Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Need help!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Need help!!

Salut!Am obs k imi apare in bord 'service C in 28 days'.....Ce inseamna asta???De ce nu imi mai arata in numar de km???DE ce imi arata in zile???Tin minte k service-ul precedent l-am facut acum un an ,in aceeasi perioada(deci se cam face un an luna viitoare).....Ink ceva : imi puteti scrie pasii care tre' urmati ptru a reseta service-ul....!!!Va multumesc! aaaa MB -ul meu w 211 fabr' 04....

Asa a fost setat la un nr de km sau la un an de zile ,tu nu ai facut km dar a trecut timpul.

Comment

Inclin sa cred ca afiseaza uneori in km alte ori in zile deoarece sunt diverse chestii (spre exemplu uleiul sau antigelul) care se schimba la un anumit timp sau nr de km. Spre exemplu uleiul se schimba la 10000km sau doi ani chiar daca nu ai facut acei km, deoarece isi pierde din proprietati. Acuma la tine calculatorul stie ca nu ai facut kilometrii respectivi, dar a trecut timpul si "expira" lichidele. Daca mai aveai timp dar alergai mai mult masina si te apropiai de numarul maxim de km, cred ca te-ar fi anuntat in kilometri.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Km pana la urmatorul service nu il vei putea seta tu, dar perioada de timp pt urmatorul service il poti seta cum vrei tu. Acest lucru il faci intrand la "service works". Probabil stii pasii de intrare cu cheia, de 3 ori reset, etc, etc. Acolo vei gasi cand vrei sa fie urmatorul service si va trebui sa setezi anul si luna ( la ani poti pune doar ultimele doua cifre ).
        Daca nu te deranjeaza mesajul din bord, poti merge asa la nesfarsit, fara a avea probleme.
        Daca nu te descurci cu resetarea da-mi un tel luni si o facem impreuna la telefon.
        Succes !!!

Comment

Trebuie facut service mantenance pe tester. Se rezolva. Nui cine stie ce.
          De curiozitate, zine si noua cum se manifesta dupa 29 de zile. Exclus tester in timpul asta.
          Originally posted by yanis1981 View Post
          Salut!Am obs k imi apare in bord 'service C in 28 days'.....Ce inseamna asta???De ce nu imi mai arata in numar de km???DE ce imi arata in zile???Tin minte k service-ul precedent l-am facut acum un an ,in aceeasi perioada(deci se cam face un an luna viitoare).....Ink ceva : imi puteti scrie pasii care tre' urmati ptru a reseta service-ul....!!!Va multumesc! aaaa MB -ul meu w 211 fabr' 04....

Comment

Stai calm ca nu e nimic grav. Revizia oricarei masini se face fie la un numar de km fie o data pe an.
            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF