Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Presiune scazuta in sistem P008700

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Presiune scazuta in sistem P008700

    Salutam. Este vorba despre un w204 2.2. 2010 136hp
    Sant momente in care masina intra in avarie, se aprinde martorul motor si bine inteles nu mai trage.
    Erori aparute P008700 Rail pressure too low. A doua zi, martorul stins, masina merge normal. Are careva idee. Am tot citi, dar nu m-am lamurit. Ce trebuie sa schimb/ verific. Senzorul de presiune din rampa, regulatorul de presiune din rampa sau regulatorul de debit de pompa ( care nu stiu unde este) la modelul meu. Am schimbat filtrul de motorina, am bagat motorina premim, i-am ,,dat talpi”, am mers incet. Cand o apuca, apare acelasi defect. Astept sfaturi de la cei mai priceputi.
    multumesc
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

  • #2
    Salutare.Primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa mergi la o diagnoza dedicata cu Star/Xentry!Altfel doar iti pierzi timpul,banii si nervii incercand sa ghicesti ce anume ar trebui sa schimbi !
    Diagnoza multimarca e buna doar pentru o idee nu pentru a repara masina !!!Cea originala iti da exact componenta ce trebuie schimbata inclusiv pasii exacti ce ar trebui facuti pentru rezolvarea problemei !
    Doar ce discutam saptamana trecuta,aici pe forum, cu 2 colegi care erau in aceeasi situatie cu tine (eroare pe motor si diagnoza multimarca) si nu gaseau rezolvarea problemei !!Asta dupa ce umblasera prin diverse locuri si cheltuisera bani....
    Acum, nu sunt eu printre cei mai priceputi de pe acest forum, dar am cateva experiente de acest gen.. Stima.
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • #3
      Da, ai perfecta dreptate. Mi- am dat seama ca acest tester mi-a dat o informatie care sa-mi indice zona cu probleme. ,,Nu a pus degetul exact pe rana” voi merge la un tester dedicat, in speranta ca indica exact problema, sa nu incep sa schimb ca nebunul diverse componente.
      Multumesc mult.

      Comment


      • #4
        La modelul tau, regulatorul de rampă se schimbă numai împreună cu rampa. Daca ai apucat sa " îl verifici", atunci îți trebuie o rampă nouă.
        Până una alta,. verificări simple, gen miros motorină, ceva pierderi pe la furtune, injectoare, retur, etc.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


        www.mbretrofit.ro

        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

        Comment


        • #5
          Salut cl600..Cum pot verifica regulatorul de rampa y74 si senzorul de presiune B4/6 ?
          Se schimba rampa cu totul ? Am vazut ca regulatorul si senzorul au un hexagon pt cheie! Nu se gasesc separat sau nu se pot desface de pe rampa ? Multumesc

          Comment


          • #6
            Verificări simple ai făcut? Nu pierde pe nicăieri?

            Fara tester profesional, nu poți verifica rampa.

            Regulator de rampă nu se vinde, pentru că este montat calibrat într-o anumită poziție ( pe un banc special de măsurare).

            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #7
              Uscat peste tot. Am inteles. Rampa completa. La voi exista posibilitatea de testare in vederea identificarii cu exactitate a problemei? Daca da, da-mi si mie adresa si programul, te rog.
              multumesc

              Comment


              • #8
                La noi nu,... tuning ceva? Colegul Popeye te ajută sigur, in Buc.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by cl600 View Post
                  La noi nu,... tuning ceva? Colegul Popeye te ajută sigur, in Buc.
                  Fara tuning. Am schimbat si rampa ( sh). Mai rau.. porneste f greu si merge mai naspa la ralanti. O pun pe amea inapoi. Un contact de la de la colegul Popey ? Multumesc

                  Comment


                  • #10
                    Am pus rampa mea la loc. Masina porneste si la rece si la cald, impecabil. Merge perfect pana la un moment dat cand intra in avarie. Parerea mea, nu rampa este de vina! Un injector sa piarda pe retur ? Valva de pe pompa de inalta y94 nu cred, deoarece ar aprind becul imediat. Ma lsa sa o alerg o periada si dupa ce se incalzeste, aprinde iar becul si intra in avarie. O opresc si o repornesc, mecul ramane aprins, dar masina merge normal.. Urca in ture merge bine, porneste bine. Da nu- l sting eu cu obd ul oricum se stinge el a doua zi. Cand o pornesc dimineata, este stins, dupa ce se incalzeste se aprinde iar, si tot asa.. Astept pareri. Multumesc

                    Comment


                    • #11
                      Valorile la injectoare, cred că le poți vedea cu OBD-ul, nu?
                      Orice atelier are setul de eprubete care le poți monta in locul furtunaselor de retur - sugrumi returul dinspre pompă, dai la automat și vezi care se umple mult mai repede.
                      Încearcă și cu motorină mai multă in rezervor.
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                      www.mbretrofit.ro

                      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                      Comment


                      • #12
                        Asta am putut sa scot de pe obd !
                        Attached Files

                        Comment


                        • #13
                          Da, astea sunt valorile. Încearcă și la cald.
                          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                          www.mbretrofit.ro

                          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                          Comment


                          • #14
                            Daca tot vorbim de tester Star. Mai activeaza Master Mario de pe Intr. Godeni (Bucuresti)? Si mie imi intra in limp mode si dupa multe verificari nu i-am dat de cap. Mi-a pus initial STAR un alt cunoscut de pe forumuri dar din pacate mi-a zis ce-am vazut si eu pe OBD, nimic mai mult; m-am dus bou si am plecat vaca.
                            Nu stiam ca poti vedea chiar asa in detaliu de unde ar fi problema. Eu primesc eroare ceva gen Underboost pe turbina. Turbina nu primeste presiunea necesara ci undeva la 0.8-0.9 in sarcina.

                            Imi recomandati pe cineva cu STAR in Bucuresti/ILfov care sa verifice mai in detaliu?
                            Last edited by valentinp92; 09-09-2020, 14:57 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Search pe forum și o sa dai și de Mastermario.

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF