Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon pe w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon pe w210

Buna seara!Mi-a oferit un prieten spre vanzare un kit xenon h7.Intrebarea mea este catre cunoscatori sau electricieni daca avem printre noi,daca pot sa pun kit-ul fara a avea probleme.Daca potriveste becul h7 si daca pot sa pun xenon tinand cont ca masina nu a avut din fabrica asa ceva,deci are farurile pt bec normal,cu striatii.Masina este MB w210 E220 din 97.Multumesc.

Uite aici o lista cu modelele de becuri de pe Mercedes:
    Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Pe maşina ta ai becuri tot cu mufă H7, deci teoretic poţi să ţi le montezi. ÃŽnsă s-ar putea să nu mai poţi pune capacul acela de cauciuc care protejează farul de praf & apă.

Eu am verificat pentru E200 D (să fiu sigur că e fără facelift) şi pentru xenon pe fază scurtă. Poţi încerca exact cu modelul tău de maşină dacă vrei pe site-ul Philips.

Acum mai rămâne să aştepţi păreri de la cei care au montat xenon pe maşini care nu au avut din fabrică. Sunt şi eu curios dacă se observă o diferenţă aşa mare între xenon şi nişte becuri halogen bune (de firmă).
      Attached Files
      ...

Comment

Multumesc pt sfaturi...am montat xenoane pe w210 fara probleme,functioneaza perfect,si diferenta e de la cer la pamant.Am gaurit protectia din plastic,si am pus un buson din cauciuc prin care intra doar firele.Le-am testat si merita va zic sincer,maine schimb si becurile de la pozitii,pun de alea gen led,care lumineaza alb,ca arata nasol asa galbene.Eu credeam ca lumineaza foarte tare ochiosul meu,am farurile recent polishate,si arata bine,dar cand a pus nenea xenoanele sus,no comment!

Comment

Xenon-ul improvizat pe este o bataie de joc pentru ochii participantilor la trafic!!!

Xenon-ul improvizat este o bataie de joc pentru ochii participantilor la trafic!!!

Comment

Sunt de acord cu cele de mai sus,dar pot sa aduc la fel de multe argumente care sa-mi sustina faptul ca am improvizat becurile.Nu vreau sa incep,sau sa mi-o iei in nume de rau,ziceam doar asa ca fapt divers.

Comment

Originally posted by Black xs View Post
              Xenon-ul improvizat este o bataie de joc pentru ochii participantilor la trafic!!!

http://www.danielsternlighting.com/t...nversions.html
              Nimic mai adevarat... si eu urasc la fel de mult cand ma intalnesc cu asa ceva pe strada. Inclin sa cred totusi ca totul pleaca din reglaje. Nu stiu cati din cei ce isi pun xenoane pe masini isi regleaza si farurile pe un stand autorizat. Daca ar face asta cred ca n-ar mai fi atat de suparator pentru ceilalti.
              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Salut, eu am avut puse aftermarket ,pe w211 e220 din 2003 si in 2 luni mi-a ars releu de incarcare de la alternator, acum am revenit la becuri normale.

Comment

Salut , tipuri de xenoane aftermarket sunt mai mute decat beculete in centru.Parerea mea , din ce am montat ,vazut si reparat .Sa le luam in ordine.
                  1.Balastul sa fie din acela micutz ( cat un pachet de tigari , cica digital )
                  2.Becul sa fie de 4300k ca temp de culoare (aici multi o sa latre la mine .. asta e , io cu ochiu meu asa am vazut ca 4300 ii alb, peste deja ii albastrui)
                  3.Sa se regleze farurile un pic mai diferit ; in ce sens, adica sa bata mai spre dreapta si mai jos decat zice cartea si nu vei avea probleme in trafic.

Am montat pe diferite masini din diferiti ani ( deobicei vag, asa a fost sa fie) pe nici una nu a dat erroare de bec ars in bord.Urmeaza sa fac un mic test , sa pun de 3000k pe faza lunga ,mai mult pt ceata si vreme f grea, dupa capu meu pe ceata nu o sa orbesc pe nimeni ) .

Comment

Salut!

In primul rand halogenul nu are cum sa fie mai bun decat xenonul excluzand cele peste 8000k indiferent daca e original sau aftarmarket ele merg pe acelasi principiu eu am de 3 anii ,am instalat un kit xenon 8000k maxim pentru becurile cu lupa 6000k pentru cele fara lupa made in china (K fiind kelvin care masuara puterea fantei de culoare) in CHINA si sunt multumit si foarte ieftine plus am schimbat apropae toate becurile interior si exterior cu smd led nici nu vreau sa stiu cat costa la reprezentanta mai ales cele bi xenon care tre sa cumperi si farurile bafta.

Comment

Am vrut sa-mi pun si eu pe al meu W210 xenon si am fost sfatuit de un amic de al meu care monteaza xenoane sa nu o fac pentru ca nu sunt faruri cu lupa si lumina o sa fie ,,imprastiata,, iar vizibilitatatea o sa fie aiurea doar cativa m. in fata masini. Colelgul de mai sus spunea ,,Xenon-ul improvizat este o bataie de joc pentru ochii participantilor la trafic,, Cand ai faruri cu lupa e alta smecherie, acolo arata frumos ....dar la astea normale e aiurea.Mai vezi cate un golf 3 cu xenon pe el, al carui prop. e foarte mandru de farurile lui cu xenon.

Comment

O fi sau nu adevarat...cert este ca nu ma bliteaza nimeni,nu pare a deranja,vizibilitatea este foarte buna,asta conteaza cel mai mult,pe drumurile noastre pline de carutasi si biciclisti neilumintati o sa pun si o poza ca sa vedeti cum e.se comporta bine.

Comment

Originally posted by spike2002 View Post
                          Am vrut sa-mi pun si eu pe al meu W210 xenon si am fost sfatuit de un amic de al meu care monteaza xenoane sa nu o fac pentru ca nu sunt faruri cu lupa si lumina o sa fie ,,imprastiata,, iar vizibilitatatea o sa fie aiurea doar cativa m. in fata masini. Colelgul de mai sus spunea ,,Xenon-ul improvizat este o bataie de joc pentru ochii participantilor la trafic,, Cand ai faruri cu lupa e alta smecherie, acolo arata frumos ....dar la astea normale e aiurea.Mai vezi cate un golf 3 cu xenon pe el, al carui prop. e foarte mandru de farurile lui cu xenon.

Inseamna ca amicul tau este putin mai destept decat mecanicii de la Mercedes.Cum s-au gandit nemtii de la Stuttgart sa puna ei pe W210 xenon de fabrica pe niste faruri fara lupa....niste pastilati,intradevar.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Si asta-i adevarat: de ce exista xenon stock, pe faruri fara lupe?
                            Pe de alta parte, un minim reglaj al farurilor va remedia senzatia de "chior".
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Exista pe modelul w210 xenon original cu becuri d2s care nu au nici un fel de lupa . Totul este sa ai si putin bun simt sa nu ridici prea sus farurile sa ii orbesti pe cei de pe contra sens, ceea ce este valabil si pt cei fara xenon . Renault Laguna II are xenon din fabrica fara lupa si cu sticla clara, becuri d2c ( identice cu d2s doar ca au o pelicula de vopsea pe o parte a becului pt a nu orbi pe cei din jur ) Pe w211 merge pus xenon am pus pe 2004 si nu se arde nici un fel de releu de incarcare , nici nu ar avea cum pt ca nu consuma mai mult decat un bec halogen ( 55 w ) , chiar consuma mai putin ( 35w ) depinde de instalatie ceea ce ar insemna ca cei care isi pun un subwoofer care consuma enorm fata de inst xenon sa ramana fara incarcare. Lucrez cu instalatii originale si aftermarket xenon de peste 3 ani si am ramas surprins de ideile unora de pe aici

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF