Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Filtru aer,

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Domnule sfatu meu daca nu reusesti mai bine du-te la unu care stie decat sa strici ceva. Nu e atat de diferit .
    +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Comment

Trebuie intai dat jos capacul de plastic care acopera motorul cu un torx sau chiar cu o surubelnita dreapta daca suruburile nu sunt stranse tare. Apoi departezi cele sase cleme(sau sapte) cu o surubelnita dreapta, scoti capacul filtrului si il inlocuiesti. Apoi ii pui capacul la loc si apesi clemele cu degetul ca intra usor. GRIJA MARE trebuie avuta cu cele doua cleme( sau trei) dinspre motor atunci cand le desfaci ca nu cumva sa cada!!! Ele au o ureche care le tine dar depinde de pozitia in care stau. Altfel le recuperezi greu de prin scut... Succes!

Comment

Eu totusi ma intreb oare chiar dureaza 1600000km cum specifica vanzatorul :eu l-am cumparat de aici.http://cgi.ebay.de/K-N-Luftfilter-E-...item20b223943c
        mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Salutare, vezi ca in stanga motorului ai un capac dreptunghiular, care este prins in cleme in laterale. Ca sa dai capacul jos iti trebuie o surubelnita dreapta si atata. Cauti clamele, le desprinzi , dai capacul joi, pui filtrul si montezi capacul. 0766 252 054 daca ai nevoie de ajutor verbal !!

Comment

Originally posted by Carasu View Post
            Salutare, vezi ca in stanga motorului ai un capac dreptunghiular, care este prins in cleme in laterale. Ca sa dai capacul jos iti trebuie o surubelnita dreapta si atata. Cauti clamele, le desprinzi , dai capacul joi, pui filtrul si montezi capacul. 0766 252 054 daca ai nevoie de ajutor verbal !!
            Multumesc de ajutor. Totul este foarte clar acum multumita lui Giany, lui cristi si tie.
            Last edited by babanu_ralu; 04-02-2011, 17:56 PM.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF