Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Trepidatii Puternice W204 - Fabricatie 2010

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trepidatii Puternice W204 - Fabricatie 2010

Am o problema cu recent achizitionatul meu mercedes, un C 200 CDI din 2010 cutie manuala.
    La plecarea de pe loc apare o trepidatie (tremurat) foarte puternica ce zguduie toata masina.
    In momentul in care o accelerez mai tare si debraiez putin....aceasta trepidatie dispare si pot pleca de pe loc.
    Acest lucru se intampla doar daca motorul este rece. Atunci cand se incalzeste nu mai are nici o problema.
    Tin sa precizez ca face asa doar in treapta I

Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi si solutii pentru rezolvarea a problemei.

Tampoane motor si cutie , volanta si kit ambreiaj...de verificat.
    Cati km are masina?

Comment

195000 km
      Tampoane motor si cutie OK

Comment

OK in ce sens si cine o spune?Dupa 150000 tampoanele astea sunt consumabile...E o problema extrem de des intalnita.Si de cumparat doar OEM nu sunt deloc scumpe si diferenta e uriasa!
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

La 200k km nu sunt ok .Sunt duse ,adica obosite.
          Costa in jur de 1500 ron la dealer.
          Schimba-le fara grija , dupa care , daca mai ai trepidatii , volanta sa o ai in calcul.

Comment

La W204 MB recomanda schimbarea tampoanelor la 90k km,cam prematur dar is consumabile,eu tin sa cred ca problema e de la ambreiaj!

Comment

Marea problema este ca nu trapideaza intodeauna. Doar atunci cand este rece si nici atunci intodeauna.
              Sigur nu este de la tampoane.
              Si eu merg tot pe kit ambreiaj.
              Ar mai putea fi...dar nu stiu, doar imi dau cu parerea, functia auto-hold care intra automat si ar putea sa franeze aiurea.

Comment

Auto-hold'ul se activeaza doar la plecarea din panta,e ambreiajul care la 200k km e si normal zic eu sa fie uzat!

Comment

si eu tot spre ambreiaj arunc piatra...rulmentul de presiune mai exact cred ... la mine la om651 170cp stock / 24x cp -prezent ambreiajul a picat scurt la 167k km, scurt in sensul ca a devenit inutilizabila masina in max 100km de la primele simptome.
                  daca nu ai feedback in pedala de ambreiaj in momentul plecarii si aparitiei trepidatiilor, poti verifica si bucsele de punte sau prinderea la grup (suport) care nu e scump, ceva in jur de 50e

Comment

Originally posted by vik_8685 View Post
                    Marea problema este ca nu trapideaza intodeauna. Doar atunci cand este rece si nici atunci intodeauna.
                    Sigur nu este de la tampoane.
                    Si eu merg tot pe kit ambreiaj.
                    Ar mai putea fi...dar nu stiu, doar imi dau cu parerea, functia auto-hold care intra automat si ar putea sa franeze aiurea.
                    Destul de scump kit-ul , volanta , rulment , disc , manopera.

Comment

Salut. Aceleasi simptome am si eu numai ca la mine trepideaza oarecum in spate. Zici ca se rupe puntea de pe spate in doua. Nu face mereu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Si la mine face, W204 2008 17000 km, am schimbat kit ambreiaj si tot face...

Comment

Salutare, si eu am intalnit problema aceasta la w203-ul meu la 300.000 de kilometrii in vara. Din start exclud ambreiajul si tampoanele. Am schimbat uleiul la diferential ca la carte la 10 ani si a disparut problema. Acum am 312.000 de km si a mai facut o singura data figura.

Comment

O precizare foarte importanta, daca nu stiti ce ulei sa puneti, puneti oem altfel puteti strica diferentialul foarte usor.

Comment

Buna seara
                              Acele trepidatii le-am avut si eu, insotite si de vibratii puternice ale motorului si vibratii in schimbator la relanti plus sunet in habitaclu. Astazi am schimbat tampoanele si suportul de la cutia de viteze, trepidatiile au disparut dar vibratiile si sunetul nu. Poti incerca cu tampoanele, m-a costat 1670lei la reprezentanta.
                              Totusi ce pot sa fac pentru vibratii si sunet?
                              Am sesizat si o mica bataie in pedala de ambreiaj in momentul in care o calc foarte putin cu motorul la relanti si scoasa din viteze.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF