Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Se opreste cand e rece

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se opreste cand e rece

Salut.Masina e un w211 2.2 cdi tiptronic din 02.Cand e rece motorul si e in drive daca calc frana moare, cum se incalzeste un pic {cam 20 grade}nu mai face si merge normal.Pe tester nu am apucat sa o duc.

salut, un prieten la fel fatea, cand statea la semafor cu piciorul pe frana i se oprea motorul.La el a fost de vina bateria mica de sub filtru de polen.

Comment

Se oprea tot timpul sau ca la mine cand e rece motorul?

Comment

Verifica si uleiul din cutie.

Comment

Am sub 10mii de km de cand am facut schimbul la cutie

Comment

Banuiesc ca ti sa facut schimbul la cutie exact cum se cere............

Cu privire la oprirea motorului este vorba de o setare/ am intilnit asa ceva.
            Dar desigur ar putea fi si altceva.......... dar mai intii trebuie vazut pe tester.
            Originally posted by ionut_haisan View Post
            Am sub 10mii de km de cand am facut schimbul la cutie

Comment

Da uleiul a fost schimbat in reprezentanta(cu spalat cutie,filtru etc)dar am azi la tester si au zis sa schimb bateria ca nu mai are tensiunea care trebuie si sa dereglat un calculator .Maine schimb bateria si o sa vad cum merge dupa

Comment

Am schimbat si bateria...si am incercat si alte injectoare si tot asa face...cand e rece daca dau drive si calc frana vibreaza si moare.Cand se incalzeste se comparta normal.Cand schimba nu smunceste,se comporta normal doar cand rece face urat

Comment

Am uitat sa zic ca la schimbul de ulei au schimbat o placa din cutie si au zis ca nu au gasit "span" in cutie

Comment

Salutare! Mai mereu patesc si eu asa ceva... dar nu tot timpul , habar nu am de ce tureaz-o bine inainte sa pleci si nu mai ai probleme.

Comment

Nu cred ca asta ar fi o rezolvare...Mai astept parer,zicea ceva Mercedes cdi de o setare poate ma lamureste el

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF