Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Check engine aprins mixture too rich

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da-mi seria masinii sa iti dau codurile exacte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

WDB2030461F489937
      Multumesc!

Comment

Imi poate confirma cineva daca sunt bune codurile furtunaselor si valvelor?
        Attached Files

Comment

@ sofo_bogdy
          Salut, uite codurile :
          A2710181282 - hose
          A2710181582 - bleed hose
          A2710181482 - bleed hose
          A2710180329 - check valve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Multumesc frumos!

Comment

Imi poate spune cineva ce valori ar trebui sa indice sondele lambda atunci cand sunt functioneaza ok?Multumesc!

Comment

Va salut, am incercat sa schimb cele 3 furtune(cel lung l-am vazut ca este crapat atunci cand am curatat clapeta de acceleratie deoarece la relanti avea peste 1000 rpm) si nu am reusit sa dau jos compresorul.Am desfacut cele doua suruburi din fata care sunt vizibile dar in partea din spate nu mi-am dat seama cum este prins. Prin urmare nu am reusit sa inlocuiesc decat 2 furtune si ventilul. Masina sta bine la relanti acum, se pare ca cel de-al 3-lea furtun nu este spart dar totusi vreau sa-l schimb Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru demontarea compresorului. Multumesc!

Comment

Si eu am aceeasi problema,insa doar pe gpl.Pe benzina merge perfect si consuma putin.Pe gpl insa se aprinde ceck-ul in bord dupa 10-15 km si consuma mult.La diagnoza am avut aceeasi eroare la lambda 2(P0172).Am fost la service-ul unde am montat instalatia dar nu I-a venit de hac.Ma voi duce din nou.Dilema mea este ca face figure doar la mersul pe gaz.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF