Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cauciucuri iarna W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Eu in fiecare iarna folosesc anvelope de iarna in stare foarte buna dar nu marci no name sau chinezari ieftine si niciodata nu am ramas inpotmolit in zapada.Nu stiu nea Coco de ce ai nevoie de lanturi umbli pe drumuri forestiere sau ai anvelope de proasta calitate?Iarna trebuie sa adaptezi un stil aparte de condus,nu bruschezi comenzile si nu vei avea nevoie niciodata de lanturi.Nu inteleg de ce uni isi pun jenti de 17-18 si umbla cu cauciucuri uzate ce arunca nemtii ,normal ca un cauciuc pe 17 este aproape triplu pretul fata de unul de 15-16.

    Comment


    • #17
      Si daca trebuie sa mergi intr-o zona ca a noastra unde zilele cu polei de peste 5 cm = pod de gheata depasesc in medie 20 pe iarna? Stai, sau te duci la servici/interes?
      Am pus o data cuie. A mers la dus. Cam 70 km. 20 erau doar cu urme de zapada. La intoarcere, mai sa nu pot urca dealurule de la Movileni/Sendreni/Galati. Adica 12 km de casa, candva, seara.
      Si, de doazeci de ani de cand putem cumpara si gume de Doamne ajuta, nu am gasit ceva CU CARE sa meargi IN SIGURANTA pe gheata.
      Banui ca sunteti de acord ca nu ne putem baza pe ?administratorii de drumuri?. Ei stau bine merci in viloaie si astepta sa vina vara. Cu inundatiile.
      Last edited by epurare_coco; 10-23-2012, 14:55 PM.

      Comment


      • #18
        Mai nene coco, noi nu stim unde stai matale, si nu intereseaza pe cineva, cred eu.
        Termina-te odata cu apologia lantului si a cauciucurilor asa zis intermediare, nu toata lumea vrea sa mearga cu o masina care-i sar telescoapele in mers. Nu vrei, nu ai, nu te intereseaza sa dai bani pe cauciucuri.. nu o fa nene, dar nu mai da sfaturi proaste, ca e destul sa iei un sant si platesti mai mult cu mult decat ai da pe anvelope corespunzatoare. Se vorbeste de anvelope, nu de cuie (apropo, ilegale), nu de lanturi, nu de tinuturile matale, candva, seara. Poveste.
        Mai ales la o masina cu tractiune spate, ai musai nevoie de anvelope adevarate si nu de arcuri de ambreiaj de dacie.

        Comment


        • #19
          in legatura cu marca, am folosit Michelin Pilot Alpin si Dunlop sport 3D , ambele si-au facut treaba bine, au fost si pe drumuri de munte cu penti destul de abrupte. Desi ambele mi s-au parut ok , parca as merge pe Dunlop , defapt asta si am acum pe jantele pentru iarna ale fierului ....
          Legat de dimensiune, respecta ce scrie cartea, daca ai mai multe variante , alege-o pe cea mai ingusta si implicit mai inalta.

          Bafta !
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

          Comment


          • #20
            Ma vad nevoit sa sustin afirmatia lui Siegfried, nea Coco, nu neaparat c-as fi de acord cu tonul lui...
            Cei care merg iarna cu anvelope de vara sunt inconstienti, in opinia mea. Ar trebui amendati drastic pentru ca-mi pun mie si altuia integritatea in pericol, indiferent ca-s ei Schumi, Montoya, conduc 4x4 sau mai stiu eu ce. N-ai bani de gume de iarna, stai acasa.
            @initiator: dimensiunile le-ai aflat. Eu am mers pe Continental Winter Contact TS830, am deja 2 ierni cu ele si sunt 100% multumit, chiar impresionat. Nu le-as schimba cu nimic, pe toate masinile pe care le voi detine de-acum inainte imi voi lua gume de iarna Continental.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #21
              Cuiele se puteau monta DOAR PE CAUCIUCURI DE IARNA, atunci cand erau permise.
              Cand s-a mai discutat, am fost de acord, peste amenda, cu ridicarea talonului pana la vara pentru cei care merg fara. Oricum sunt mai aderente si pe noroi care tine doar de prima faza a ploii.
              Probabil, daca mergi doar in Bucuresti, sunt suficiente gumele de iarna, iarna.
              Daca iesi un pic cu nasul si la rudele de la tara, ai vorbi mai putin.
              In mare parte, AM SPUS cum procedez eu ca sa merg oricum, in orice conditii meteo. Foloseste, bine. Nu, bine.
              Este drept, trebuie sa muncesti un pic.
              Nu-mi permit sa trimit toata ziua-buna ziua la nu's ce adresa de filmulete sau pareri ale nu stiu cui doar ca sa ma aflu in treaba.
              Saracul Wagner. S-a facut burghiu in mormant.
              Last edited by epurare_coco; 10-24-2012, 13:35 PM.

              Comment


              • #22
                Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am cumparat si cauciucuri si compresor original Mercedes.

                Comment


                • #23
                  Remarca.
                  Lanturile tip mb originale au un cauciuc si arcuri de infasurare pentru siguranta, nu sunt necesare arcuri aditionale de agatat. Doar ca sunt "ca la mama lor". Extrem de rezistente si, cand le pui inapoi in cutie primavara, nu ruginesc ca celelalte. Ar fi indicat doar sa le lasi la soare pana se usuca bine.
                  Sunt, ca si celelalte, de diferite marimi. De verificat corespondenta cu dimensiunile anvelopei.

                  Comment


                  • #24
                    Desi colegul a rezolvat problema, voi posta ca problema tenhica la motoare cu benzina o mica analiza despre gume de iarna. Cred ca tebuie luata in calcul daca nu esti hotarat.
                    Multumesc.

                    Comment


                    • #25
                      Despre lanțuri, alte pãreri...? Vreau sã iau și lanțuri dacã tot m-am pornit.

                      Comment


                      • #26
                        Despre lanturi, nu stiu ce sa spun, conteaza unde si cum vei folosi masina.
                        Eu in cei 5 ani de soferie nu am avut nevoie de lanturi niciodata pe un drum public. Cand nu am mai putut inainta, a fost pentru ca altii blocau drumul, asa ca puteam sa am si lanturi si 4 matic, cand nu se circula, nu se circula...Dar cauciucuri bune tot trebuie sa putem urni masina din loc .
                        Asa ca daca circuli pe drumuri publice cu predominanta pe Judetene, Nationale, Europene si pe unele comunale cu anvelope de iarna, de calitate nu vei ramane niciodata impotmolit, vor fi altii impotmoliti inaintea ta si sigur multi care vor incurca circulatia cu totul asa ca nu are rost.
                        Daca se iese pe Off Road sau daca se locuieste intr-o zona slab sau deloc circulata in timpul iernii nu strica un set de lanturi sau 4 matic...

                        Comment


                        • #27
                          Salut.Lanturile le poti folosi pe drumuri forestiere cu foarte multa zapada si doar pe portiunea unde nu poti inainta dupa acea trebuie sa le dai jos.Sper ca nu ai crezut ca iti pui lanturile in Romania si le dai jos in Austria.Pe un drum asfaltat o sa faca un zgomot insuportabil plus ca iti va distruge bucsile ,rulmenti si cauciucurile deoarece la fiecare 15 cm o sa sara masina peste lant.Tu sti unde vei circula daca vrei sa urci pe un virf de munte ia-ti lanturi daca nu veze-ti de treba.

                          Comment


                          • #28
                            Vand 4 cauciucuri 225/55 r16 de iarna S+M purtate o iarna toate 4 300 ron tel.0766325200

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by .maxy. View Post
                              Vand 4 cauciucuri 225/55 r16 de iarna S+M purtate o iarna toate 4 300 ron tel.0766325200
                              Se pare ca nu observi ca ai postat aiurea. Anunturile le pui pe BURSA, nu aici, in topicul omului.
                              CITESTE REGULAMENTUL!

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment


                              • #30
                                Anvelope de iarna pentru Mercedes 200Kompressor(W211)din an 2003.
                                recomandate de fabricant sunt anvelopele
                                Michelin Primacy Alpin PA3 MO,cu urmatoarele dimensiuni 205/60 R16 92 H .

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF