Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Garnituri pt etriere

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Euro3 inghite aproape orice garnitura care s-ar potrivii.
    Am montat o gramada de garnituri care nu erau pt mercedes, si tin de ani de zile.
    Insa doresc sa montez originale ca sa nu se iveasca discutii cu clientii. Cu toate ca treaba este la fel, nu exista nici o diferenta.

Comment

Salut,eu personal setul de garnituri le-am comandat din Germania si referitor la marca etrierului aceasta este scrisa exact pe acesta ma refer la partea anterioara am w211 220cdi.acestea le-am schimbat odata cu schimbarea pastilelor de frana fata
      mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originally posted by gianny View Post
        Salut,eu personal setul de garnituri le-am comandat din Germania si referitor la marca etrierului aceasta este scrisa exact pe acesta ma refer la partea anterioara am w211 220cdi.acestea le-am schimbat odata cu schimbarea pastilelor de frana fata
        buna seara, deci sa inteleg ca marca SBC poate fi diferita de marca etrierelor?! pastilele nu stiu ce is poate imi dai mai multe detalii...

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
          Euro3 inghite aproape orice garnitura care s-ar potrivii.
          Am montat o gramada de garnituri care nu erau pt mercedes, si tin de ani de zile.
          Insa doresc sa montez originale ca sa nu se iveasca discutii cu clientii. Cu toate ca treaba este la fel, nu exista nici o diferenta.
          al meu este euro 4 sunt sigur pt ca eu l-am inmatriculat e valabil si pt asta orice garnitura??? (bosch,ate) merci

Comment

Originally posted by king kong View Post
            Vad ca nu te-au multumit cautarile noastre . Etrierele nu costa in niciun caz 400 euro dar nu ma mai obosesc sa-ti caut in alta parte mai ieftin . In interiorul cilindrului etrier daca nu se vad urme de uzura poti schimba cu succes garniturile inclusiv burduful (CARE SE GASESTE SEPARAT) , dar banuiesc ca iti convine sa arunci cu banii pe fereastra .
            multumesc pt ajutor dar magazinul care l-ai postat dumneata vinde etrierele bosch fata stanga cu 966 sidreapta cu 863 =1829 cred ca e vorba de lei romanesti roni cum sor numi acum... eu cred ca un pic mai scumpi cum am gasit eu aici 400€. Poate alti isi pemit sa investeasca atatea bani in doua etriere care poate se rezolva cu niste garnituri, problema mea este ca eu muncesc pt bani si vreau sa gasesc o solutie mai eftina ca stiu ca daca merg la mercedes la paris nu o sa ies satisfacut financiar

Comment

Aici pe forum cer un sfat asa cum as cere unui prieten, nu vreau sa fie cineva ofensat pt asta accept orice ajutor, totu e bine venit, deci multumesc tuturor si imi cer scuze celora care i-am deranjat

Comment

Originally posted by alexpop81 View Post
                multumesc pt ajutor dar magazinul care l-ai postat dumneata vinde etrierele bosch fata stanga cu 966 sidreapta cu 863 =1829 cred ca e vorba de lei romanesti roni cum sor numi acum... eu cred ca un pic mai scumpi cum am gasit eu aici 400€. Poate alti isi pemit sa investeasca atatea bani in doua etriere care poate se rezolva cu niste garnituri, problema mea este ca eu muncesc pt bani si vreau sa gasesc o solutie mai eftina ca stiu ca daca merg la mercedes la paris nu o sa ies satisfacut financiar
                Magazinul pe care l-am postat a fost ca sa vezi ca se gaseste burduf separat si nu pentru etriere . Sfatul meu e sa schimbi burdufele si garniturile si gata . Odata desfacut etrierul se vede daca sunt urme de uzura (ceea ce nu prea cred la anii care ii are ) , spalat , curatat , schimbat garnituri si gata . Daca in cel mai rau caz au uzura poti cumparat 2 etriere second si faci aceeasi operatiune de schimbare a garniturilor si ai terminat balciul . Dupa parerea mea nu are cum sa te coste mai mult de 100euro.
                Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Magazinul pe care l-am postat a fost ca sa vezi ca se gaseste burduf separat si nu pentru etriere . Sfatul meu e sa schimbi burdufele si garniturile si gata . Odata desfacut etrierul se vede daca sunt urme de uzura (ceea ce nu prea cred la anii care ii are ) , spalat , curatat , schimbat garnituri si gata . Daca in cel mai rau caz au uzura poti cumparat 2 etriere second si faci aceeasi operatiune de schimbare a garniturilor si ai terminat balciul . Dupa parerea mea nu are cum sa te coste mai mult de 100euro.
                  In magazinul pe l-ai postat scrie ca vinde burdufuri pentru ghidajele etrierelor,nicidecum garnituri si burdufuri pentru pistoanele etrierelor.Nu stiu de cate ori ai cumparat tu asa ceva dar eu am cautat anul trecut la toate magazinele de profil din Calarasi ,care au contracte cu aceieasi distribuitori care aduc piese si la Piatra Neamt,inclusiv piese de origine.Raspunsul a fost cel pe care l-am postat pe prima pagina.Daca tu ai alte relatii sunt dispus sa platesc un pret pe garnituri care sa te multumeasca si pe tine.Daca nu,ar fi cazul sa nu ne mai dam cu parerea in necunostinta de cauza.Nu facem altceva decat sa derutam colegii de forum.Astept o replica ce poate sa-ti mareasca veniturile si mie sa-mi fiabilizeze franele.
                  CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

http://www.clubmercedes.ro/probleme-...2.html?t=15472 Aici puteti gasi ceva discutii referitoare la aceasta problema.
                    CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Buna seara, presupun ca o garnitura poate suferi deteriorari si din alte cauze nu numai din vechime adica se poate defecta burduful si daca este lovit de pietre sau lovirea neintentionata a unui mecanic cu o surubelnita, o cheie.... si nu mi se pare corect ca viata etrierului sa se sfarseasca odata cu deteriorarea garniturilor care totusi este din cauciuc. Si 400 € cat costa doua etriere+manopera nu-i iei de jos cel putin eu. Multumesc mult pt sfaturi
                      http://cgi.ebay.de/MERCEDES-E-KLASSE...item483fc69b78. Daca nici asta nu te multumeste , nici nu mai caut , ca deja ma cearta colegii pe forum .
                      Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Originally posted by Vergilcl View Post
                        In magazinul pe l-ai postat scrie ca vinde burdufuri pentru ghidajele etrierelor,nicidecum garnituri si burdufuri pentru pistoanele etrierelor.Nu stiu de cate ori ai cumparat tu asa ceva dar eu am cautat anul trecut la toate magazinele de profil din Calarasi ,care au contracte cu aceieasi distribuitori care aduc piese si la Piatra Neamt,inclusiv piese de origine.Raspunsul a fost cel pe care l-am postat pe prima pagina.Daca tu ai alte relatii sunt dispus sa platesc un pret pe garnituri care sa te multumeasca si pe tine.Daca nu,ar fi cazul sa nu ne mai dam cu parerea in necunostinta de cauza.Nu facem altceva decat sa derutam colegii de forum.Astept o replica ce poate sa-ti mareasca veniturile si mie sa-mi fiabilizeze franele.
                        Oricum nu-l intereseaza magazinul din Romania caci baiatul locuieste in Franta , si fiecare de pe forum poate sa ia decizii singur . Macar mai sunt unii dintre noi care " isi mai dau cu parerea " , cateodata la obiect cateodata mai pe langa (macar unora le pasa , nu ca altii care intra pe forum doar cand au cate o problema )
                        Magazine ??? Aveti mai multe ?
                        Imi pare rau dar la ironie nu pot raspunde decat cu ironie.

Comment

Oricum nu-l intereseaza magazinul din Romania caci baiatul locuieste in Franta , si fiecare de pe forum poate sa ia decizii singur . Macar mai sunt unii dintre noi care " isi mai dau cu parerea " , cateodata la obiect cateodata mai pe langa (macar unora le pasa , nu ca altii care intra pe forum doar cand au cate o problema )
                          Magazine ??? Aveti mai multe ?
                          Imi pare rau dar la ironie nu pot raspunde decat cu ironie.
                          Buna seara ma intereseaza mag din ro pt ca aici sigur nu o sa gasesc si vreau sa comand toate garniturile si burdufurile numai inca nu stiu ce marca am pe masina stiu doar ca SBC e bosch.

Comment

Buna seara ma intereseaza mag din ro pt ca aici sigur nu o sa gasesc si vreau sa comand toate garniturile si burdufurile numai inca nu stiu ce marca am pe masina stiu doar ca SBC e bosch.
                            Foarte simplu:dai roata din fata jos si o sa vezi scris pe etrier marca!Ciao
                            mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originally posted by pcipri78 View Post
                              Ce ai rezolvat ?
                              Nu am rezolvat nimic si cred ca nici nu o sa pot rezolva problema numai schimband etrierele pt ca sant marca bosch si la magazinele recomandate de colegi de forum nu gasesc burduf numai marca ATE si nu stiu daca se potrivesc

Comment

Originally posted by pcipri78 View Post
                                Ce ai rezolvat ?
                                Buna azi am avut timp sa ma ocup de garniturile de la etrier, am cumparet vechi si le-am scimbat in fata blocului foarte simplu, doar ca am luat ambele bateri jos (bornele) deocamdata totul e in ordine nici un scartait si nici mesaj la bord.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF