Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce sa aleg? A6 sau E W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sa aleg? A6 sau E W211

salut! deschid un topic pentru a incerca sa-mi clarific o mare dilema. am de ales spre cumparare intre un a6 3.0 tdi quatro 110.000 km din 2005 superb full si un e 2.7 cdi din 2004 avantgarde airmatic full cu 140.000 km si nu stiu ce sa fac. la prima vedere as opta catre e dar gandind practic compar tractiunea spate cu quatro, 180 cp cu 240 cp sinu stiu ce sa fac. intrebarile mele erau care ar fi plusurile si minusurile celor doua comparativ. cat consuma in orash un e 270 ( caci a6 am aflat 14 - 15 ) costuri revizii, ce pica? pernele? etc. multumesc p.s. daca am facut ceva greseli scuzele mele e primul post
    Last edited by mircea600sel; 09-29-2010, 01:37 AM.

Salut!Sunt fan Mercedes pana la moarte,iubesc tot ce inseamna Mercedes,dar in aceasta situatie SINCER as alege Audi,este de generatie mai noua fata de E270,si mie unu personal mi se par cam invechite motoarele 270 in 5 cilindri,chear daca eu unu personal am acest motor.Este sa zic cam galagios,nu se compara cu un v6.Acuma depinde si de diferenta de pret si cum arata estetic,interior si cum au fost intretinute,ca daca Audi a fost alergat,nu a fost intretinut as alege Mercedesul.Dar totusi gandestete si la un E 320,motorul v6 nu 6 in linie.Este doar parerea mea.

Comment

Hmm...Cam grea alegerea pentru ca fiecare are cate un minus sau un plus.Acuma depinde de tine.Poze ce cele doua masini poti pune?

Comment

salut va multumesc de pareri cel mai bine pun linkuri cu anunturile celor 2. mercedesul l-am vazut arata excelent audi inca nu dar din poze.. astept pareri
        Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Off:Ce inseamna controlul tractiunii?Esp?
          On:E alegere foarte grea.Ambele masini sunt calumea.Intr un final eu as alege Mercedes.Acuma depinde de tine.

Comment

Eu zic s mergi sa vezi si A6'le...si daca arata la fel de bine ca E'ul, atunci eu zic sa mergi pe A6. Sper sa fii cat mai inspirat in luarea deciziei.
            Oo\=|=/oO

Comment

Daca vrei sa o tii maxim 2 ani ia-ti Audi , daca vrei masina pentru 5-10 ani poti opta pe e Class deoarece un unchi are e 270 luat de nou in 2004 de la reprezentanta si costurile de intretinere si reparatii nu depasesc cele ale vw passat din 2002 ce il are matusa. are cutie autoata in 5 trepte, consuma 5,5-6 afara si 8-9 in oras dar are 53 de ani si conduce ca atare. afara o mai birjaleste si el. Ce nu imi convine la E Class fata de audi ca nu are 4x4 dar daca gadesti rezonabil si ai bani de cauciuccuri bune nu ai probleme niciodata cu tractiune spate si gandeste-te ca 4 matic si quattro inseamna 1,5-2 litri in plus in oras iar afara sunt diferente minore.

Comment

A6 cu siguranta quatro. Am E280 si iarna nu pleaca de pe loc cu caucicuri noi si de iarna si de toate cele. Fara discutie. Imi pare rau ca nu am luat 4matic.
                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Cred ca Audi nu este chear Full,la o prima vedere si in mare ,cred ca nu are memorii in scaune,si sunt doar partial electrice.Scz daca gresesc.
                  Tractiune spate,hmmm nu e chear cum se zice,eu am trecut iarna cu niste cauciucuri vechi de 3 ani,si sigur nu sunt de iarna.Daca sti cum sa mergi,si o iei incet te descurci,si la mine nici vise de controlul tractiunii sau altceva.Audi o sa iti consume cam 13 in Bucuresti,am un prieten aceeasi motorizare.Mercedesul cam 11,tot de la cineva cunoscut stiu.

Comment

Bine inteles ca W211.

La A6 intretinerea si reparatiile te costa mult mai mult.
                    Daca ai vreo data probleme la Mercedes apeleaza la mine si te descurc.

Ca putere masinile care le-ai mentionat mai bun este A6, dar la ce folos? Cind te lasa ceva ai sa stai mult pe dreapta.
                    Aseazate la volan si condule pe amindoua si spune ce diferenta observi.

Originally posted by alexionascu View Post
                    salut! deschid un topic pentru a incerca sa-mi clarific o mare dilema. am de ales spre cumparare intre un a6 3.0 tdi quatro 110.000 km din 2005 superb full si un e 2.7 cdi din 2004 avantgarde airmatic full cu 140.000 km si nu stiu ce sa fac. la prima vedere as opta catre e dar gandind practic compar tractiunea spate cu quatro, 180 cp cu 240 cp sinu stiu ce sa fac. intrebarile mele erau care ar fi plusurile si minusurile celor doua comparativ. cat consuma in orash un e 270 ( caci a6 am aflat 14 - 15 ) costuri revizii, ce pica? pernele? etc. multumesc p.s. daca am facut ceva greseli scuzele mele e primul post

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                      Bine inteles ca W211.

La A6 intretinerea si reparatiile te costa mult mai mult.
                      Daca ai vreo data probleme la Mercedes apeleaza la mine si te descurc.

Ca putere masinile care le-ai mentionat mai bun este A6, dar la ce folos? Cind te lasa ceva ai sa stai mult pe dreapta.
                      Aseazate la volan si condule pe amindoua si spune ce diferenta observi.
                      ok sunt 90% convins sa merg pe mercedes dar vreau sa va cer parerea asupra unor masini gasite poate stiti ceva de ele
                      http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C15397601 - asta mi se pare dubios de ieftina
                      http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C13555751 - la fel ca prima
                      http://autovit.ro/index.php?sect=show&id=C14963528 - asta le intrece pe toate ca bani
                      Masini de vanzare, vanzari masini, vanzari masini bucuresti, masini in leasing, leasing masini, masini second hand, masini noi

si bineinteles cea care am vazut-o

voi care ati alege-o? cum se pot verifica daca km sunt reali?

Comment

Originally posted by valentinion View Post
                        A6 cu siguranta quatro. Am E280 si iarna nu pleaca de pe loc cu caucicuri noi si de iarna si de toate cele. Fara discutie. Imi pare rau ca nu am luat 4matic.
                        da-mi detalii te rog cu plecatul de pe loc... altcineva scrie mai jos ca nu sunt probleme cu cauciucuri praf ?!

Comment

Fii convins ca la anii si banii astia nu prea o sa gasesti masina cu km reali. De fapt, nu stiu de ce te intereseaza km la un E-class atata timp cat motorul si restul componentelor lui sunt ok. Am mers cu un E-class fost taxi (6-700k km) si mai mult de 300k km nu ii dadeai.
                          Pe mine, la W211, ultima revizie m-a costat 360ron + 20ron manopera la filtru de motorina, revizia constand in 7l ulei si 3 filtre Mann. Un set de placute e ~220ron, preturile zic eu ca sunt acceptabile. Tu decizi ce masina vrei, dar mai toata lumea de pe aici o sa-ti recomande sa-ti cumperi W211, doar e Clubmercedes

Comment

Salut!Nu sunt sigur,dar Mercedesul E270 nr B77 YXY si.a facut veacul o perioada prin Colentina.Nu-l cunosc pe proprietar,dar motorul se auzea ca la un camion,al meu E250 torcea pe langa ala.Acum baiatul acela nu mai detine Mercedesul,am inteles ca la dat la schimb pe un Seria 3,si a mai primit diferenta.Tot din auzite am inteles ca a cumparat Mercedesul undeva pe la 7500 de euro,si in 2 luni s-a lipsit de el.Dar inca o data nu sunt sigur daca este acela,YXY este sigur dar nu bag mana in foc pentru 77 .

Scz de dublu post,dar eu personal te.as sfatui sa alegi un e220,daca ar fi si face-lift ar fi chear grozav.Sa sti ca nu este chear asa mare diferenta intre un E270 si E220 cum supun unii.Este o diferenta este si normal,la putere ,la consum,mai ales la cuplu dar eu unu personal mias alege un e220 .Plus ca este i mare diferenta si la impozit si RCA.
                            Last edited by mircea600sel; 09-29-2010, 15:54 PM.

Comment

Originally posted by noroc
                              Scz de dublu post,dar eu personal te.as sfatui sa alegi un e220,daca ar fi si face-lift ar fi chear grozav.Sa sti ca nu este chear asa mare diferenta intre un E270 si E220 cum supun unii.Este o diferenta este si normal,la putere ,la consum,mai ales la cuplu dar eu unu personal mias alege un e220 .Plus ca este i mare diferenta si la impozit si RCA.
                              Stiu as alege si eu un 220 dar nu gasesc cu suficiente optiuni pe ele. ma gandesc la un avantgarde scaune electrice racite si incalzite piele integrala nu vreau sa fie gri ( argintiu etc. ) PDC etc. Si stiu ca 220 -urile sunt majoritatea foste taxiuri de asta intrebam de km cum pot sa-i verific
                              Last edited by mircea600sel; 09-29-2010, 15:56 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF