De ani de zile incerc sa-mi las burta... De cite ori am reushit, numai in derapaje controlate o tzineam... ziceai ca sint tembel... De cind mi-am lasat coaste, nu mai am treaba... am un comportament rutier de invidiat... plus ca trag si femeile la mine la musca la cacat... In rest, nu mai zic nimic... vad ca lumea mai invatza diverse chestii de la mine , ceea ce ma bucura, si imi demonstreaza pe de alta parte ca sintem utili si la trecerea in nefiintza, chiar daca asta presupune calcatul rufelor... dupa folosintza completa a cadavrului, recomand depozitarea lui in papushoi... personal gasesc eu ceva anti-derapaj, nu-mi fac probleme... ma si gindeam la lantzuri d-alea sado-maso...
Ne mai gindim si miine, ca e alta zi... Poate ne zici si noua cit de dotat eshti, dar pe privat, te rog, sa nu cauzam invidii pe aici... sau pofte... mai shtii...
Ne mai gindim si miine, ca e alta zi... Poate ne zici si noua cit de dotat eshti, dar pe privat, te rog, sa nu cauzam invidii pe aici... sau pofte... mai shtii...
Comment