Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebare pt posesorii de w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare pt posesorii de w210

Personal sunt la al 3-lea okios (w210).La primele doua am avut aceeasi problema.Geamul electric spate care se strica!Pur si simplu daca il deschizi/inchizi...in maxim 10-15 actionari se rupe o piesa de plastic de la macara.De asta acum,la acest al treilea w210,de fiecare data cand se urca cineva in spate si auzeam rugamintea magica : "deschide-mi si mie te rog geamul",parca mi-ar fi dat cu un ciocan in cap.In incontienta mea ,am cedat de vreo 3 ori rugamintilor si am avut noroc insa a 4-a oara cand m-a rugat o tipa sa ii deschid geamul,....inevitabilul sa produs si la aceasta a treia masina!S-a rupt!Dinnou!Deci i-au trebuit doar 4(patru) actionari sa se intample si de data asta!
    Vreau sa stiu,de curiozitate,toti aveti aceasta problema?Chiar asa de cunoscut este ca geamul din spate este extrem de vulnerabil si fiecare deschidere/inchidere este insotita de sanse mari sa cedeze acea piesa de plastic?
    MÃREAȚA COBRA

Eu am aceeasi problema la w210 facelift.La cel din 96 merge perfect.

Comment

97 si merge perfect ...
      Cu S-ul nu te pui.

Comment

w210 il am de aproape 2 ani si 60-70 mii km si nimic !! Si l-am folosit de cel putin 30-40-50 ori !

Eu ziC sa nu-l mai deschizi pt ca ai 3 care merg.

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
          Personal sunt la al 3-lea okios (w210).La primele doua am avut aceeasi problema.Geamul electric spate care se strica!Pur si simplu daca il deschizi/inchizi...in maxim 10-15 actionari se rupe o piesa de plastic de la macara.De asta acum,la acest al treilea w210,de fiecare data cand se urca cineva in spate si auzeam rugamintea magica : "deschide-mi si mie te rog geamul",parca mi-ar fi dat cu un ciocan in cap.In incontienta mea ,am cedat de vreo 3 ori rugamintilor si am avut noroc insa a 4-a oara cand m-a rugat o tipa sa ii deschid geamul,....inevitabilul sa produs si la aceasta a treia masina!S-a rupt!Dinnou!Deci i-au trebuit doar 4(patru) actionari sa se intample si de data asta!
          Vreau sa stiu,de curiozitate,toti aveti aceasta problema?Chiar asa de cunoscut este ca geamul din spate este extrem de vulnerabil si fiecare deschidere/inchidere este insotita de sanse mari sa cedeze acea piesa de plastic?
          Nici la mine nu functioneaza geamul dreapta spate...nush care e problema,ca nu se aude nimic cand actionez butonul.Cred ca e o problema comuna pentru W210.La inca 3 amici de a mei s-a intamplat la fel.Oricum,pentru orice problema exista o solutie.Eventual, ai putea sa ranforsezi piesa de plastic cu o bucata de tabla taiata la fix si nituita.Oricum o sa tina mai mult decat cea de plastic singura Deci, ar merge Romanian Engineering?

Comment

La al meu pe dreapta e rupta, iar pe stanga are deja fisura.
            Cum ai rezolvat problema la primele 2 masini?
            Attached Files
            bwe-tuning.ro

Comment

Nu stiu cum e la E nu dar eu la C class din 1996 n`am avut nici o astfel de problema... si geamurile au fost fataite destul, atat fata cat si spate.

Comment

Eu nam avut problema asta pana acum...si sper sa nu apara prea curand. Adevarul e ca nici nu prea folosesc geamurile pe spate. Bine ca am aflat asta, o sa fiu mai atent sa nu le deschid asa des
                Oo\=|=/oO

Comment

Originally posted by cipa View Post
                  Nu stiu cum e la E nu dar eu la C class din 1996 n`am avut nici o astfel de problema... si geamurile au fost fataite destul, atat fata cat si spate.
                  Intrebarea este ptr posesorii de W210...
                  On-topic:W210-2002 nu am avut deocamdata o astfel de problema.
                  Bafta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am aceeasi problema la portiera dreapta-spate.
                    100% oltean
                    Oo\=|=/oO

Comment

Originally posted by crissdesign View Post
                      La al meu pe dreapta e rupta, iar pe stanga are deja fisura.
                      Cum ai rezolvat problema la primele 2 masini?
                      Am rezolvat cu cate o mare stinghie pusa inauntrul usii care sa tina geamul inkis forever!Pai ce rost avea sa pun alta piesa de plastic?!?Sa se strice iarasi dupa alte cateva utilizari?Nu merci!In plus am inteles ca acea piesa de plastic este special conceput sa se strice,mai ales ca,nu se poate inlocui doar ea singura ci intreaga macara.
                      MÃREAȚA COBRA

Comment

Cu lemnu' am rezolvat-o si eu.
                        100% oltean
                        Oo\=|=/oO

Comment

Si eu tot un lemn am gasit cand am demontat piesa, voi incerca ceva "inginerie" dar dupa ce rezolv restul problemelor.
                          bwe-tuning.ro

Comment

Aceiasi problema si la mine, dar cu doaua lemne s-a rezolvat, abia nu mai imi freaca cei din spate geamurile.
                            Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

La geamul din spate dreapta mi s-a intamplat si mie beleaua asta,cred ca este o buba a lor,desi nu mi se pare normal,ca acele geamuri nu prea sunt folosite,curios zic eu acest lucru,vreo 270 lei am dat atunci pe macara.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF