Va salut cu respect , dupa ani de zile de folosit masini din grupul VAG , m-as intoarce la prima dragoste , Mercedes . Dar cum am fost absent mai bine de vreo 8-9 ani nu prea mai stiu cu ce se mananca
Mercedes modelele mai noi . Am avut un E220 din 2002 si un A Klass din 2002. Asadar sa nu va mai plictisesc si sa trec la subiectul topicului . M-am orientat catre un C-klasse din 2016 , cutie automata pt ca v-a fi condus 70% in oras . Si mai mult ca sigur v-a fi diesel pt ca o sa fac foarte multi km si este important sa consume cat mai putin. Asadar intrebarile mele sunt , Ce motorizare imi recomandati ? cat de fiabile sunt ( intrebarea este clar pt cei care detin masina de cativa ani ) cum stati cu consumul oras/exterior . Cat de costisitoare sunt la intretinere ? ma refer aici la probleme neprevazute , nu la reviziile normale de ulei , filtre , discuri ( astea le gasesc rapid cu un search pe autokarma de piese ) Au ceva piese cu defecte de fabricatie la care ar trebui sa fiu atent . ( cum erau pe grupul vag , pompa combustibil , producea span etc ) . Gata nu vreau sa o lungesc mai mult decat trebuie , drept urmare va multumesc anticipat tuturor care o sa va rupeti din pretiosul timp pt a-mi oferi informatii .

Comment