Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme roata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aceeasi problema cu troncanitul am avut-o si eu dar nu am putut sti exact despre ce este vorba pana cand nu am mers la reprezentanta unde a tras un mecanic de toate bratele.Eu a trebuit sa schimb un pivot care a venit bineinteles incastrat in bratul superior.Daca schimbi vreo unul din brate sfatul meu ar fi sa-ti iei original pentru ca cele turcesti daca ai noroc sa le nimeresti cu cativa milimetri mai mici sau mai mari ti-ar putea crea probleme.

Comment

Apropo de brate eu am schimbat unul sapt asta si acu imi sta volanul inclinat putin in dreapta..si cam trage intr o parte..am fost la meseriash si mi a zis ca el n a avut nici o treaba cu directia..am dat si banii degeaba pe el(400lei)ca n a scos din troncanit..pana la urma erau bucsele..
      Referitor la problema lui alexandru la mine troncania la denivelari oricat de mici si foarte des....daca troncane cand iei groapa s ar putea sa fie un telesop dar totusi fa un test de telescoape..30 de lei la noi la moldova..

Comment

Originally posted by Palimaru Codrut View Post
        Apropo de brate eu am schimbat unul sapt asta si acu imi sta volanul inclinat putin in dreapta..si cam trage intr o parte..am fost la meseriash si mi a zis ca el n a avut nici o treaba cu directia..am dat si banii degeaba pe el(400lei)ca n a scos din troncanit..pana la urma erau bucsele..
        Referitor la problema lui alexandru la mine troncania la denivelari oricat de mici si foarte des....daca troncane cand iei groapa s ar putea sa fie un telesop dar totusi fa un test de telescoape..30 de lei la noi la moldova..
        Despre ce bucsi vorbesti?Da mai multe detalii, te rog. La mine troncane la cea mai mica denivelare la viteza mica (exact cum ai patit tu) ! Multumesc
        W202, C180 elegance, 1995

Comment

Dolusd du-te frate la mecanic ca nu o sa iti zica nimeni cu siguranta pe forum ce are masina ta.Nu e Dacie,daca ti-ai luat MB du-te cu ea la service.
          Si asa vei afla exact ce are.
          Piesele de W202 sunt cat de cat ieftine!
          Stima...
          Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
          Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

Originally posted by dolusd View Post
            despre ce bucsi vorbesti?da mai multe detalii, te rog. La mine troncane la cea mai mica denivelare la viteza mica (exact cum ai patit tu) ! Multumesc
            poi la mn au fost bucsile de pe fata m au costat vre o 100 de lei.nu troncane cand ia groapa doar la denivelari oricat de mici..dar du te la meserias pe stand sa ti traga de toate articulatile si o sa vezi atunci.

Comment

Editat: imi cer scuze dar mi-a dat eroare si la refresh nu mi-a aparut postul.
              Last edited by dolusd; 02-23-2010, 18:06 PM.

Comment

Originally posted by Palimaru Codrut View Post
                poi la mn au fost bucsile de pe fata m au costat vre o 100 de lei.nu troncane cand ia groapa doar la denivelari oricat de mici..dar du te la meserias pe stand sa ti traga de toate articulatile si o sa vezi atunci.
                Am inteles ca bucsile de pe fata dar ma intereseaza care mai exact? Am vazut ceva bucsi pe acolo (eu dupa cum am zis, am probleme cu cele de la bratul inferior, dar acestea nu fac zgomot doar la denivelari mici).

Pentru prietenul cu "nu e dacie": cate de len ti-a fost incat sa nu binevoiesti sa citesti ce am scris eu putin mai sus? Ai fi aflat ca am tras de tot ce se putea (cu masina pe levator, pe groapa, pe crip, pe rampa) si nu sunt duse decat 2 bucsi nenorocite.
                In legatura cu piesele: nu am nevoie de bani ca sa le cumpar pentru ca le fur (m-am plans cumva de bani si eu nu stiu ?)

Ps: ti-am luat postul ca pe o insulta

Ps2: puteai sa te abtii pentru ca sunt persoane pe forum care pot spune mai multe ca un mecanic (poate unii au avut deja problema respectiva, iar mecanicii prosti s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie).
                Un ex: am un prieten cu o mazda 323 din 2001 si avea o bataie groaznica la roata. A fost cu masina peste tot si toti au dat vina ba pe caseta, ba pe capete de bara, etc. A fost cu masina pe stand pentru testat articultatii, busci si a aflat in final de pe un forum ca problema lui era pivotul (surpirza nu? ) .
                Last edited by dolusd; 02-23-2010, 18:08 PM.

Comment

Domnilor cum sa va explic ca sa intelegeti..... mergeti la reprezentanta, faceti o reclamatie "bate la franare sau la trecereea peste denivelari" sau orice si noi suntem obligati de sa facem pe dracu in 4 si sa gasim piesa defecta, si in plus aveti si garantia piesei inlocuite si a lucrarii efectuate,
                  Va caliciti la 2-3 mill pe care ia ti da la o reprezentanta si pierdeti pe parcurs de 2 ori mai mult, ...

PS dolusd... nu cred ca nu au gasit joc in pivot nimeni din servisurile la care a fost mazda aia,,,, sa fim seriosi...

Acuma un mic sfat verificati la bataile alea ce le reclamati voi prin metoda balansarii masinii lateral bieletele de stabilizare si bucsile de la bara de stabilizare...(de obicei astea pica usor si nu le simti tragand de ele)

Comment

Pai "meseriasii" trebuie sa ii mai si cunosti inainte sa te duci cu masina la ei pe "stand".
                    La mine a batut si m-am dus foarte frumusel cu ea pe elevator si s-a rezolvat in 10 minute.
                    Nu poate spune nimeni cu exactitate pe forum ce problema are masina respectiva pentru ca sunt prea multe cauze si prea multe rezolvari.
                    E normal ca cineva care a trecut prin asta sa incerce sa va ajute dar lungiti vorba aiurea in loc sa reparati masina.
                    Parerea mea este ca aceasta discutie nu prea isi are rostul.
                    Cu stima...

Comment

Originally posted by olteanu_speed View Post
                      Pai "meseriasii" trebuie sa ii mai si cunosti inainte sa te duci cu masina la ei pe "stand".
                      La mine a batut si m-am dus foarte frumusel cu ea pe elevator si s-a rezolvat in 10 minute.
                      Nu poate spune nimeni cu exactitate pe forum ce problema are masina respectiva pentru ca sunt prea multe cauze si prea multe rezolvari.
                      E normal ca cineva care a trecut prin asta sa incerce sa va ajute dar lungiti vorba aiurea in loc sa reparati masina.
                      Parerea mea este ca aceasta discutie nu prea isi are rostul.
                      Cu stima...
                      De un an de zile am problema cu bataia respectiva.
                      La primul service am schimbat bielete de directie, capete de bara si levierul de comanda (tot sistemul respectiv) si bataia nu a disparut, am mai incercat 2-3 service-uri (de "renume" in targu-jiu) si au dat toti din umeri (NU MISCA NIMIC).
                      Nu pot merge la reprezentanta pentru ca nu avem asa ceva in Targu-Jiu si stau foarte prost cu timpul pentru a ma deplasa la Craiova (pana la urma o sa fac si acest efort in cazul in care nu ma hotarasc sa schimbt tot ce se poate pe fata).

Comment

Intrucat am observat ca bataile imi persistau si mie am fost la service si mi-au gasit bucsile bratelor anterioare terminate..Dupa ce le schimb revin cu postare!Sper sa nu fiu nevoit sa schimb bratele cu totul..

Comment

La masina mea a fost nevoie decat de bucsile de la bara stabilizatoare.

Comment

Originally posted by Claudiu View Post
                            Intrucat am observat ca bataile imi persistau si mie am fost la service si mi-au gasit bucsile bratelor anterioare terminate..Dupa ce le schimb revin cu postare!Sper sa nu fiu nevoit sa schimb bratele cu totul..
                            Am terminat de schimbat acum 30 de minute urmatoarele: pivotii si bucsile (cele mari, dintr-o bucata) de la bratul inferior (cel care are 2 bucsi din care una din ele este formata din doua parti, iar in capatul celalalt are pivotul) si am scapat de aceea bataie care ma sacaia de ceva vreme.

Comment

Salut!Am reusit sa schimb bucsile bratelor fata si in sfarsit merg si eu in liniste fara sa mai aud acea bataie enervanta..260 lei bucsile + manopera!

Comment

Originally posted by Claudiu View Post
                                La mine troncanea tot undeva la roata dreapta fata in mers, pe drum cu denivelari si s-a dovedit a fi bieleta dusa..
                                Si eu am o problema similara, am schimbat bieletele si tot asa imi face. La denivelari, sau chiar pe drum lin daca dau peste o gropita sau pietricica. Arcuri si telescoape noi, pivoti si bucse bune, bielete noi. Mecanicii (2 la numar - pana acum) mi-au spus ca nu are nimic la suspensie sau directie. Dar troncanitul tot se aude...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF