Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

3 probleme tehnice W203 C220 cdi din 2003

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3 probleme tehnice W203 C220 cdi din 2003

Salutare!

Am cateva dude care mi-au aparut in ultima vreme si nu stiu cum sa le dau de cap.

1. In urma unei vizite in service (cand aveam probleme cu electromotorul) am plecat de acolo cu SRS-ul aprins, cu toate ca s-a incercat stergerea erorii printr-un tester. Crezand ca sunt neprofesionali, am fost la un service mai luminat si am avut aceeasi problema. Nu se pot sterge erorile de pe SRS si nici nu stiu cum sa le interpretam. Mentionez ca am verificat sigurante, modul SRS, mufe, fire, tot. Pe tester am vazut daca recunoaste toate airbagurile individual si le recunoaste. Masina nu a suferit vreun accident, nu s-a umblat la airbaguri. Atasez o poza cu erorile date poate cineva este mai luminat ca mine.

2. In mers, am accelerat (pedala la fund) si fiind automata a facut kickdown. Masina a ezitat un pic dupa care a aparut o eroare pe bord - EPC. Nu face tot timpul, a facut-o de doua ori in 3 saptamani. Ce ar trebui sa am in vedere?

3. Am senzori de parcare fata - spate. Cand sunt mai mult de 2 grade afara functioneaza impecabil. Cand sunt sub 2 grade actioneaza ca si cum ar fi ceva lipit de ei tot timpul. Mentionez ca nu erau murdari, inghetati, opturati de ceva, am verificat personal acest lucru.

Stiu ca sunt niste erori banale, dar chiar sunt lucruri pe care le folosesc. Va rog sa-mi dati eventuale sugestii - ce pot verifica, unde sa ma uit, pentru ca mi-e scarba sa tot dau bani la service degeaba...chiar ma pricep pe electrica/electronica si pot diagnostica ceva singur, insa nu am mai avut Mercedes si e ciudata treaba
    Attached Files
    Mb C220 CDI S203

eu zic mai inatai sa controlezi sigurantele.. vad ca ai facut.. insa cele legate de erroare pune altele noi..

vezi la sam in portbagaj... vezi ce senzori ai pe acolo.. acolo este buba ta.. contacte oxidate..
    Last edited by cocohro; 02-04-2013, 12:55 PM.

Comment

@cocohro
      La urmatorul post ce nu respecta regulamentul, ne suparam.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
        @cocohro
        La urmatorul post ce nu respecta regulamentul, ne suparam.
        spune-mi te rog la ce sa fiu atent.. exact. mersi..

Comment

Citeste regulamentul si-ai sa intelegi.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
            Citeste regulamentul si-ai sa intelegi.
            ca am gresit de am scris cu litere mari.. corect? dupa cum vezi am editat..
            dar daca este alceva fii dragut si explica-mi..

Comment

Ar fi interesant sa primesc niste sugestii decat cine nu respecta regulamentul...

Sigurantele le-am verficat si nu cred ca SRS-ul are vreo treaba cu sigurantele...

Ai si tu dreptate, insa varianta ar fi sa-i sterg postul.
              Last edited by cutaresku; 02-04-2013, 16:34 PM.
              Mb C220 CDI S203

Comment

La SRS: am avut aceiasu problema. Am schimbat in reprezentanta nu stiu ce senzor (450 lei). Si tot la fel. Mi-a depistat un alt mecanic (nu la reprezentanta) un furtun de aer rupt. L-am inlocuit, si becul SRS s-a stins singur dupa vreo 45 min. W203 din 2004 la vreo 170.000 km

Comment

B1003 Inside temperature sensor open

Ar trebui sa faci o testare cu un tester STAR ca altfel nu rezolvi mai nimic.Erorile date de acest tester care lau utilizat nu prea indica corect erorile.Bafta.

Comment

Salut,
                    @Razvan astfel cum recomanda si colegul nostru @gmihai24 aceias parere o am si eu ,, este nevoie efectuare unei diagnoze cu STAR" .
                    In cazul in care nu ai posibilitatea de a efectua o diagnoza cu STAR-ul care sa indice exact problema aparuta , atunci persoana care face aceasta diagnoza solicitai sa-ti permita sa vezi detaliile problemelor rezultate dupa cod (vezi imaginea atasata) .
                    Codul de eroare nu este de ajuns daca nu explica si componentele ce prezinta anumite probleme :
                    ex.
                    - componenta M../1 - nu lucreaza ;

Numai bine ,
                    Attached Files

Comment

Problema cu SRS poate sa apara si sa ramana si daca s-a umblat la airbag, am vazut asta la un Sprinter, solutia era sa schimbi modulul.. sau sa adugi ceva pentru reglat voltajul.
                      Inca cu STAR sunt convins ca-ti va da eroarea si solutia cu precizie. Asadar gandeste-te daca ai umblat, strans, desfacut vreo centura de siguranta.

Comment

Salut, am mentionat clar ca nu s-a umblat la airbag-uri, pur si simplu a aparut eroarea. O sa incerc o diagnosticare cu Star-ul. Referitor la problema 2 respectiv 3 aveti vreo recomandare?
                        Mb C220 CDI S203

Comment

La problema nr2 ar fi indicat sa raspundem dupa ce faci testarea, la problema nr 3 poti verifica mufele si cablajul aferent, eventual curatare mufe, verificata valoarea fiecarui senzor.

Comment

Originally posted by razvan_gavan View Post
                            Salut, am mentionat clar ca nu s-a umblat la airbag-uri, pur si simplu a aparut eroarea. O sa incerc o diagnosticare cu Star-ul. Referitor la problema 2 respectiv 3 aveti vreo recomandare?
                            Salut @Razvan,
                            Se pare ca nu m-am facut inteles in postarea mea anterioara (cu scuzele de rigoare) motiv pentru care revin inca o data .
                            Inteleg ca o sa faci o noua diagnoza . Recomandarea mea este urmatoarea : incearaca sa faci o captura a imagini (o fotografie cu telefonul) in care codul de eroare aparut sa cuprinda si componentul care sesizeaza o anomalie .
                            Exemple de componente care por fi identificate dupa detallierea codului de eroare : M2 /5,6,8... = motorase bord clima, Sam fata motor = N10/1, Sam spate = N10/2, Conexiuni = Z ... etc
                            Ex. identificare anomalie: cod eroare B 1598 COMPONENT M2/8 (LEFT DEFROSTER ACTUATOR) IS STIFF OR BLOCKED
                            Componenta care are o problema este de fapt M2/8 .
                            Care este componenta M2/8 (vezi imaginea)
                            Sper ca m-am facut inteles .
                            Daca faci o noua diagnoza revino cu vesti noi .

O seara placuta,
                            Attached Files

Comment

Referitor la EPC ai o problema pe alimentarea cu motorina. La talpa se solicita la maxim: pompa de joasa, pompa de inalta, valva regulatoare, injectoarele. Pe langa ele mai pot fi implicate si filtrul de motorina (daca e infundat nu face fata la debitul cerut de pompa) sau chiar filtrul de aer care daca daca e infundat nu furnizeaza suficient oxigen si motorul se sugruma). Cel mai simplu ar fi sa incepi cu inspectia vizuala a pompei de inalta sa vezi daca nu cumva picura motorina,dupa care filtrul de combustibil. Apoi ar fi de verificat injectoarele (cu eprubete), apoi valva regulatoare.
                              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF