Originally posted by sloumacom
View Post
De ce sunteti rautaciosi?
Chiar numai putem fi solidari si aprecia o munca facuta din PASIUNE ...A se citi raspicat-este un proiect-

Originally posted by SirDeadline
View Post
Mie imi place modelul asta, W210 facelift,imi mai place W220-ul, C209-ul
Dar asta nu inseamna ca daca toate trei sunt fiare eu le las sa rugineasca cand stiu ca iti tresare inima cand te urci intr-una din ele si, cum spune un coleg de pe forum, "o redescoperi si te surprinde placut de fiecare data".

Colegul nostru, @sloumacom,ca si mine, cutaresku, Luxian si multi altii de pe forum, prin ingrijirea si accesorizarea fierului din posesie simte ca are grija si se infrumuseteaza pe el insusi ca fiinta,ii energizeaza anima personala...
Originally posted by sloumacom
View Post

Tu ai in spate o munca de 3 ani,eu abia am inceput proiectul, sper il duc la bun sfarsit mult mai repede sa ma bucur de o LADY IN BLACK "renascuta"

Era bine daca cumparai masina cu trapa de atunci te scutea de munca, este extraordinara ca utilitate si ca aspect,am asa ceva pe masina si ma bucur de ea in fiecare zi..Mare grija in lucrarile de etansare deoarece nu cred ca vrei sa iti intre umezeala pe sub capitonaj ca atunci chiar ai pus-o...
Treaba nu este grea, sunt destui tinichigii care pot face asa ceva.
Mare grija cu geamurile(la dezlipire si remontare) si instalatia electrica aferenta motorasului de culisare precum si ungerea lui si a sinelor...
Eu am avut multi pitici pe creier la inceput ca imi culisa trapa de parca motorasul ala tragea tot plafonul dupa el si nu o bucata de sticla de 1/2metru...
Bafta multa si asteptam pozele!

Comment