Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cauciucuri iarna W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • marcel-twt
    replied
    Salut,
    Anvelope all season pareri? Pana acum am folosit anvelope de iarna si de vara. Acuma ma gandesc sa-mi iau anvelope all season, sa nu le mai schimb atat...

    Leave a comment:


  • Marius001
    replied
    Continental, Dunlop, GoodYear, Michelin, Pirelli, Vredestein ... altceva eu nu as folosi pt RWD.

    Leave a comment:


  • Dj Sky
    replied
    Off topic: Michelin Alpin PA3 MO, DOT 2008, profil 6-7mm, sunt mai slabute ca performante pe polei, gheata, zapada decat precedentele, Dunlop SP WinterSport 3D, Dot 2009, profil 5-6mm, folosite iarna trecuta.
    Avantaje la Michelin fata de Dunlop, deocamdata vad la consum si la aderenta pe drum uscat si ud, unde nu patineaza asa repede si cred ca sunt si ceva mai rezistente la uzura, de aici si dezavantajul fata de Dunlop la aderenta pe zapada fiindca erau mult mai moi la crinturi.

    Leave a comment:


  • ZeTT
    replied
    Dragi colegi eu folosesc de 2 ierni cauciucurile de la BF GOODRICH G-Force dimensiunile 225/55/R16.
    Sunt foarte multumit de ele in ce sens, pe zapada proaspat asternuta se comporta foarte bine. Pe drumurile acoperite cu zapada inghetata sau pe drum poleit e normal sa se comporte satisfacator avand in vedere ca tractiunea este pe spate!
    O seara buna sa aveti!

    Leave a comment:


  • ri0t
    replied
    @Dj Sky:
    Mașina e folositã în mediul urban. Întrebam pentru o eventualã ieșire la munte (Austria). Cauciucuri bune am, de aceea am și solicitat ajutorul vostru.
    De Off Road nici nu se pune problema, cel mai rãu caz (dpvd al infrastructurii) la munte în Ro.
    Mulțumesc!

    @CJ-12-LWP:
    Salut! Am înțeles, multumesc pentru sfat!

    Leave a comment:


  • epurare_coco
    replied
    Originally posted by ri0t View Post
    Despre lanțuri, alte pãreri...? Vreau sã iau și lanțuri dacã tot m-am pornit.
    Sfat. (Dupa 20 de ierni - extreme cu polei de 10-15cm peste 20 de zile- '84/'85, '88/'89, '93/'94, '98/99, '04/'05 - NU AM STAT O ORA).
    Pornesti de la oferte ORIGINALE MB cu varianta asa-numita Y. Masura lor trebuie sa depaseasca cu 10-15% perimetrul gumei de iarna;
    Dupa o procedura corecta de aplicare (am mai postat aceasta procedura), nu sunt probleme nici daca ajungi pe drumuri !curatate!. Doar ca de la 60-70/h pe gheata, reduci la 30-40 pe drum curatat, cautand ca macar o linie de gume sa prinda zapada/gheata.
    In afara respectarii programului (ar fi pacat sa nu ajungi la o licitatie la data si ora stabilita de primaria Dealul din vale) vei avea si satifactia ca mergi cam singur. Jmecherii si puturosii fie nu pleaca, fie intra in sant dupa 50m. Eu inca nu am gasit locuinta sa parchez masina langa pista curatata. Cam 4-5 zile de la fiecare ninsoare/polei am de facut 1,5km pe stradute de cartier. Unde doar caldura este de ajutor.
    Pe zapada batatorita merge doar pentru rotile motrice. Pe polei este necsar pe toate 4.
    Bafta.
    Stiu ca urmeaza:
    Last edited by epurare_coco; 11-20-2012, 16:46 PM.

    Leave a comment:


  • caesar
    replied
    Anvelope de iarna pentru Mercedes 200Kompressor(W211)din an 2003.
    recomandate de fabricant sunt anvelopele
    Michelin Primacy Alpin PA3 MO,cu urmatoarele dimensiuni 205/60 R16 92 H .

    Leave a comment:


  • Zeus
    replied
    Originally posted by .maxy. View Post
    Vand 4 cauciucuri 225/55 r16 de iarna S+M purtate o iarna toate 4 300 ron tel.0766325200
    Se pare ca nu observi ca ai postat aiurea. Anunturile le pui pe BURSA, nu aici, in topicul omului.
    CITESTE REGULAMENTUL!

    Leave a comment:


  • .maxy.
    replied
    Vand 4 cauciucuri 225/55 r16 de iarna S+M purtate o iarna toate 4 300 ron tel.0766325200

    Leave a comment:


  • CJ-12-LWP
    replied
    Salut.Lanturile le poti folosi pe drumuri forestiere cu foarte multa zapada si doar pe portiunea unde nu poti inainta dupa acea trebuie sa le dai jos.Sper ca nu ai crezut ca iti pui lanturile in Romania si le dai jos in Austria.Pe un drum asfaltat o sa faca un zgomot insuportabil plus ca iti va distruge bucsile ,rulmenti si cauciucurile deoarece la fiecare 15 cm o sa sara masina peste lant.Tu sti unde vei circula daca vrei sa urci pe un virf de munte ia-ti lanturi daca nu veze-ti de treba.

    Leave a comment:


  • Dj Sky
    replied
    Despre lanturi, nu stiu ce sa spun, conteaza unde si cum vei folosi masina.
    Eu in cei 5 ani de soferie nu am avut nevoie de lanturi niciodata pe un drum public. Cand nu am mai putut inainta, a fost pentru ca altii blocau drumul, asa ca puteam sa am si lanturi si 4 matic, cand nu se circula, nu se circula...Dar cauciucuri bune tot trebuie sa putem urni masina din loc .
    Asa ca daca circuli pe drumuri publice cu predominanta pe Judetene, Nationale, Europene si pe unele comunale cu anvelope de iarna, de calitate nu vei ramane niciodata impotmolit, vor fi altii impotmoliti inaintea ta si sigur multi care vor incurca circulatia cu totul asa ca nu are rost.
    Daca se iese pe Off Road sau daca se locuieste intr-o zona slab sau deloc circulata in timpul iernii nu strica un set de lanturi sau 4 matic...

    Leave a comment:


  • ri0t
    replied
    Despre lanțuri, alte pãreri...? Vreau sã iau și lanțuri dacã tot m-am pornit.

    Leave a comment:


  • epurare_coco
    replied
    Desi colegul a rezolvat problema, voi posta ca problema tenhica la motoare cu benzina o mica analiza despre gume de iarna. Cred ca tebuie luata in calcul daca nu esti hotarat.
    Multumesc.

    Leave a comment:


  • epurare_coco
    replied
    Remarca.
    Lanturile tip mb originale au un cauciuc si arcuri de infasurare pentru siguranta, nu sunt necesare arcuri aditionale de agatat. Doar ca sunt "ca la mama lor". Extrem de rezistente si, cand le pui inapoi in cutie primavara, nu ruginesc ca celelalte. Ar fi indicat doar sa le lasi la soare pana se usuca bine.
    Sunt, ca si celelalte, de diferite marimi. De verificat corespondenta cu dimensiunile anvelopei.

    Leave a comment:


  • ri0t
    replied
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am cumparat si cauciucuri si compresor original Mercedes.

    Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF