o intilnire cu el si iti fac transferul la 105kw.
            In caz ca nu esti multumit, poti reveni oricind la 85Kw. Cele de 105 kw sint mai puternice dar scot mai mult fum negru in demaraj. Deasemea si consumul este un pic mai mare. In schimb la cele tunate in particular cum zici tu, consumul ramine acelas.
            TU DECIZI.

De exemplu la masina mea am marita puterea doar pina la 130CP ca sa se mentina aceals consum de carburant. Si mai are si niste setari speciale ce lungeste viata motorului, ca piesele si anumiti senzori sa reziste mai mult fara intretinere si reparatie. acest soft nu este original mercedes si nici numi pasa.
            Este bun pentru motor si rau pentru natura. Mentionez ca masina nu scoate fum.

Poi, nu m-am gandit ca s-ar putea ajunge la asta. Eu asa stiam ca se pune doar softul, nu ca s-ar putea sa nu mearga nush-ce....Binenteles ca am webasto pe masina. Nu era vb ca nu puteam sa ma duc sa imi fac un chip pentru caii astia, problema era ca nu prea am incredere in cei care fac asa ceva, mai ales cei de la mine din zona, si atunci decat un cip de 105 kw facut de ei, atunci mai bine varianta originala facuta de cei de la fabrica. Asta e conceptia care o doresc eu personal, si pana acuma mi s-a spus din toate partile de unde am intrebat ca se poate, inclusiv la reprezentanta. Eu caut, doar pentru ca nu avea varianta de soft care sa imi puna pentru cutie automata. Avea doar pentru cutie manuala...asta era problema. Multumesc totusi! Alte pareri?

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
              Pai in cazul asta pot chiar eu sa-ti fac rost de unul original de 105Kw din fabrica. Cunosc o masina. Fixam o intilnire cu el si iti fac transferul la 105kw.
              In caz ca nu esti multumit, poti reveni oricind la 85Kw. Cele de 105 kw sint mai puternice dar scot mai mult fum negru in demaraj. Deasemea si consumul este un pic mai mare. In schimb la cele tunate in particular cum zici tu, consumul ramine acelas.
              TU DECIZI.

De exemplu la masina mea am marita puterea doar pina la 130CP ca sa se mentina aceals consum de carburant. Si mai are si niste setari speciale ce lungeste viata motorului, ca piesele si anumiti senzori sa reziste mai mult fara intretinere si reparatie. acest soft nu este original mercedes si nici numi pasa.
              Este bun pentru motor si rau pentru natura. Mentionez ca masina nu scoate fum.
              Mda, ce spune-ti dvs. pana la 130 de cai e ecotuning. Este menita pentru a reduce consumul si pentru a pastra motorul intr-o conditie mai optima de functionare. Nu se castiga multi cai pe varianta aceasta, dar se castiga suficient incat sa se optimizeze buna functionare a motorului. Din nu stiu ce motive, toti cei care creaza softuri pentru firme de renume, lasa o marje libera de aprox. de 30% din puterea motorului. In schimb nu stiu de ce nu fac softuri care sa fie mai puternice si mai economice...probabil din considerente de marketing, finante si cheltuieli care ar trebui efectuate pentru un nou tip de motor care sa aiba mai multe atuuri. Din pacate eu sunt din Satu Mare, nu prea cred ca o sa pot sa vin sa ne intalnim pentru acest schimb de soft. Eventual daca ar fi alta modalitate prin care poate sa ajunga la mine, urmand ca eu sa il instalez aci la mine in oras....sunt deschis la alte variante.Multumesc anticipat pentru ajutor si pentru suport!

Comment

Tu doresti chip-tuning fiindca exemplarul tau ar fi cam lenes, sau fiindca doresti o marire a performantei pur si simplu? de curiozitate intreb daca la modelul meu ar merita o operatiune de genul asta, fiindca la W211 face-lift am inteles ca difera turbina, multe altele.

Comment

Pai poti merge la Cluj si iti face ceva ca lumea.
                  Mda, ce spune-ti dvs. pana la 130 de cai e ecotuning. Este menita pentru a reduce consumul si pentru a pastra motorul intr-o conditie mai optima de functionare. Nu se castiga multi cai pe varianta aceasta, dar se castiga suficient incat sa se optimizeze buna functionare a motorului. Din nu stiu ce motive, toti cei care creaza softuri pentru firme de renume, lasa o marje libera de aprox. de 30% din puterea motorului. In schimb nu stiu de ce nu fac softuri care sa fie mai puternice si mai economice...probabil din considerente de marketing, finante si cheltuieli care ar trebui efectuate pentru un nou tip de motor care sa aiba mai multe atuuri. Din pacate eu sunt din Satu Mare, nu prea cred ca o sa pot sa vin sa ne intalnim pentru acest schimb de soft. Eventual daca ar fi alta modalitate prin care poate sa ajunga la mine, urmand ca eu sa il instalez aci la mine in oras....sunt deschis la alte variante.Multumesc anticipat pentru ajutor si pentru suport!

Comment

Originally posted by E200CDI View Post
                    Tu doresti chip-tuning fiindca exemplarul tau ar fi cam lenes, sau fiindca doresti o marire a performantei pur si simplu? de curiozitate intreb daca la modelul meu ar merita o operatiune de genul asta, fiindca la W211 face-lift am inteles ca difera turbina, multe altele.
                    E cam lenesa masina, mare si grea, consum destul de mare din cauza asta, mai ales pe oras, si mai ales iarna (10%). Pentru asta am nevoie de aceasta modificare, nu ca ar fi vreun moft de a meu ca sa aiba masina nush-ce performante. Imi doresc sa fie putin mai sprintena, in special pana la 50-60 km/h. In rest nu prea am nevoie de putere deoarece nu o folosesc nici cat o am, decat in cazul unei depasiri mai fortate. Imi place sa folosesc masina pe pilot automat la 90-120 km/h, de aia nu prea am nevoie de aceasta putere. Varianta cu softul mi s-a parut cea mai in regula, pentru ca e facuta chiar de fabrica, deci ar fi mai mica posibilitatea de defectiuni la motor. Mentionez ca la w210, E200cdi si E220cdi sunt identice din toate punctele de vedere, cu exceptia softului care face diferenta de putere/cuplu etc... Nu stiu care e situatia la W211. Bafta!

Comment

SirDeadline, daca nu ai rezolvat inca pot eu sa-ti trimit si soft tunat care este testat pe masina mea de 5 ani merge super si original de e220 143cp care merge la fel fara nici o eroare. cu ce soft scrii epromul de la masina? prima data fai un backup si la nevoie ai si originalul.

Comment

din ce an e E200 al tau? al meu din 2001 cu cutie automata tiptronik. daca vrei? adresa de mail.

Comment

Salutare! Al meu are 105kv/143cp,pot sa ii pun alt soft cu mai multi cai?Ms!

Comment

Pai deja este marit din fabrica. Insa mai poti urca pina la 150cp

Mai mult de 150 incepe sa se dea pe consum. Iti spun asta din experienta.
                            Cel mai bine iese la 130cp si ai consum cit la 116
                            Originally posted by gabi_profi View Post
                            Salutare! Al meu are 105kv/143cp,pot sa ii pun alt soft cu mai multi cai?Ms!
                            Last edited by Mercedes-cdi; 05-08-2011, 08:10 AM.

Comment

Originally posted by gabi_d View Post
                              din ce an e E200 al tau? al meu din 2001 cu cutie automata tiptronik. daca vrei? adresa de mail.
                              Masina mea e din 08/2000 E200cdi 2148cmc 85 kw/116 cai. Ar fi foarte ok daca ai putea sa imi trimiti softul. Imi pare rau, nu pot sa iti dau detalii despre program, pentru ca nu il stiu, acest upgrade o sa il faca un tip cu tester de la mine din oras, deci inca odata nu stiu nimic despre programul cu care modifica eprom-ul. Totusi mi-a zis ca o sa imi faca un backup la masina pentru ca e mai sigur sa il am in caz ca ceva nu o sa mearga bine sau in caz ca vreau sa revin inapoi la varianta dinainte de upgrade. Sper sa functioneze si sa fiu multumit de el. Multumesc inca odata pentru sfaturi si toate celelate!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF