Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Resetare anunt service

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna ziua tuturor. Sunt un membru nou al acestui club si am o intrebare in legatura cu resetarea anuntului service. Am um MB C-Klasse (W-202) 250TD din 1998 model ESPRIT si am tot incercat sa resetez anuntul de service asa cum s-a postat informatia respectiva pe forum.
    Dupa ce parcurg toti acesti pasi imi ramane tot -. In loc sa apara 15000 km sau 20000 km dupa cum spun colegii imi apare pe rindul de sus "-.-" iar pe randul de jos " 30 2".
    Ma poate ajuta cineva? Va multumesc!

Comment

Originally posted by Danny_bb View Post
      Mai incearca.. exact cum ti-am spus.. nu-i mare branza.. trebuie sa mearga
      Pentru un Vito 2007 ,stii cum se procedeaza cu resetarea ,sunt 2 butoate in stanga sus ''M'' si jos ''O'' ,iar in dreapta sus ''+'' si jos ''-'' .Multumesc!!!

Comment

Salutare! Am si eu aceeasi intrebare: am si eu un c220cdi, din 2008, si imi apare SERVICE B1, cum resetez si eu? Multumesc!

Comment

Salut,
          eu am folosit ce a zis dany_bb si a mers,w203 2001.
          Multam.

Comment

Am schimbat uleiul la un C 180 W 203 din 2000 si am resetat km service dupa cum spunea dany_bb si mi-a aparut service B in 15.000km si imi apar 2 chei pe ecran.Din ce am vazut pe forum trebuia sa se reseteze la 20.000km si nu sa apara service B in 15.000 km.A mai patit cineva asa ceva,sau am facut eu o prostie?
            Last edited by A2A5A; 05-09-2009, 12:20 PM.

Comment

Originally posted by A2A5A View Post
              Am schimbat uleiul la un C 180 W 203 din 2000 si am resetat km service dupa cum spunea dany_bb si mi-a aparut service B in 15.000km si imi apar 2 chei pe ecran.Din ce am vazut pe forum trebuia sa se reseteze la 20.000km si nu sa apara service B in 15.000 km.A mai patit cineva asa ceva,sau am facut eu o prostie?
              Man, nu ai facut nicio prostie. Service-urile sunt diferite. Daca nu ma inse, unul reprezinta schimbul de ulei, iar celalat serviceul general- care include si verificarea placutelor (desi au senzori), lichidelor consumabile, discuri, sau mai stiu eo ce naibi. Totusi sper ca cele 2 chei nu iti apar la malfunction, ci in meniul in care iti arata nr de km pana la servizare.

Comment

Eu cand am luat masina imi aparea service F, dar am resetat din comp de bord mai multe service-uri.
                Acum daca resetez cronometrul pt o noua service-are imi da 15.000 km service B. Banuiesc ca e din cauza unei bujii arse. Deci cred ca service-ul de la A la H, il da comp de bord in functie de cate probleme sunt de rezolvat. De exemplu daca ai erori de SRS iti da max "service C".

Comment

Originally posted by zang View Post
                  Eu cand am luat masina imi aparea service F, dar am resetat din comp de bord mai multe service-uri.
                  Acum daca resetez cronometrul pt o noua service-are imi da 15.000 km service B. Banuiesc ca e din cauza unei bujii arse. Deci cred ca service-ul de la A la H, il da comp de bord in functie de cate probleme sunt de rezolvat. De exemplu daca ai erori de SRS iti da max "service C".
                  E de rau daca apare service B? Crezi ca si la mine sa fie vro bujie arsa (e benzinar al meu)?Cum adica ai resetat de mai multe ori?Ce sa fac pentru a aparea din nou service A si 20.000km de km cum au spus si alti colegi de forum?Sa il duc la Timisoara la Mercedes la vro revizie mai complexa?

Comment

E de rau daca apare service B? Crezi ca si la mine sa fie vro bujie arsa (e benzinar al meu)?Cum adica ai resetat de mai multe ori?Ce sa fac pentru a aparea din nou service A si 20.000km de km cum au spus si alti colegi de forum?Sa il duc la Timisoara la Mercedes la vro revizie mai complexa?
                    Nu e chiar rau, doar ca ai vreo defectiune ce ar trebui remediata, dar nu e una grava.
                    Trebuie sa faci o diagnoza si vei gasi ceva defectiuni de remediat sau erori de sters. Din aceasta cauza comp de bord iti da voie doar la 15000 km sa resetezi si te avertizeaza de service B.

Comment

Originally posted by zang View Post
                      Nu e chiar rau, doar ca ai vreo defectiune ce ar trebui remediata, dar nu e una grava.
                      Trebuie sa faci o diagnoza si vei gasi ceva defectiuni de remediat sau erori de sters. Din aceasta cauza comp de bord iti da voie doar la 15000 km sa resetezi si te avertizeaza de service B.
                      Normal nu iti afiseaza pe CB daca il doare ceva?Deci daca fac o diagnoza si i se sterg posibilele erori,se poate reveni la service A si 20.000km.Si inca ceva daca nu se fac operatiunile ce sunt specificate pt. service B (ex placute schimbate sau filtre schimbate vreau sa zic daca le am schimbat intre timp),se poate reseta service B sa revina din nou la service A?

Comment

Normal nu iti afiseaza pe CB daca il doare ceva?Deci daca fac o diagnoza si i se sterg posibilele erori,se poate reveni la service A si 20.000km.Si inca ceva daca nu se fac operatiunile ce sunt specificate pt. service B (ex placute schimbate sau filtre schimbate vreau sa zic daca le am schimbat intre timp),se poate reseta service B sa revina din nou la service A?
                        Da, in mod normal ar trebui sa mearga. Dar asta doar daca nu sunt defectiuni, ci doar erori pe care le-a memorat CB.

Comment

Originally posted by vlad View Post
                          Pentru un Vito 2007 ,stii cum se procedeaza cu resetarea ,sunt 2 butoate in stanga sus ''M'' si jos ''O'' ,iar in dreapta sus ''+'' si jos ''-'' .Multumesc!!!
                          Aceeasi problema o am si eu cu Vito 111 CDI 2006.
                          Nu stiu sa resetez intervalul service.

Am fost la reprezentanta mercedes din Iasi ( Casa Auto) si un mecanic de acolo mi-a luat 50 ron ca sa reseteze ( a durat 15-20 secunde), din pacate nu am vazut cum a facut ca nu a vrut sa-mi arate ( probabil mai vrea 50 ron si data viitoare si nu am de gand sa mai fie data viitoare la el)

Merci.

Comment

Buna, as vrea sa stiu si eu cum pot reseta service la un A160 benzina din 2000, imi apare pe bord - 7200 Km

Comment

Ma scuzati ca intreb aici dar la w211 (e280 din 2005) cum se face resetarea anunt service?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF