Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se merita pretu pe un w210?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se merita pretu pe un w210?

    Am gasit un mercedes w210 din 96' 220D, cutie automata, gemurile si oglinzi electrice, cluma, ABS, tabla este buna pe mesina motorul merge bine sunt doar ceva probleme cu interiorul care are rupt un scaun.
    Pretul la care am ajuns de acord este 2500e, cum vii se pare?
    Last edited by BogdanP; 01-09-2011, 13:01 PM. Reason: Masina este inmatriculata

  • #2
    Pentru o evaluare cat mai corecta ar fi bine si ceva poze cu masina respectiva.
    Dupa pret pare ca este destul de obosita masina. sau nu este inmatriculata.
    Asteptam ceva poze.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

    Comment


    • #3
      ÃŽn funcţie de starea maşinii, poate să fie un preţ bun sau mare.

      Dacă nu ai probleme la cutie şi la motor, e un preţ cinstit. Nu zic bun, pentru că vorbim de o maşină care are 15 ani, dotări foarte slabe pentru clasa ei, şi cel mai probabil a făcut taxi.

      Uite aici un exemplu de maşină obosită (şi om cu ambiţie): http://www.clubmercedes.ro/sageatomobilul-t16799.html

      Mă surprinde faptul că n-ar probleme cu tabla. W210 e recunoscut pentru problemele cu rugina. Vezi să nu fi fost vopsit! Tapiţeria nu ar fi o problemă foarte mare, şi cu 200 - 250 euro, poţi să găseşti tapiţerie de piele completă (scaune, banchetă, uşi).


      Aşteptăm mai multe detalii şi poze! Un VIN ne-ar ajuta să ne dăm seama dacă a fost sau nu taxi!

      Cu speranţa că nu te-am descurajat complet, vreau să-ţi urez baftă în decizia care o iei, şi dacă e să o cumperi să nu ai surprize cu ea.
      ...

      Comment


      • #4
        Eu zis sa te orientezi inspre un motor mai mare sau mai performant pentru ca acel 220 cu automata nu prea o sa se miste.
        Cu S-ul nu te pui.

        Comment


        • #5
          Pretul ser merita,dar eu nu ti-l recomand.
          95 de cai putere pe w210 sunt nimica.
          La deal in sus o sa te depaseasca Loganu.
          Eu zic sa te orientezi spre un motor mai puternic,95co sunt foarte putini cai pe w210,si putere nu o sati ofere deloc,o sa faca pe el cind va veni un deal in sus.

          La prima abatere stai o saptamana.M-am saturat sa-ti tot corectez posturile.
          Last edited by mircea600sel; 01-11-2011, 21:02 PM.

          Comment


          • #6
            O masina la 2500 de euro ii cu semnul intrebarii, chiar daca e din 96. NU are rugina, sigur a fost vopsit de curand. 95 de cai is putini la asa masina mare. Ai grija la km, sa nu aiba pana pe luna si inapoi.

            Comment


            • #7
              am fost sa vad masina si este plina de rugina cum ati spus si acum m-am gandit sa merg in germania dupa un e200-220 cdi din 2000-2001, automat, de taxi si sa il inmatriculez pe bulgaria.

              Comment


              • #8
                e bine oare in bulgaria?

                Originally posted by BogdanP View Post
                am fost sa vad masina si este plina de rugina cum ati spus si acum m-am gandit sa merg in germania dupa un e200-220 cdi din 2000-2001, automat, de taxi si sa il inmatriculez pe bulgaria.
                vreau sa inmatriculez si eu printesa in bulgaria si ma ajunge vreo 750 deeuro (ca trebuie sa o duc cu platforma de la bucuresti la .... nici acum nu stiu exact unde) si nu sunt inca decis daca sa fac pasul sau nu.
                Acum stau si ma uit la ea cum rugineste si ma cam doare inima.
                daca mai sunteti cu MB inmatriculate in bulgaria incurajti-ma si pe mine pls!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by dady d View Post
                  vreau sa inmatriculez si eu printesa in bulgaria si ma ajunge vreo 750 deeuro (ca trebuie sa o duc cu platforma de la bucuresti la .... nici acum nu stiu exact unde) si nu sunt inca decis daca sa fac pasul sau nu.
                  Acum stau si ma uit la ea cum rugineste si ma cam doare inima.
                  daca mai sunteti cu MB inmatriculate in bulgaria incurajti-ma si pe mine pls!
                  Mai buna varianta cu Germania si inmatriculat pe Bulgaria 100% . De ce toata lumea ne sfatuieste sa nu luam un w210 vopsit? Bafta in alegerea ta!

                  Comment


                  • #10
                    am studiat si eu varianta bulgaria indelung si am renuntat pana la urma..sunt multe aspecte care trebuie luate in calcul, bulgaria merita daca iei o masina ieftina (la care sa renunti fara regrete la o adica) si pe care nu vrei s-o tii prea mult eventual..daca vrei sa fii corect dpdv fiscal te costa mai mult ca-n romania, itp impozit samd, trebuie sa tii legatura constant cu firma care ti-o inmatriculeaza acolo si sa speri ca alora le merge bine si nu dau faliment..sau sa-ti puna masina gaj..pe persoana fizica pica clar pentru mine cand am auzit ce fac aia pe acolo...90% sunt radiate de la fisc in secunda doi, si e logic, daca ai 200 de masini inmatriculate cine sta sa dea de proprietari sa plateasca impozitul anual? ma rog,e o intreaga discutie poate ar merita topic separat..
                    Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by dady d View Post
                      vreau sa inmatriculez si eu printesa in bulgaria si ma ajunge vreo 750 deeuro (ca trebuie sa o duc cu platforma de la bucuresti la .... nici acum nu stiu exact unde) si nu sunt inca decis daca sa fac pasul sau nu.
                      Acum stau si ma uit la ea cum rugineste si ma cam doare inima.
                      daca mai sunteti cu MB inmatriculate in bulgaria incurajti-ma si pe mine pls!
                      Salut!

                      Daca te intereseaza totusi inmatricularea in Bulgaria, trimite-mi un mail la catalin80preda@yahoo.com si iti dau toate detaliile.
                      Te pot ajuta cu inmatriculare pe persoana fizica romana cu domiciliul in Bulgaria.

                      Pe de alta parte, eu consider mai riscanta inmatricularea pe firma, deoarece, sunt diverse motive pentru care o firma poate intra in insolventa iar masinile sunt proprietatea firmei.

                      Expresia "sunt radiate in secunda doi" este o aberatie.
                      La ei, lucrurile stau diferit decat la noi.
                      Masinile se inregistreaza la Politie, iar apoi, ai 30 de zile pentru a le declara la primarie.
                      Acum, depinde de cel ce iti inmatriculeaza masina, daca vrea si daca ii ceri sa ti-o declare la primarie.

                      Propaganda administratiei romane e simpla, deoarece nu vor sa se mai inmatriculeze masini in Bulgaria, insa, faptul ca nu este declarata la primarie, nu inseamna ca este radiata... e o aberatie sa spui acest lucru.
                      Si la noi circula masini nedeclarate la primarie... acest lucru insemnand ca, a fost scos certificatul fiscal de la proprietarul de pe carte si nu a mai fost inregistrat la primaria noului proprietar... si asta nu inseamna ca masina este radiata.

                      Discutia aceasta, nu isi are rostul nici aici si nici acum.
                      Daca cineva are nevoie de inmatriculare in Bulgaria, mai sus este adresa mea de e-mail si veti primi mai multe detalii acolo.

                      Multumesc.
                      O zi buna!

                      Comment


                      • #12
                        faptul ca deocamdata nu te verifica la impozit nimeni nu inseamna ca si pe viitor va fi la fel..nu-i greu te verifice la ITP sau sa faca camere gen cele pentru rovinieta care sa-ti verifice si impozitul..si atunci multe masini vor fi facute piese
                        Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by hitman1234 View Post
                          faptul ca deocamdata nu te verifica la impozit nimeni nu inseamna ca si pe viitor va fi la fel..nu-i greu te verifice la ITP sau sa faca camere gen cele pentru rovinieta care sa-ti verifice si impozitul..si atunci multe masini vor fi facute piese
                          Nu pun la indoiala faptul ca se vor lua masuri si impotriva acestor eschivari ale legii, insa, daca vrei sa o declari la primarie acolo, o declari si platesti impozit.
                          Acum, depinde doar de tine, ca si client al serviciului de inmatriculare in Bulgaria, ceea ce ceri de la cel ce ti-o inmatriculeaza.

                          De obicei, cei care fac inscrieri, nu le declara, deoarece, clientii, nu il mai cauta pe respectivul sa ii plateasca impozitul, si atunci, ar trebui sa plateasca din buzunar pentru o asa zisa greseala a lui.

                          Daca soliciti chitanta de la primarie si mentii contactul cu cel ce ti-a inmatriculat-o, totul este in regula.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF