Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Indicatoare bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mihai_v View Post
    Salut.Si eu am probleme cu ceasul,dar as fi vrut sa fie doar de curatat acele,sau refacut lipiturile.Doar ca pana acum nu m-a lamurit nimeni...si apropo,pentru Vali982- VDO este si in '95.MB C 220 D W202 '96.Merci
    Pai am spus ca la sfarsitul lui '95 (adica cam din a doua jumatate a anului '95) s-a introdus modelul nou fabricat in general de VDO, la fel cum si prin diverse locuri apare ca w202 s-a fabricat din '94 pana in 2000, cand de fapt el se fabrica din '93.

Comment

mie mi-au recomandat mobil 5w40 pana la 150.000, 10w40 pana la 300.000, dupa care 15w40

Comment

Originally posted by vali982 View Post
        Pai am spus ca la sfarsitul lui '95 (adica cam din a doua jumatate a anului '95) s-a introdus modelul nou fabricat in general de VDO, la fel cum si prin diverse locuri apare ca w202 s-a fabricat din '94 pana in 2000, cand de fapt el se fabrica din '93.
        Eu am c180 din iulie 1994, ceasuri VDO ! Cu pini lipiciosi .
        Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

kama3,te rog ,cand mai postezi (si e valabil pentru toti),nu mai scrie detalii inutile ca sa umplii paginak nu ajuta la nimic.Scrie scurt si la obiect care este problema care doare,pe noi nu ne intereseaza ca asina ta e impecabila,ca ai gasit cartile de joc in torpedou,etc,etc.Multumesc de intelegere.
          LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF