Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme lumini bord plus consola centrala W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme lumini bord plus consola centrala W210

Va salut respectos
    Am un W210 din '96 la care de cand l-am luat i se sting luminile din bord si cele din consola centrala ( acele lumini care se aprind atunci cand aprind farurile)
    Mentionez ca asta se intampla in mers la denivelari sau gropi, baniuesc ca e un contact imperfect undeva, dar nu stiu unde. Unde credeti ca ar fi cauza?
    Multumesc anticipat

Verifica mufele din spatele bordului.

Comment

E foarte probabil ca filamentele beculetelor sa-ti faca figuri,din cauza ca sunt imbatranite.Deasemenea trebuie verificate si mufele.Misca de mufe,iar daca problema nu vine de acolo,atunci iti recomand sa schimbi beculetele.Nu te uita la bani si pune beculete de firma,gen Philips,Varta,Bosch etc.In niciun caz sa nu cumperi jafuri chinezesti.Succes!
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

S-ar putea sa fie de la butonul ce regleaza intensitatea iluminarii bordului. Misca de el si vezi daca se sting sau nu.
        Mercedes CL 200 Kompressor
        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Eu am remediat problema schimband comutatorul de lumini.
          *Smart Fortwo 451 Passion
          *w123 230CE
          *w211 E270 cdi Avantgarde
          *w203 c220 cdi Avantgarde
          *w215 CL55 AMG
          *w202 C180 Esprit
          *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
          *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
          *w201 190E 2.0
          *w123 langversion pullman

Comment

de la becuri nu cred ca e pentru ca se stinge totul odata: bord, iluminare casetofon, iluminare consola geamuri electrice

Comment

Verifica mufele de la bord.

Comment

Daca se sting luminile si de la casetofon,atunci iti recomand sa verifici butonul de lumini,eventual traseul firelor.
                W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
                  Daca se sting luminile si de la casetofon,atunci iti recomand sa verifici butonul de lumini,eventual traseul firelor.
                  Asta zic si eu sa faca.
                  Pentru ca luminile de la casetofon sunt altele diferite de cele a consolii centrale.

Comment

Originally posted by ddaniel View Post
                    Va salut respectos
                    Am un W210 din '96 la care de cand l-am luat i se sting luminile din bord si cele din consola centrala ( acele lumini care se aprind atunci cand aprind farurile)
                    Mentionez ca asta se intampla in mers la denivelari sau gropi, baniuesc ca e un contact imperfect undeva, dar nu stiu unde. Unde credeti ca ar fi cauza?
                    Multumesc anticipat
                    cum ai rezolvat problema? ca si eu patesc acelasi lucru tot la un w210 din 96 :| dar la mine daca lovesc putin bordul isi revine :|

Comment

Salutari,scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic,aseara am facut un scurt la iluminarea nr inmatriculare,si nu s-au mai amprins luminile din bord,consola si nici cele de parcare nu mai merg,am umblat la toate sigurantele,bord,sub bancheta si cele de la motor,am gasit totusi 2 arse,le-am inlocuit dar se pare ca nu sunt ele de vina,tot nu merge iluminarea,stie cineva daca mai sunt si alte sigurante ascunse pe undeva sau din ce cauza tot nu merge iluminarea?Multumesc anticipat.Masina este un E200 W210 din 96.

Comment

Nimeni nimic?

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF