Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce sa aleg? A6 sau E W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar te-ai gandit vreodata si la varianta de a te duce in Germania-Olanda,si sa iti iei de acolo o masina.Toate cunostintele mele care sau dus acolo nu s-au intors suparati, pacaliti sau nenultumiti de masinile care lau ales.E drept cateva persoane iau dus masinile cat la noi,dar cu mult mai multe obtiuni si mult,mult mai ingrijite.
    Vad ca te.ai razgandit sa mai cumperi Audi

Comment

Mi se par cam ieftine la km putini.Sigur au ceva masinile respective, altfel proprietarul de ce ar vrea sa le vanda la asemenea pret?

Comment

Originally posted by aMg-SchumYCR View Post
        Mi se par cam ieftine la km putini.Sigur au ceva masinile respective, altfel proprietarul de ce ar vrea sa le vanda la asemenea pret?
        asa ma gandeam si eu dar nu stiu cum si ce anume se poate verifica la o astfel de masina ( si cat de concludent ar fi )

Comment

Originally posted by noroc View Post
          Dar te-ai gandit vreodata si la varianta de a te duce in Germania-Olanda,si sa iti iei de acolo o masina.Toate cunostintele mele care sau dus acolo nu s-au intors suparati, pacaliti sau nenultumiti de masinile care lau ales.E drept cateva persoane iau dus masinile cat la noi,dar cu mult mai multe obtiuni si mult,mult mai ingrijite.
          Vad ca te.ai razgandit sa mai cumperi Audi
          M-am gandit numai ca nu stiu unde anume sa ma duc si ce voi gasi si la ce preturi ( adica sa nu fie mai mari ca aici ) si in afara de mobile.de nu stiu alt site care sa-mi arate optiuni iar acolo ( pe mobile ) majoritatea mi se par mai scumpe ca aici. Poate ma insel eu
          Last edited by mircea600sel; 09-29-2010, 16:52 PM.

Comment

In aceasta situatie... A6
            Last edited by mircea600sel; 09-29-2010, 16:52 PM.

Comment

Nu pot sa spun nimic. Astea pentru mine nu sint decit niste poze. Pe tester se vede mai bine si poti stabilii si pretul. In functie de defecte.

Originally posted by alexionascu View Post
              ok sunt 90% convins sa merg pe mercedes dar vreau sa va cer parerea asupra unor masini gasite poate stiti ceva de ele
              http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C15397601 - asta mi se pare dubios de ieftina
              http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C13555751 - la fel ca prima
              http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C14963528 - asta le intrece pe toate ca bani
              Masini de vanzare, vanzari masini, vanzari masini bucuresti, masini in leasing, leasing masini, masini second hand, masini noi

si bineinteles cea care am vazut-o
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

voi care ati alege-o? cum se pot verifica daca km sunt reali?

Comment

In orice caz la preturile astea asa mici categoric ca ascund ceva.
                Am vazut pe autoscout un e calss din 2000 la 12.000 Euro, dar are doar 30.000 de kilometri, are cartea servis, a fost doar de doua ori in servis cu el!
                Categoric cand am sa cumpar si eu o masina (cat de curand) am sa cumpar unul din ala.
                Nu mai are rost sa va detaliez cum arata masina respectiva.
                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Eu as alege w211 fara sa stau pe ganduri. Si Audi A6 este o masina foarte buna, dar nu se compara cu un E Class.
                  Acum depinde ce iti doresti si tu de la o masina. Daca privim doar aspectul practic, Audi A6 3.0 TDI Quattro, ii este superior Mercedes-ului E 270 CDI (fara 4MATIC). Diferenta se vede iarna...nu se compara tractiunea 4x4 cu tractiunea pe spate.
                  Eu personal, nu vad ca defect (minus) tractiunea pe spate, dar altii mai fricosi sau nepriceputi, i-au tractiunea spate ca pe un minus.
                  Last edited by ionut_90; 09-29-2010, 20:39 PM.

Comment

Originally posted by alexionascu View Post
                    da-mi detalii te rog cu plecatul de pe loc... altcineva scrie mai jos ca nu sunt probleme cu cauciucuri praf ?!
                    Salutare. Eu nu inteleg cum a se poate merge cu cauciucuri si de vara si terminate de trei ani. Cel putin asa sustine cineva.

Din experienta iti spun ca tractiunea (propulsie = forta motoare fata, tractiune = forta motoare spate deci e eronat spus tractiune spate) este total aiurea iarna. Mergi ca mortul pana la urma te misti dar foarte greu. Noroc cu toate electronicalele caci masina te tine pe drum. Dar daca ai intrat in zapada e jale. Ba ca jantele is prea late, ba ca is cauciucurile vechi. Pe naiba cauciucuri pirelli alpin de 5000 de km si masina nu pleca.

Nici cu manual nici cu a doua nici cu marsarier masina de abia se misca. De aia imi pare rau ca nu am 4matic.

Toate bune.
                    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Am reusit sa vb cu fostul proprietar al lu B 77 YXY, acuma are nr B 777 YXY(nu conteaza asta) si a zis ca masina a fost lovita de fostul proprietar pe A2 ,ea fiin refacuta la exterior,dar are probleme cu turbo si electrica,asa a spus fostul proprietar,ca a mai tinut legatura cu actualul proprietar.Am un unchi care a cautat Mercedes pe Mobile.de, a reusit sa vb cu proprietarul si pe mail a scazut cu 1000 de euro,au negociat iar la fata locului inca 600 de euro ca masina era zgariata la usa,dar pe interior.A reusit sa isi ia un C din 2006 aproape full,in 8400 acum un an jumate.Masina arata ca noua,deci se merita.

Comment

Nu vreau sa intru in nici o polemica cu nimeni de pe site-ul acestqa,numi sta in fire,dar va asigur ca se poate merge pe absolut orice anotimp,si cu cauciucuri mai proaste,si tractiune spate,si fara electronice.Trebuie sa cunosti un pic masina si sa iti dai si tu seama sa nu intre chear in cea mai mare zapada.Oricum nevoia te invata.

Comment

Ce ma distreaza aici, e ca toti isi dau cu parerea la niste masini pe care nu le-au condus niciodata . Eu intre cele doua modele, as merge pe A6. Versiunea 3.0d Quattro. Iar daca as fi sa aleg si alta firma concurenta, 530d.

Motorul 270cdi e invechit si mai zgomotos decat V6-le de pe Audi care nu are rulajul ala nici cum ar fi bunica mea virgina, si nici una din modelele alea nu ar avea nici macar jumatate din optiunile cu care ar veni una full.

La w211 e de evitat modelele pe perna, pt ca sunt cam pretentioase pt conditiile de drum pe care le avem noi in Romania. Dacaca masina ar fi mai noua, da. Ofera un comfort exceptional. Dar cum sunt cam vechiute, o sa ai surpriza sa gasesti masina pe burta sau sa faci credit bancar sa schimbi pernele sau compresorul. Iar mitica zicala ca un Mercedes e garantat 1.000.000 km e chiar hilara. Sau ca cineva are un fost taxi cu nu stiu cate sute de mii de km si merge perfect. Oare are ideie cate piese au fost schimbate la reviziile ce le-a avut si mai ales conditiile mult mai bune in care a circulat in Germania sa ajunga la acel rulaj?

Originally posted by ionut_90 View Post
                          Eu as alege w211 fara sa stau pe ganduri. Si Audi A6 este o masina foarte buna, dar nu se compara cu un E Class.
                          Suntem pe forum-ul Mercedes, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim subiectivi. Mie imi place Mercedes, dar asta nu inseamna ca restul concurentei fabrica carute si numai Mercedes face masini. A6 e o masina excelenta , demna de luat in seama in trio-ul Audi-Bmw- Mercedes. In multe teste a iesit superior lui W211.Oare ai condus un A6 quatro de zici ca nu se compara? Nu vreau sa intram iara in polemici, dar fii mai obiectiv.

Originally posted by noroc View Post
                          dar va asigur ca se poate merge pe absolut orice anotimp,si cu cauciucuri mai proaste,si tractiune spate,si fara electronice.Trebuie sa cunosti un pic masina si sa iti dai si tu seama sa nu intre chear in cea mai mare zapada
                          No comment. Inseamna ca esti mai tare si decat pilotii de incercare de la Bosch. Sa mergi cu tractiune spate combinat cu cauciucuri proaste pe iarna inseamna sinucidere curata. Dar asta e problema ta si te felicit ca inca esti in viata.

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                          Bine inteles ca W211..
                          Normal, ca doar suntem pe forum Mercedes.

La A6 intretinerea si reparatiile te costa mult mai mult..
                          Esti sigur? Intretinerea ca pret e egala intre cele doua modele

Ca putere masinile care le-ai mentionat mai bun este A6, dar la ce folos? Cind te lasa ceva ai sa stai mult pe dreapta.
                          Aseazate la volan si condule pe amindoua si spune ce diferenta observi.
                          Iara incepem cu miticul :Mercedes e indestructibil si restul sunt trompete ce stau numai in service-uri? Hai sa fim seriosi.

Originally posted by mbenz View Post
                          .Pe mine, la W211, ultima revizie m-a costat 360ron + 20ron manopera la filtru de motorina, revizia constand in 7l ulei si 3 filtre Mann. Un set de placute e ~220ron, preturile zic eu ca sunt acceptabile.
                          360 ron te-a costat 7L de ulei si filtrele? Dar ce ulei ai folosit? Floriol? Pai in stilul asta, revizia la Mercedes costa mai putin ca aia de Logan,ce necesita jumate din cantitatea de ulei.

Originally posted by mbenz View Post
                          .Tu decizi ce masina vrei, dar mai toata lumea de pe aici o sa-ti recomande sa-ti cumperi W211, doar e Clubmercedes
                          Foarte adevarat.

Per total, nu uita un sfat. Masina ieftina si buna......si mos Craciun nu exista.

Comment

Eu as alege w211 .
                            Zi faina!
                            Last edited by mircea600sel; 10-01-2010, 16:00 PM. Reason: restul era offtopic

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                              Iar daca as fi sa aleg si alta firma concurenta, 530d.
                              Intre A6 sau W211 as alege 100% 530D cu scaune comfort{masaj,ventilatie}.Cea mai buna alegere ai face-o.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

[QUOTE=valentinion;155094](propulsie = forta motoare fata, tractiune = forta motoare spate deci e eronat spus tractiune spate) QUOTE]

Propulsie = impingere = tractiune spate.
                                Tractiune = tragere = tractiune fata
                                Mercedes CL 200 Kompressor
                                Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF