Ca nou inscris, salut pe toti membrii forumului si vreau sa va intreb daca cineva s-a mai confruntat cu problema ca a mea.De ceva timp nu mai functioneaza orientarea aerului, adica a ramas mereu in directia parbrizului pentru dezaburire si desi cand schimb directia spre interior pe climatronic imi apare preluarea comenzii, de fapt nu se intampla nimic si aerul abia se simte. Parca ar fi infundat. Cand maresc sau micsorez turatia ventilatorului, acesta se aude ca functioneaza, dar din gaurile de iesire a aerului nu iese aproape nimic.
Cineva mi-a spus ca s-au blocat clapetele de directie a aerului si trebuie demontat tot bordul. Este adevarat? Poate cineva sa-mi trimita niste indicatii cum se demonteaza si la ce anume ar trebui sa fiu atent? As putea rezolva macar sufland cu aer comprimat in sens invers?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cineva mi-a spus ca s-au blocat clapetele de directie a aerului si trebuie demontat tot bordul. Este adevarat? Poate cineva sa-mi trimita niste indicatii cum se demonteaza si la ce anume ar trebui sa fiu atent? As putea rezolva macar sufland cu aer comprimat in sens invers?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Comment