Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu becurile de bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt lumina ceasurilor se folosesc becuri de 1,2W, dar eu am pus de 2W.
    V-am atasat niste poze cu becurile.

Comment

Yayo,poate par stresant cu intrebarile,imi cre scuze dar cred ca asta e ultima intrebare ...Spune-mi te rog cate dintre becuri trebuiesc schimbte si care dintre ele pentru ca sa am culoarea pe care o ai si tu la ceasuri in poza aceea facuta noaptea.
      Daca ai putea sa imi atasezi o poza ar fi excelent pentru mine.
      La mine este alfel in patele cesurilor?...detin,c180 din 98,benzina
      Mersi tare mult!!

Comment

Pt.Yayo--da cu clima cu afisaj digital.Oare ce tip de becuri am eu?....as prefera sincer leduri

Comment

Originally posted by tibii View Post
          Yayo,poate par stresant cu intrebarile,imi cre scuze dar cred ca asta e ultima intrebare ...Spune-mi te rog cate dintre becuri trebuiesc schimbte si care dintre ele pentru ca sa am culoarea pe care o ai si tu la ceasuri in poza aceea facuta noaptea.
          Mersi tare mult!!
          Salut Tibi, nu mai stiu exact care sunt cele care lumineaza ceasurile, pt ca eu am schimbat si cateva ex( becul de la srs, de la placute, si inca vreo 2, dar cel mai bine, ca sa fii sigur, dupa ce scoti ceasurile, nu scoti mufele din spate si aprinzi pozitia si le incerci si vezi care sunt, ti-am pus si o poza ca sa vezi cum sunt asezate becurile in spate, daca te uiti atent are si o mica schema pe ceasuri care iti spune fiecare bec de la ce e. Cele incercuite cred ca sunt cele care lumineaza ceasurile, dar nu mai stiu 100%, asa ca mai bine incearcale,e foarte simplu. Becurile sunt de 1,2W, eu am pus de 2W si de aia se vad asa aprinse noaptea. Daca ai si alte nelamuriri si pot sa te ajut....
          Attached Files

Comment

Sa traiesti 1000 de ani ...cum da caldura pe la moldova ma apuc si eu sa pun de 2w.
            Pana atunci numai bine si inca odata,Mersiiii mult!

Comment

Sa traiesti 1000 de ani ...cum da caldura pe la moldova ma apuc si eu sa pun de 2w.
              Pana atunci numai bine si inca odata,Mersiiii mult!
              Cu placere Tibi, numai bine.

Comment

Originally posted by Mihai_v View Post
                Eu am schimbat becurile mai demult si se gasesc,nu numai la reprezentanta sau pe comanda.Sunt niste becuri mai speciale(vb.de cele de 1,2w pe soclu)dar sunt folosite la mai multe tipuri de masini,nu numai la MB.Un magazin de piese auto mare ar trebui sa aiba.La mine in oras,am gasit in primul mag. de piese in care am intrat...
                Imi spui si mie te rog la ce magazin ai fost, eu am fost la 5 magazine auto si nimeni nu are sau nu mai avea...(vorbesc de becurile de 1,2w cu tot cu plastic). Multumesc!
                PS: Sunt tot din Tulcea...
                Oo==oO

Comment

Salut becurile le poti schimba din soclu ai pe lateral la soclu 2 lamele iar becul trebuie sa iasa afara, le schimbi si le dai pe lamele cate un punct de cositor

Comment

Mersi tare mult!!
                    Ti -am incercuit cu rosu becurile pentru display uri, daca cumva te mai ajuta.

Originally posted by vladi_ivans View Post
                    Imi spui si mie te rog la ce magazin ai fost, eu am fost la 5 magazine auto si nimeni nu are sau nu mai avea...(vorbesc de becurile de 1,2w cu tot cu plastic). Multumesc!
                    PS: Sunt tot din Tulcea...
                    Ia un bec vechi cu tine, trebuie sa fie cam la orice magazin de piese auto mai mare.

Originally posted by Moldovan Mihai View Post
                    Salut becurile le poti schimba din soclu ai pe lateral la soclu 2 lamele iar becul trebuie sa iasa afara, le schimbi si le dai pe lamele cate un punct de cositor
                    M-ai bine nu va complicati, eu am incercat,
                    - pe langa ca iti arzi degetele cu pistolul de lipit, faceti o treaba naspa, si nerezistenta.
                    Un bec costa doar 1,5 sau 2 lei.

Se pot pune si LED uri , special facute in socluri si la 12V, pentru asa ceva, le
                    puteti gasi la magazinele de electrotehnice, gen Vitacom, Econix, Electrofin, etc.
                    Attached Files
                    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

La bord, nu trebuie sa desfaci nimic, cu doua carlige facute din sarma de electrod, se introduc stanga di dreapta bordului ( a ceasurilor) si tragi de carlige cu puteredesfaci mufele si cu grija scoti bordul pe langa volan, eu am cautat pe youtube si am gasit un filmulet cum se scoate, si am schimbat toate becurile de la bord, si am curatat si schimbat ceasul de temperatura
                      Attached Files

Comment

Salut.Eu am facut urmatoarea chestie pe becurile de la ceas bord : pe fasungurile de bec de 1,2w am pus cate un led de 5mm(cap taiat),pe cele de 2w au intrat 3 leduri(binenteles cu rezistenta).Sfat-cel mai bine se vede lumina alba(am experimentat rosu,albastru,alb).In ceasurile mici(cele cu temp.exterioara,km,ceas ora)lumina alba da o tenta f.placuta,chiar si ziua.In felul asta,am si becuri de rezerva...

Comment

Salut.As vrea sa execut si eu operatiunea "becurile"insa am urmatoare rugaminte la voi, colegi:as vrea sa vad cateva fotografii facute pe intuneric , cu luminile aprinse in bord la tot ce se aprinde pe bord, de la usa din stanga pana la cea din dreapta inclusiv butoane pentru actionare geamuri electrice care-s langa schimbator, bord(ceasuri,display), consola centrala(reglare ventilator, AC etc), reglaj faruri, scrumiera.Va rog asta pentru ca nu stiu daca am sau nu macar becuri in mai multe repere, din fabrica(scrumiera, reglaj faruri si pozitie lumini).Fierul meu este C180, 1996,Esprit editie ATP TOUR.
                          Multumesc.

Comment

Un coleg va rog cu ceva foto pentru problema din postul de mai sus? Multumesc.

Comment

Din pacate eu nu am decat ceva poze cu bordul.In una din ele am lasat un bec vechi sa vezi diferenta de culoare a luminii.La klimatronic inca nu am schimbat pentru ca nici nu stiu ce beculete se pun acolo.
                              Attached Files
                              Mercedes W202 C180 Sport
                              Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Originally posted by StefC180 View Post
                                Un coleg va rog cu ceva foto pentru problema din postul de mai sus? Multumesc.

postul 36

postul 42

Mai intri si aici....
                                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF