Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bara rigidizare oale amortizoare w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Bara rigidizare oale amortizoare w212

  Buna seara, mai mult din curiozitate, si a montat cineva o bara de rigidizare amortizoare pe un w212 , fie el FL sau Non-FL ?
  M-ar interesa sa achizitionez asa ceva, dar as fi dorit cateva sfaturi inainte, referitor la avantaje, dezavantaje.
  Un avantaj clar este intarirea sasiului pe fata si distribuirea fortelor in sarcina; de asemenea m-ar interesa sa aflu daca am avea o pierdere la capitolul comfort.
  Intr-o alta nota, la al meu w212 220cdi am observat ca pe partea soferului exista deja o traversa care pleaca din spatele panoullui ignifug si care se leaga de amortizor, dar din pacate pe oala celuilalt amortizor nu exista asa ceva. Este aceeasi situatie si la voi?

  Ca sa nu mai deschid un alt thread, mai intervin cu o intrebare referitoare la subiectul amortizoare/directie:
  ​​​​​​- in momentul in care sasiul este flexat ( spre exemplu cand roata fata dreapta este coborata de pe o bordura foarte inalta), exista o persoana pe scaunul din dreapta( greutate suplimentara dreapta) si brachez rotile, din zona amortizorului cel deasupra rotii coborate se aude un zgomot infundat ( nimic metalic ) , sub forma "poc poc" .
  Vi se pare cunoscut? Sa fie flansa/ rulment amortizor?
  Am fost in reprezentanta cu alta ocazie, unde mi s a comunicat ca nu se poate constata printr-un exercitiu de testare, ci doar daca se demonteaza ansamblul arc/amortizor/flansa/rulment si se constata vizual.
  Binenteles ca, urmand legea lui Murphy, nu s -a auzit nimic cand i-am prezentat problema mecanicului.

  Orice parere este binevenita.

  Multumesc pentru rabdarea citirii postului.

  Numai bine!

 • #2
  Mai bine inlocuiesti amortizoarele/arcuri cu unele
  noi originale sau cauti ceva sport pt modelul tau , marci consacrate.

  Daca ai brate imbatranite , bucsi , pivoti se simte suspensia moale.
  Si daca totul e nou si nu esti multumit , cumperi bara de ridigizare.
  La mine asa este o “chestie”
  metalica pe partea soferului doar .

  Pt zgomotul din zona amortizorului , este posibil sa ai probleme cu flansele . Astea se schimba , rulment cu tot cu garnitura de cauciuc .Pe aftermarket , Lemforder , vin cu stanta Mercedes stearsa .
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

  Comment


  • #3
   Crezi ca asa mult flexeaza sasiul?
   Mai degraba bucsele de la brate de jos, alea la cum arata sigur cedeaza mult mai mult, iar influenta asupra unghiurilor e mult mai mare.
   DAr nu vad sensul de a schimba ceva.

   Comment


   • #4
    Da mai pot fi bucsile mari ( de la brate )care se rotesc pe viraj , alea cand imbatranesc mai scot “poc” la capat de cursa .
    Se inspecteaza vizula , daca au fisuri ...
    https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

    Comment


    • #5
     Va multumesc pentru pareri, fac absolut sens. Ma bucur totusi ca acel sunet se aude destul de rar, totusi.
     Un test pe care o sa-l fac cu prima ocazie este sa rog pe cineva sa bracheze rotile si in acel timp sa urmaresc piulita din capul amortizorului. Ar fi niste pareri care spun ca, in momentul bracarii, acea piulita nu trebuie sa-si miste pozitia fara de oala, ramanand la punct fix ( nu ma refer aici la miscarea in juru propriei axe). Daca se misca, este semn clar de rulment / flansa.

     Multumesc,
     Weekend placut !

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF