Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce sa aleg? A6 sau E W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sincer dintre Audi si Mercedes as alege Bmw

Audi-ul este superior Mercedesului.
    SV-85-BMC

Comment

Bmw-ul este cel mai vanos dintre ele iar scaunele "comfort" ce sunt optiune sunt cele mai tari pe care le-am vazut.Mercedes-ul e cel mai elegant dintre ele si consuma cel mai putin(daca compari motorizarile echivalente) iar Audi e aproape Bmw+Mercedes la un loc...
      Last edited by Black xs; 10-01-2010, 19:56 PM.

Comment

Smenu a scris " Audi-ul este superior Mercedesului".
        Sincer cum poti afirma asa ceva, eu te contra zic, poate fi vorba si de audi Quatro, e jaf pe langa un Mercan din acelasi categorie de motorizari si acelasi ani de fabricatie.
        Sa-ti spun ceva, eu am un W202 din 95!!! Nici nu se comapara cu un Audi din 2000 macar!!!
        Apoi un W211 din 2005, ati avut ocazia macar sa mergeti ca pasager intr-unul din asta?
        Hai sa fim seriosi.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Si inca ceva ca nu mai pot modifica,Bmw-ul e cel mai urat ca si design,Mercedes-ul e cel mai lent iar la Audi piesele sunt scumpe,am intrebat la mai multe magazine de piese si la fel au spus,deci vorbesc din auzite,nu-mi sariti in cap!

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
            Suntem pe forum-ul Mercedes, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim subiectivi. Mie imi place Mercedes, dar asta nu inseamna ca restul concurentei fabrica carute si numai Mercedes face masini. A6 e o masina excelenta , demna de luat in seama in trio-ul Audi-Bmw- Mercedes. In multe teste a iesit superior lui W211.Oare ai condus un A6 quatro de zici ca nu se compara? Nu vreau sa intram iara in polemici, dar fii mai obiectiv.
            Eu nu dau E-ul nici pe A6, nici pe Seria 5. E vreo problema daca mie imi place mai mult Mercedes-ul ? Am si spus ca A6 este o masina foarte buna, dar pacat ca nu prea ma atrage design-ul (nici interior, nici exterior)...mi se pare plictisitor, prea simplu, invechit...asta e, gusturile nu se discuta.
            BMW-ul Seria 5 e60, este frumos ca design, imi place, dar nu mai mult decat w211.
            Eu nu spun ca BMW sau Audi nu sunt masini bune. Sunt foarte bune dar eu nu dau un Mercedes-Benz nici pe BMW, nici pe Audi, asta e.
            Nu am spus ca Audi sau BMW nu ii este superior w211-lui din unele puncte de vedere, eu am spus ca nu imi place nici A6, nici Seria 5 mai mult decat E Class.

Comment

Originally posted by Jacob View Post
              Sa-ti spun ceva, eu am un W202 din 95!!! Nici nu se comapara cu un Audi din 2000 macar!!!
              .

))) Tu ai si citit ce ai scris?

Originally posted by Black xs View Post
              ,Bmw-ul e cel mai urat ca si design,
              Bmw E60 e cu 10 clase la design fata de amandoua concurente din clasa sa.Haide sa nu ne mintim!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                Smenu a scris " Audi-ul este superior Mercedesului".
                Sincer cum poti afirma asa ceva, eu te contra zic, poate fi vorba si de audi Quatro, e jaf pe langa un Mercan din acelasi categorie de motorizari si acelasi ani de fabricatie.
                Apoi un W211 din 2005, ati avut ocazia macar sa mergeti ca pasager intr-unul din asta?
                Hai sa fim seriosi.
                Ca pasager nu am mers pentru ca detin un w211 din 2006. Am un vecin care are a6 si pot zice ca arata mult mai bine ca w211.

Pe langa asta la motorizarile mai mici deci impozite mai mici intretinere mai mica.

audi motor de 2000 140 cp
                mercedes cel mai mic 2200 122 cp

Sincer nu stiu de ce ziceti ca piesele sunt mai ieftine la mercedes ca la audi sunt cam la fel de mari.
                Last edited by Smenu; 10-01-2010, 23:13 PM.
                SV-85-BMC

Comment

[QUOTE=mircea600sel;155379]))) Tu ai si citit ce ai scris?

Aici cred ca am si eu ceva de spus.
                  Daca e sa comparam C (W202) cu A4 (B5) ambele sunt fabricate pana in anul 2000.

Sa luam ca si exemplu C280 si A4, 2.8 V6.

C ul are 193CP iar A4 are 174CP, intr-adevar motorul cu 30 valve are si el 193 CP

C ul este mai mare ca si A4, atat la comfort cat si la spatiul de depozitare, (Am condus ambele, caroserii, nu motorizari)

A 4 este putin mai accsorizat decat 202, adica are mai multe beculet, ecrane, "chitibusuri" la interior, care nu stiu daca ajuta sau nu.

Posibil ca A4 ala din 2000 sa fie putintel mai bun decat 202 din 95, pentru ca dupa 98 a iesit faceliftul la audi, si 202 e fara facelift...

Eu merg oricum pe Mercedes, desi ma bate gandul la un 523i , E39, care e mai adevarat decat un W210, zic eu, dar parca nu as renunta la Mercedes, la motoarele care le cunosc, la cea ce inseamna Mercedes.

Toate cele bune !
                  Last edited by marele_alb; 10-01-2010, 23:13 PM.
                  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cand ai bani in buzunar, da-ti intalnire cu ambele masini intr-o parcare si ia-o pe exact acelasi traseu si cu una si cu cealalta si in care te simti tu si buzunarul tau mai bine in aia ramai. Eu din respect pentru cobruta mea voi ramane pe mercedes chiar si de-mi va parea rau dupa aceea. Eu sincer am o dezamagire fata de bmw deoarece in familie avem de toate si am rude care au trecut de la bmw la audi iar parerile din aceeasi familie sunt impartite, dar pe total audi bate bmw. Legat de ce vrei sa cumperi tu ti-as recomanda sa stai cu banii in cont/buzunar pana apare un e 220 cdi dupa 2006 (170 CP) cu facelift, navi mare, clima pe 4 zone, crom la exterior, daca ai noroc si trapa care va lasa audi de-o parte si la consum si la design/performante, parerea mea. Daca nu ai rabdare fa faza cu amandoua la test succes, sa ne zici parerea ta!!!
                    P.S Eu sfidez impozitul marit la 2000 si ceva de ron si caut un E 280 sau 320 CDI cu ceva dotari si motorul sub 3000 CMC nu cel de 3222, daca vedeti vre-unul prin piete, parcuri auto ( pe net caut eu tot timpul ) luati un nr de tel va rog si daca puteti 2-3 poze si dati-mi-le pe mail (discovama@yahoo.com)sau pe private messages, raman indatorat
                    Last edited by Dj Sky; 10-01-2010, 23:33 PM.

Comment

Decat sa iau un A6 de 3L sau un E270 cu un motor care nu se mai fabrica mai bine as alelge un 535D ca motorul e tot de 3L iar puterea e cu mult superioara celorlalte doua.Scaunele confort iti aduc placerea de a conduce....pentru toate celelalte....exista MasterCard
                      W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                      E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                      YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                      GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally Posted by Jacob
                        .

))) Tu ai si citit ce ai scris?

MareleAlb a descris mai amanuntit cea ce eu nu aveam rabdare sa scriu.
                        La confort este departe un Audi A4 chiar si din anul 2000 fata de un W202 de cand sau fabricat ele!
                        Ca si fapt divers ce nu tine de subiectul asta, am vazut acuma intr-o seara pe Discoveri in emisiunea TopGear testau cateva masinute, printre care era su un E-class W211.
                        La un moment dat cand a venit vorba de confort, si aici se referau la sezutul pe scaune si bancheta din spate, Mercanul a iesit invingator pe de plin! din cauza ca ziceau ei in emisiunea aceea, ca cei de la Mercedes inainte sa se apuce sa proiecteze scaunele intr-o masina se duce si consulteza cu un grup de medici ortpezi! deci nu fac scaunele asa doar de dragul cum sa fie lor mai usor.
                        Deci ca si concluzie la confort si siguranta mercedesul a fost si este pe primul loc.
                        De la Audi imi place A8 modelul asta nou.
                        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Eu am auzit ca impozitul la un E w210 cu motor de 270 e 4200lei.Are nasul unui prieten si a zis ca o scoate din circulatie.

Comment

Originally posted by aMg-SchumYCR View Post
                            Eu am auzit ca impozitul la un E w210 cu motor de 270 e 4200lei.
                            Este 2000 lei la motor de 2700 cm3.
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Din punctul meu de vedere, e60 este sub w211 la design.
                              Este o vorba (care vad ca unii dintre noi au uitat-o): gusturile nu se discuta !

Comment

[QUOTE=Maxmann;155315]
                                Originally posted by valentinion View Post
                                (propulsie = forta motoare fata, tractiune = forta motoare spate deci e eronat spus tractiune spate) QUOTE]

Propulsie = impingere = tractiune spate.
                                Tractiune = tragere = tractiune fata
                                Corect. Multumesc pentru corectie. Ideea era sa desfac termenul de "tractiune spate" dar m-am pierdut in dictionare. :-)
                                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF