Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C200 kompressor, eroare la SRS

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Danny_bb View Post
    Si vezi ca exista programe multe de decodat casetofoane. Mai ales daca e casetofonul original... Daca stii seria masinii.. iti genereaza un cod pt casetofon.
    Azi am dat jos minusul bateriei pt cca 45 min, sa vad daca pot 'reseta' SRS-ul.
    Bineinteles ca nu am reusit, dar sigur nu trebuie cod pt cd-player.
    Acum, pe seara am decuplat si plusul si minusul bateriei, poate ii resetez eroarea SRS-ului, eroare ce mi-a aparut dupa ce am dat jos SRS, apoi l-am montat, inclusiv mufa SRS-ului, care e anti-prost.
    La fel a patzit si vicvas20 dupa ce a fost sa repare incuietoarea ushii; nu a fost sa reseteze, iar eroarea a zis ca s-a sters de la sine dupa aproximativ 2 saptamani.

Comment

Aceeasi problema am si eu cu mesajul SRS dar suspectez un contact imperfect in scaun, cateodata dispare cand se aseaza cineva mai greu. Vreau sa fac si o diagnoza. Soft estem, cabluri se fac, problema e ca nu gasesc mufa de diagostic de pe masina. M-am uitat si in WIS dar numai fix locatia nu o arata. Masina e un C200 CDI break varianta cu facelift. Daca stie careva, va rog.
      Multumesc.

Comment

Originally posted by thax View Post
        ...Vreau sa fac si o diagnoza. Soft estem, cabluri se fac, problema e ca nu gasesc mufa de diagostic de pe masina. M-am uitat si in WIS dar numai fix locatia nu o arata. Masina e un C200 CDI break varianta cu facelift. Daca stie careva, va rog.
        Multumesc.
        Cauta sub volan (deasupra genunchilor).
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Multumesc, am gasit-o. Sper ca pe maine seara sa vad ce si cum prin computerul de bord.

Later edit.
          Se pare ca ansamblul respectiv de teste, adica multiplexor cabluri si laptop+soft, reuseste sa arate doar live data. Cam teapa, ca era specificat si utilajul meu pe acolo ca si compatibil. Dar cica pe masini mai mature(sa nu zic vechi) merge. Deci care e prin zona Cluj si are nevoie de testare sau ceva, contact me, macar ne mai cunoastem.
          Radacina problemei mele cu SRS a iesit la iveala intr-un mod mai ciudat. In momentul in care o anumita domnisoara s-a asezat in dreapta ( deci nu e gluma), martorul SRS de pe bord s-a stins. Incercat si cu alte domnisoare si nu merge. Scaunul din dreapta are senzor de greutate. Cand scaunul nu e ocupat, un martor indica ca airbag off dar si martorul SRS se aprinde. Cred ca e o problema de logica in computador.
          Last edited by thax; 11-25-2008, 09:10 AM.

Comment

Da, sub volan este mufa prin care mi-a resetat azi un tip din Severin eroarea SRS si chiar a mai gasit o eroare pe le motor, pe care, din automatism, a resetat-o fara a mai retzine ce era. Ideea e ca se simte o usoara crestere de cuplu. Mi-a zis ca e normal ca acceleratia sa raspunda mai prompt, de fapt zice ca daca umbli cu erori in calculator, e normal ca acesta sa raspunda usor intarziat exact ca si comp-ul de acasa.

Comment

Originally posted by thax View Post
              Multumesc, am gasit-o. Sper ca pe maine seara sa vad ce si cum prin computerul de bord.

Later edit.
              Se pare ca ansamblul respectiv de teste, adica multiplexor cabluri si laptop+soft, reuseste sa arate doar live data. Cam teapa, ca era specificat si utilajul meu pe acolo ca si compatibil. Dar cica pe masini mai mature(sa nu zic vechi) merge. Deci care e prin zona Cluj si are nevoie de testare sau ceva, contact me, macar ne mai cunoastem.
              Radacina problemei mele cu SRS a iesit la iveala intr-un mod mai ciudat. In momentul in care o anumita domnisoara s-a asezat in dreapta ( deci nu e gluma), martorul SRS de pe bord s-a stins. Incercat si cu alte domnisoare si nu merge. Scaunul din dreapta are senzor de greutate. Cand scaunul nu e ocupat, un martor indica ca airbag off dar si martorul SRS se aprinde. Cred ca e o problema de logica in computador.
              Salut,
              ti-ai facut singur cablurile sau le-ai cumparat?
              Ai vre-o schema pt ele? Ce soft folosesti?

Referitor la SRS:
              la unele modele (daca nu la toate) senzorul de presiune de pe scaunul pasagerului din fata mai sesizeaza si aparitia unui scaun de copil (scoica, ISOFIX sau nu) pt dezafectarea airbag-ului de pe acea parte din motive lesne de inteles. N-as putea spune ca sint alti senzori sau e acelasi (cel de presiune din scaun).

Vezi si AICI (spun sa vezi de un contact imperfect sau de schimbat senzorul (pad-ul) din scaun si arata exemplificat cu poze despre ce este vorba si cum se schimba)

RV
              2002 MB C220 CDI Avantgarde

Comment

Aceeasi problema o are un prieten cu C 180 k !!
                Ii ramanea srs aprins in bord si s-a dus la Mercedes de i-a facut o verificare...A disparut eroarea dar dupa o saptamana a aparut iar !!
                Acum ce dreacu sa mai faca? Iar la Mercedes si iar alti bani ???

Comment

Salutare la toata lumea, aceeasi problema cu SRS ul ramas aprins pe bord am avut-o si eu.M-am trezit intr-o dimineata si din senin asa a ramas SRS ul aprins pe bord si imi spunea sa vizitez workshopul.Cu o zi inainte plouasera tare si m-a gandit ca poate de la apa s-a udat vre-un senzor ceva.Asa cam pe dupa ameaza a iesit soarele s-a mai uscat masina si a disparut eroare de pe bord.Imi poate explica si mie cineva care ar fi putut fi motivul aparitie SRS ului pe bord? Multumesc foarte mult

Comment

Degeaba am crezut ca a disparut de tot de pe bord, acuma iar a reaparut.Am observat ca daca se aseaza cineva pe scaunul din dreapta soferului, eroarea dispare!!! Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, ce as putea face sa scap de el sau ce ar putea fi? Multumesc anticipat

Comment

In scaunul din dreapta masina ta are un cintar, care masoara kg. pasagerului, pentru a stii daca sta cineva acolo, in caz de accident sa declanseze sau nu airbagul.De ce s-a pus cintar?, pentru ca s-a considerat ca airbagul este periculos pentru copii (mortal) si in mod normal el sesizeaza daca pasagerul are peste o anumita greutate (40-45 kg depinde de model) sa stie daca activeaza sau nu airbagul.
                      Tie acel cintar iti face figuri, acuma sint n modele depinde de anul de fabricatie, cel mai bine pui masina pe tester vezi exact ce are si schimbi.
                      Toate cele bune

Comment

Mersy mult ptr sfat.Eu totusi ma gandeam ca poate e ceva asa superficial care nu necesita skimb de piese.Ma gandeam ca o fi ceva vre-un contact , dar am sa ma duc la service la sfarsitul saptamanii sa o pun pe tester.Are cineva asa ideie cam cat ar putea sa costa inlokuirea acelei piese, in caz ca e necesar (

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF