Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ceva greu de pus in portbagaj pt zapada/gheata/polei/etc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De ani de zile incerc sa-mi las burta... De cite ori am reushit, numai in derapaje controlate o tzineam... ziceai ca sint tembel... De cind mi-am lasat coaste, nu mai am treaba... am un comportament rutier de invidiat... plus ca trag si femeile la mine la musca la cacat... In rest, nu mai zic nimic... vad ca lumea mai invatza diverse chestii de la mine , ceea ce ma bucura, si imi demonstreaza pe de alta parte ca sintem utili si la trecerea in nefiintza, chiar daca asta presupune calcatul rufelor... dupa folosintza completa a cadavrului, recomand depozitarea lui in papushoi... personal gasesc eu ceva anti-derapaj, nu-mi fac probleme... ma si gindeam la lantzuri d-alea sado-maso...

Ne mai gindim si miine, ca e alta zi... Poate ne zici si noua cit de dotat eshti, dar pe privat, te rog, sa nu cauzam invidii pe aici... sau pofte... mai shtii...
    Last edited by doktor4carz; 11-21-2008, 03:15 AM.

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
      Ne mai gindim si miine, ca e alta zi... Poate ne zici si noua cit de dotat eshti, dar pe privat, te rog, sa nu cauzam invidii pe aici... sau pofte... mai shtii...
      Ma voi straduii sa nu dezimformez, ca poate iau o poshetutza in cap.

PS.
      Dok, replica cu poshetutza a fost de milioane, nu ma pot oprii din ris.
      Last edited by orca; 11-21-2008, 03:34 AM.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Promit ca nu dau tare. Nu de alta, dar mi se sparg cutiutzele cu farduri...

P.S. Poshetutza ca poshetutza, dar si cind mi-oi lasa o chelie deasa, sa vedetzi ce va iau cu peruca la goana... Si asha, mi-a promis Steen ca-mi face cadou una blonda... Platinata, eventual... Cu dublu scop, va pliciuiesc cu ea, ca Bahmutzeanca pe Prigoana, si o bag si la roata anti-derapant... Continuarea in episodul urmator, ca ne-au obosit mintzile...

Cu acordul si asentimentul colegilor mei, mai inteligentzi decit ai lor... topicul devine sticky.

Morala: Aceste intimplari au fost reale, sint plauzibile si vor fi adevarate... Adevarul e dincolo de noi... dar la ora asta cred ca doarme in cizme... Realitatea e crunta, dar asta se rezolva prin tratament adecvat... Ce s-a vazut pina acum nu este decit rodul unor imaginatzii sanatoase... miine vetzi vedea ce pot produce unele bolnave... vetzi ramine shocatzi !!! Si nu va luatzi dupa Andreas, nu punetzi botul la fofoloanca, ca sa nu se lase cu brinzeturi...

Comment

Da asa e, dar eu prefer sa ating (sa pun botu) decat sa ma uit... asta sunt, nu pot sta nepasator...
          Attached Files

Comment

Deci astia mai grasi(eu,Andreas...si altii)trebuie sa ne pazim spatele bine.Cine stie cum apare un slabanog,cu parul lung si ne arde o cheie de roti in cap ca sa ne foloseasca drept balast pt masina.Nu e de gluma...
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Şi pe mine mă tentează de mult ideea de a avea burtă.Am auzit că femeile preferă acest gen de bărbaţi pentru a sta la umbră cănd fac anumite chestii.
              Cât despre limbi...la fel , sunt 2 feluri de bărbaţi , care dau şi care nu recunosc.E drept că pentru început ar trebui să ai mustaţă , dar merge şi fără.

Comment

Originally posted by cutaresku
                "e doishpe noaptea si io rad ca bou-n fatza pisiului...
                deshi mortu e cel mai indicat, folosesc totushi un subwoofer pe post de balast. recomand cu caldura."
                Asta fu textul initial, insa cred ca gramatica-mi e ok. Daca e vorba de re/editare de text, atunci ar suna asa:
                "Este ora zero si eu rad precum boul in fata PC-ului. Desi mortul e cel mai indicat, folosesc totusi un subwoofer pe post de balast. Recomand cu caldura". (pe el il).
                Prin urmare, m-am conformat. N-am reusit la fata locului (1st page), n-a mers acolo.

Vezi si colegii (fara suparare) cu "venii", "straduii", "oprii". Acolo-i gramatica.
                N-avea grija, ca ii vad eu pe totzi... Matalutza vezi acolo de ograda proprie. Mai lasatzi-ma cu capra vecinului...

Originally posted by mezzo View Post
                Deci astia mai grasi(eu,Andreas...si altii)trebuie sa ne pazim spatele bine.Cine stie cum apare un slabanog,cu parul lung si ne arde o cheie de roti in cap ca sa ne foloseasca drept balast pt masina.Nu e de gluma...
                Pai si ce mare brinza... ca de murit nu mori de doua ori. Oricum te pocnesc dulce... nici nu simtzi...

Originally posted by mircea13 View Post
                Şi pe mine mă tentează de mult ideea de a avea burtă.Am auzit că femeile preferă acest gen de bărbaţi pentru a sta la umbră cănd fac anumite chestii.
                Cât despre limbi...la fel , sunt 2 feluri de bărbaţi , care dau şi care nu recunosc.E drept că pentru început ar trebui să ai mustaţă , dar merge şi fără.
                Greshit. Mustatza nu e pentru asha ceva. Este pusa acolo ca ghidaj pentru carici. Crede-ma, shtiu ce zic... Nu va ginditzi ca am zis treaba asta ca, vezi Doamne, port eu mustatzi... ci din cauza ca toate femeile shi-o dau jos, ca sa se descurce barbatzii mai greu... Ginditzi-va, daca nu shi-ar epila femeile mustatza, n-ar fi totul mult mai simplu ? Nu mai aprinzi becul noaptea... Si, apropo... mai e un fel de barbat. Care ia...

Vad ca nu se gindeshte nimeni la ce punem iarna in portbagaje... Acu citziva ani, umblam cu cite o Cobra demontata bucatzi prin portbagaj. Chiulase, blocuri motor, puntzi... toate cele... A incercat careva ? Mai nasol era cind vindeam de prin ele...

Comment

Asta e un fel de continuare la "cobra imperiala" a lu' nea Ion, colegu' nost' de cara prosoape la bax cu phaetonu'.
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Da chiar... La cita prosoparaie inghesuise in catacomba aia, cred ca n-avea probleme de aderentza iarna.

Comment

Originally posted by carmine View Post
                      Asta e un fel de continuare la "cobra imperiala" a lu' nea Ion, colegu' nost' de cara prosoape la bax cu phaetonu'.
                      Se antrena pentru iarna.Or fi probleme de stabilitate si la feiton? ))
                      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                      Si o panarama de scuter

Comment

Radeti voi, radeti. Dar asa se fac banii de faeton. Nu carand mortii prin portbagaj pana ramane numai scheletu' de ei.

Comment

Ie motorul prea greu pe fatza si constructoru recomanda in manualul de service sa-l umpli cu prosoape si shtergare (de preferintza traditzionale, d-alea facute in regiunea Saxa-Cogurg-Gotha, dar in lipsa de... merg si lintzoliile alea de le fac babele pin fundu' Moldovei...) pentru echilibrarea centrului de greutate... E o problema mai veche de geometrie analitica si oralitica, ca cind nu se suprapune centrul cercului inscris cu ala circumcis, se beleshte rau toata povestea...

Originally posted by florineasca View Post
                          Radeti voi, radeti. Dar asa se fac banii de faeton. Nu carand mortii prin portbagaj pana ramane numai scheletu' de ei.
                          Pai nu apuca, n-am zis mai devreme ? Il mai arunc dracu, sa se mai schimbe aerul...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                            Pai nu apuca, n-am zis mai devreme ? Il mai arunc dracu, sa se mai schimbe aerul...
                            Si in ritmul asta mai ai vecini sau i-ai sinucis pe toti??? Sau si-au pus capat zilelor singurei si tu doar i-ai plimbat? Mai bine iti luai un dric. Mai faceai un ban in plus si aveai si aderenta.

Comment

Am vecini, da-i dracu... Ii aleg de pe la periferie, din provincie, sau de pe forumuri... anonimi de pe net, virtuali, nu ? Ca linga casa nu-i bine sa te caci... nu zic, ma cunoashte pe mine militzia, dar nu-mi accepta chiar orice...

M-am gindit si la faza cu dricul... Dar eu merg cam smucit si la vreo frina vine hoitul gramada pe mine. Plus ca-mi pute in cap de-mi ia auzul... Pe linga asta, e centrat, nu apasa direct pe osie, si n-am facut nici o shmecherie...
                              Last edited by doktor4carz; 11-21-2008, 23:03 PM.

Comment

Interesant subiect... nimic special nu car in portbagaj. Poate aceleasi tiganii de care tot zic ca ma apuc: o pompa vacuum, o flansa, si daca se impute treaba lanturile.

off-topic = o dati la burti si la chesti grele

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF