Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon

Am un C 270 CDI (W203) fara xenon si vreau sa-i pun faruri originale cu xenon.Trebuie vreo adaptare sau se conecteaza pur si simplu?
    Va multumesc!
    Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Farul original fara xenon.
    Attached Files

Comment

Nu cred ca poti schimba asa simplu farurile. Stiu ca cele cu xenon din fabrica au sistem de reglaj automat si nu mai exista comutatorul de reglare al farurilor in bord.
      De asemenea farul cu xenon original trebuie sa aiba lupa.
      Bafta !
      http://goo.gl/YDT4L

Comment

Eu ii cumpar faruri complete de W203 xenon.Nu schimb numai becurile,schimb tot farul.

Comment

tb sa ai si instalatia electrica completa. xenon-ul functioneaza la f inalta tensiune.

Comment

Acelasi vreau sa fac si eu dar nu am gasit sa le dau pe cele care le am la masina.Referitor la problena ta,eu am gasit farurile pe internet la un magazin care vinde si on-line si omul m-a asigurat ca se vor potrivi fara probleme ptr. ca sint la fel ca cele originale doar blocul optic are alta arhitectura,cat despre xenon atunci cand le cumperi ele contin si kit-ul de montaj cu mufe si tot ce-ti trebuie dar sa fi atent la ce becuri iei ca am impresia ca iti trebuie H7 bi-xenon si sti ca sint 2 feluri unele cu teleccop si altele cu 2 filamente ca sa zic asa.Trebuie sa fi atent ce cumperi dar eu zic ca o sa-ti mearga .Daca le schimbi si nu sint indiscret spune-mi si mie daca ai intimpinat probleme de unde le-ai luat si cit te-au costat.Era sa uit,vezi ca se gasesc lampi ptr. spate cu leduri pe frina modelul ca la clasa 'S',daca te intereseaza iti dau dau site-ul da-mi de veste doar.Sanatate!Sigur o sa reusesti doar sa fi atent.

Comment

Originally posted by yva View Post
              Acelasi vreau sa fac si eu dar nu am gasit sa le dau pe cele care le am la masina.Referitor la problena ta,eu am gasit farurile pe internet la un magazin care vinde si on-line si omul m-a asigurat ca se vor potrivi fara probleme ptr. ca sint la fel ca cele originale doar blocul optic are alta arhitectura,cat despre xenon atunci cand le cumperi ele contin si kit-ul de montaj cu mufe si tot ce-ti trebuie dar sa fi atent la ce becuri iei ca am impresia ca iti trebuie H7 bi-xenon si sti ca sint 2 feluri unele cu teleccop si altele cu 2 filamente ca sa zic asa.Trebuie sa fi atent ce cumperi dar eu zic ca o sa-ti mearga .Daca le schimbi si nu sint indiscret spune-mi si mie daca ai intimpinat probleme de unde le-ai luat si cit te-au costat.Era sa uit,vezi ca se gasesc lampi ptr. spate cu leduri pe frina modelul ca la clasa 'S',daca te intereseaza iti dau dau site-ul da-mi de veste doar.Sanatate!Sigur o sa reusesti doar sa fi atent.
              O sa pun o poza dupa ce le schimb.Farurile le comand in Germania,cat despre stopuri nu le schimb,vreau sa-i pun xenon pentru ca este necesar nu din alt motiv.Are lumini bune si asa,dar n-a avut xenon.Mi-a placut mult masina si am luat-o si fara xenon,eu fiind adeptul xenonului.Si o sa-i pun niste becuri Phillips bluevision la proiectoare,tot spre albastrui.Iti urez numai bine!

Comment

Originally posted by last View Post
                Nu cred ca poti schimba asa simplu farurile. Stiu ca cele cu xenon din fabrica au sistem de reglaj automat si nu mai exista comutatorul de reglare al farurilor in bord.
                LAST zice bine, reglajul de bataie a farurilor e ceva gen "boloboc" automat.

BOLOBOC...
                Last edited by orca; 01-04-2008, 00:23 AM.
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Pune si tu ceva mai evoluate becuri(philips gt sau extreme ori ultimele dela osram).Lamureste-ma cum vine treaba ca la comanzi in DE,cind tu ai la locatie Stuttgart?

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                    Pune si tu ceva mai evoluate becuri(philips gt sau extreme ori ultimele dela osram).Lamureste-ma cum vine treaba ca la comanzi in DE,cind tu ai la locatie Stuttgart?
                    Pai nu stiu ce n-ai inteles,le comand aici in D,nefiind pe stoc.

Comment

Originally posted by orca View Post
                      LAST zice bine, reglajul de bataie a farurilor e ceva gen "boloboc" automat.

BOLOBOC...
                      Sistemul cred ca se numeste AUTOLEVEL. Toate modelele echipate din fabrica cu xenon au asa ceva.
                      http://goo.gl/YDT4L

Comment

Originally posted by last View Post
                        Sistemul cred ca se numeste AUTOLEVEL. Toate modelele echipate din fabrica cu xenon au asa ceva.
                        Tot ce se poate, nu stiam cum il chiama de aceea am zis (ceva gen "boloboc" automat). Ai idee daca acest "AUTOLEVEL" (sistem de auto pozitionare) este in legatura cu suspensia sau este independent ?. In kit-ul farurilor primesti si acest sistem pe linga partea electronica de xenon ?, sau trebe specificat extra ?
                        Exemplu de comanda ; Far Xenon + Kit Electronic + Kit Autolevel
                        .. ________ ..
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.
                        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Nu degeaba masinile ce au de fabrica xenon au instalatia de bataie a farurilor automata in functie de cit de lasata e masina+kit de spalat farurile.Normativa CE prevede la faruri xenon omologarea doar cu sistemele mai sus mentzionate...

Comment

dar cum se poate monta instalatia de spalat farurile, trebuie o bara fata noua sau se poate monta pe cea stock si cam la cat ar duce totul instalatia de spalat farurile si 2 faruri
                            DIESEL FAN

Comment

Originally posted by dark_mind View Post
                              dar cum se poate monta instalatia de spalat farurile, trebuie o bara fata noua sau se poate monta pe cea stock si cam la cat ar duce totul instalatia de spalat farurile si 2 faruri
                              Daca nu au si stergatoare farurile, poti sa le uiti, este egal cu zero, din proprie experienta.
                              .. ________ ..
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF