Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

SBC defect.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

SBC-uri 2002-2005. Se repara acelas SBC daca se incepe totul din timp.
    Sau se poate face din 2-3 SBC-uri defecte unul bun, indiferent de unitatea de timp.

Sau pur si simplu pui unul nou si rezolvi problema.
    Originally posted by babanu_ralu View Post
    Stie cineva daca s-a rezolvat problema acestor SBC-uri? Si incepand din ce an s-a rezolvat?

Comment

Masina mea este an fabricatie 2006, am schimbat pe la 140.000 km SBC in 2008, curiozitatea mea era legata de intrebarea daca SBC-ul montat in 2008 ar putea avea aceleasi probleme cu cele fabricate inainte de 2008? Acum am 225.000km si nu am probleme insa, daca si SBC-ul din 2008 e lafel de bun ca cel dinainte cred ca-i fac vant la masina

Comment

Poti merge linistit, atunci.
        Daca iti apare semnul in bord, anunti si se rezolva. Oricum mai ai de mers mult pina atunci. Intre timp te astept cu filtru de particule DPF sau EGR, si le rezolvam si pe astea.
        Originally posted by babanu_ralu View Post
        Masina mea este an fabricatie 2006, am schimbat pe la 140.000 km SBC in 2008, curiozitatea mea era legata de intrebarea daca SBC-ul montat in 2008 ar putea avea aceleasi probleme cu cele fabricate inainte de 2008? Acum am 225.000km si nu am probleme insa, daca si SBC-ul din 2008 e lafel de bun ca cel dinainte cred ca-i fac vant la masina

Comment

Buna ziua.
          Domnule Mercedes-cdi, puteti sa va dati seama daca si cand a fost schimbat SBC-ul la un W211 ?
          Multumesc.

Comment

Referitor la SBC ,pot spune sincer ca in 2008 am fost in Germania la Stuttgart pt revizia masinii w211,130.000km service B sau C ,am lasat masina la h 8am la service urmand sa o ridic la h 16pm ,pe la la h 14pm am fost sunat la hotel de inginerul care se ocupa de masina ,acesta spunand-umi k este o mica problema la masina si k nu o pot ridica decat a 2-a zii fiindca tre sa schimbe SBC-ul si este o lucrare de amploare,dar sa nu-mi fac griji fiindca MB plateste lucrarea estimata la 6000E in 2008,intradevar a 2-a zii la h 16pm am ridicat masina cu SBC-ul schimbat desii eu nu reclamasem acest fapt! Ei au depistat si remediat acest defect! Sunt absolut sigur , daca as fii facut revizia in RO nimeni nu ar fii zis nimic ca SBC-ul meu avea probleme!!! Ca sa nu mai mentionez faptul ca sigur mi-ar fii inputat costul ! gaseau ei motive!

Nu exista 16pm sau 14pm.
            Last edited by popeye_pmm; 06-27-2013, 10:21 AM.

Comment

Ma dor ochii cand citesc postul tau. Putina atentie; spunandu-mi, intr-adevar, zi, trebuie, desi, fi, imputat.

Comment

Da desigur, se poate afla.
                Originally posted by popa daniel View Post
                Buna ziua.
                Domnule Mercedes-cdi, puteti sa va dati seama daca si cand a fost schimbat SBC-ul la un W211 ?
                Multumesc.

Comment

Buna seara.
                  Multumesc de raspuns, cred ca o sa va contactez cand vin spre mare.
                  Sanatate.

Comment

Salutari,
                    Am avut si eu mesajul in bord si am rezolvat la Autoklass. Din experienta mea de 2 lei am ajuns la urmatoarele concluzii.
                    1.cat timp sistemul de franare merge bine - cautati cat mai multe solutii de a nu investi bani in nu stiu eu ce senzori sb bla bla, faceti diagnostice, stergeri de erori etc.
                    2.prospat posesor de E200, fara experienta, m-am panicat la auzul pompei sbc dupa cateva apasari pe pedala+eroarea bord si am fugit la service (discurile si placutele noi, schimbate nu stiu in ce conditii de vechiul proprietar). Solutia celor de la autoklass a fost schimbarea unui senzor de la pedala in valoare de 41ron.
                    3. din 1+2 rezulta, incercati solutiile senzor pedala, stergeri erori,diagnoze etc. poate mai exista si alte subsisteme ce interactioneaza cu acest sbc si ce-o fi el inainte de a lua decizia sa schimbati pompa.
                    Colegul papi spunea mai sus:
                    "Am schimbat de n ori placutele fara tester si minuni, s-ar putea sa ai eroare c249f asta inseamna ca a ajuns contorul sbc la final, se rezolva cu o resetare cu un star sau senzorul de pedala de frana dar fara codul exact cam greu de dat cu presupusul."
                    Cred ca cele mai multe erori ale noastre sunt strict legate de senzori si counting stuff cum numara km pana la revizie, putini sunt cei cu REALE probleme de pompa, asadar nu va aruncati prea repede.

Toate cele bune

Comment

Unde se poate repara un SBC in Bucuresti??

Comment

Ajutor!!!! unde pot merge pentru reconditionare SBC in Bucuresti, eroarea este inca cu alb nu a trecut la rosu si masina are 250000 km. din 2002 W 211.

Comment

Incearca sa vorbesti cu Marian (mastermario71) - http://www.clubmercedes.ro/diagnoza-...6.html?t=12086.

Comment

Salutare baieti !!

Astazi am oprit sa imi iau o cafeluta si la plecare, am gasit asta in bord ))
                            Mentionez ca am zgomot la placutele pe spate, nu sunt cu senzor ci cu placuta de avertizare.. oare s-a ajuns pana acolo incat sa nu mai faca presiune asupra lor?
                            Am zis sa mai merg asa putin pana le schimbam.. sau este o problema grava ce va arat eu in poze??
                            De plecat, am plecat curat in cele din urma, adica a disparut eroarea si am avut si frane .

Stie cineva de ce?

E Classe 270 CDI an 2005 Avantgarde
                            Attached Files

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                              Prima data apare " Service Brake Visit Workshop" alarma cu alb.
                              Mai completez la ceea ce spune userul Mercedes - cdi.. si vin cu informatia ca mie nu mi-a aparut asa ceva la masina in prima faza !! Adica am mers cca 50 km, m-am oprit sa imi iau o cafea si la plecare cu cheia in contact am dat peste mesajele de mai sus

Ideea este alta : ESTE CINEVA PE ACEST TOPIC, SA NE RASPUNDA SI NOUA??

Comment

Originally posted by RIR View Post
                                Incearca sa vorbesti cu Marian (mastermario71) - http://www.clubmercedes.ro/diagnoza-...6.html?t=12086.
                                Aici ai incercat ?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF