Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service Mercedes-benz Szeged

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai are cineva un update? Cat ar costa o revizie completa? as suna acuma dar e duminica

Comment

Multumesc de informatii, in urmatoarea luna trebuie sa ma programez pentru revizia de 125 000km, inca in garantie, sunt obligat sa merg la reprezentanta.

In Szeged am mai fost la Ford si s-au purtat f frumos si corect - fata de devizul din Ro (Casa Auto) au fost mai ieftini cam cu 20% plus ca au mai si scos de pe lista ce nu era necesar si ce era un recall anuntat au facut pe gratis (cei de la Casa Auto au cerut bani)

Va tin la curent

Comment

Off-topic : Daca nu ar fi distanta asa mare , as fi si eu tentat de o revizie la o reprezentanta non RO.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
          Off-topic : Daca nu ar fi distanta asa mare , as fi si eu tentat de o revizie la o reprezentanta non RO.
          Fa-ti un scurt concediu la Szeged la aquapark sau in Viena si rezolvi

Comment

Si pastreaza si ceva banuti pt reparatiile ce vor venii imediat dupa revizie...
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

@cl600
              Adica? Nu inteleg.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

@CL600 :Stii tu ceva ma gandesc....

Comment

Cred ca am mai zis pe'aici, cum ca in toata tara vecina sunt MB-uri cat intr-un oras mediu de pe la noi, de unde probabil experienta lor si mai ales foamea pot produce efecte nedorite.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am fost azi la Szeged la Pappas - la W204 220CDI schimbat ulei motor + filtru si sch ulei cutie 7G+ + filtru - 156k FT - aprox 2300RON, fara TVA.

Au pe cineva care vorbeste engleza, nu perfect dar va intelegeti cu omul, azi aveau 8 MB-uri siultan in service. Te poti uita pe geam ce face mecanicul si poti sa si mergi la masina daca vrei.

Oamenii binevoitori, si-au cerut scuze ca nu-mi pot da rapoartele decit in maghiara si mi-au explicat cam tot ce am intrebat. In Timisoara am fost la Casa Auto cu Ford-ul ... nu vreau sa mai merg acolo, scump dar prost. Aici cind le-am zis sa schimbe si uleiul din cutie mi-au spus ca nu trebuie acum si daca sunt sigur ca vreau ... le-am zis ca o fi Szegedul aproape dar nu mai merg iar peste 2 luni si pt asta

Nu stiu sa spun cit de bine sau rau si-au facut treaba pentru ca nu am cunostintele necesare sa emit o parere obiectiva.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF