Multumesc mult pentru informatii! Am remediat problema.N-a fost nevoie sa demontez bordul.Am bagat o sarmulita cu putina vata in cap (imbibata in putin spirt) ptin gaura de la butonul ce reseteaza jurnalierul.Am sters bine si se pare ca merge bine acum. La vitezometru se observa mai putin dar la celelate ace in zona de contact cu pinul se observa usoare urme de topire. Insesizabile daca nu privesti foarte atent, dar sunt acolo. Oricum 100 de ani nu mi-ar fi dat in cap schema asta cu acele lipite.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Indicatoare bord
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Indicatoare bord
Salutari si Sarbatori fericite tuturor!!! Am si eu o intrebare legata de indicatoarele de bord (vitezometru, turometru, cel de benzina si cel de temperatura)ale unui c220 din 94 care nu prea functioneaza decat cand vreau ele sau dupa ce trag niste pumni in bord.... Ma gandesc ca e de la ceva praf depus pe acolo insa nu stiu cum si cat e de greu de scos bordul ala afara. Daca a scos cineva un bord poate imi spune daca e cazul sau nu sa ma incumet sa il desfac eu .Multam.
Comment
-
am cumparat de curand un C180 Sport din '94 si am aceeasi problema. mai ales cu acul de la vitezometru. este cel care face figuri cel mai des. adica tot timpul. isi revine dar cand ajunge la 0 (zero) se blocheaza. si tot asa. daca reusesti sa faci ceva anunta ma si pe mine te rog.
Comment
-
Mai era un topic asemanator la probleme W202. Acu e doi in unu.Last edited by doktor4carz; 04-29-2008, 07:05 AM.
Comment
-
Incerc si eu cu un sfat la ulei...eu merg pe aral 5w40 e mult mai bun decat 10w40.Conform cartii germane de revizii schimbat la 15000 km.Am 230.000 km si consuma cca 1 l la 10000km.Oricum alegerea e a ta.Mercedes-Benz w202, C280, 1996
Honda Accord 2.0MT, benzina ,2007
Comment
-
salut!!
asa este...in legatura cu acele intepenite.si eu am un w202 din '94 si am aceeasi problema cu indicatoarele de bord.cand pun contactu au o usoara ezitare cand trebuie sa se ridice....cateodata nu se ridica deloc.. .mai ales kilometrajul.am analizat amanuntit problema si am observat ca parca sunt lipite cu vaselina....se poate ca pe ace sa se fi depus grasime si ramane intepenit cand ajunge jos....ori are un amortizor pe baza de uleiuri si acela sa fie uzat sa sa isi fi pirdut proprietatile.
oricum e ceva legat de uleiuri,grasimi.....ori trebuiesc curatrate...ori amortizoare inlocuite(daca or exista).
ceai drept..ca tre sa dau ceasurile jos..si sa le iau la puricat.
Asa o fi, dar a dracului ortografie e greu de respectat futu-i mortii masii de Limba Romana.Last edited by florineasca; 10-24-2008, 14:20 PM.
Comment
-
Originally posted by kama3 View PostMultumesc mult pentru informatii! Am remediat problema.N-a fost nevoie sa demontez bordul.Am bagat o sarmulita cu putina vata in cap (imbibata in putin spirt) ptin gaura de la butonul ce reseteaza jurnalierul.Am sters bine si se pare ca merge bine acum. La vitezometru se observa mai putin dar la celelate ace in zona de contact cu pinul se observa usoare urme de topire. Insesizabile daca nu privesti foarte atent, dar sunt acolo. Oricum 100 de ani nu mi-ar fi dat in cap schema asta cu acele lipite.
La mine nu ai loc pe langa buton sa introduci o sarma...nici macar fara vata in capat.1994...Mercedes Benz...w202, c180
Dragoste la prima vedere...
http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022
Comment
-
Daca ai timp si vrei sa faci o treaba buna,
-dai frumos ceasurile din bord jos, ies si fara sa dai volanul jos, prin partea dreapta, cum stai in fata lor,daca invarti un pic de volan si de consola
-scoti mufele din bord, ai 2 mufe, in prealabil iei jos bornele de pe baterie, sa nu ramai cu eroare SRS,
-dupa ce ai dat jos cadranul,iei 2 surubelnite in linie micutze si desfaci frumos fiecare clema ce este pe cadran in partea din spate, si o sa iasa carcasa din fatza cu tot afara
-asa ai acces direct la toate acele si cesuletele din interior,
-cu ocazia asta stergi si interiorul plasticului care ii plin de praf cu siguranta.
Poti face toate astea fara probeleme si temeri, dar ATENTIE TREBUIE FACUTE FINUTZ, SI NU REBUIE BRUSCAT NIMIK.
Mie mi-a luat cam 40 minute toata treaba, eu le-am dat jos asa numai sa le sterg de praf,ca nu aveam probleme cu ele.
Spor la treaba, si grija in lucru.
Toate cele bune.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Originally posted by kama3 View PostBuna seara!
De 4 zile sunt proaspat posesor de Mercedes.Nu premeditat(cu toate ca visam la unul ) ci din intamplare.Vazut din intamplare, placut, cumparat.
E un C180 din 1995, pe benzina. Masina f intretinuta, am gasit inclusv cartile masinii in torpedou, trusa medicala orig, functioneaza aproape tot pe ea mai putin reglajul electric al oglinzilor(aici suspectez butonul).
Toate bune si frumoase, am facut o scurta iesire la munte, f multumit de consum.Aprox 7,2 %.Nu m-am dat prea tare la ea, nu sunt adeptul vitezei.Cam 80-110 cu reprize in depasiri si putin in drum drept sa vad cum accelereaza.
La intoarcere am constatat o problema.Cand plecam de pe loc acul vitezometrului ramanea jos si sarea apoi brusc la 30-40-50 in functie de cat aveam.La inceput mai rar, apoi de fiecare data cand reduceam spre 0(stopuri, etc).Am ajuns in Galati, am stat putin la prietena acasa apoi cand sa plec iar am constatat ca vitezometrul si-a dat duhul, iar indicatorul de la benzina s-a ridicat(brusc) dupa vreo 200 de metri.
Dupa ce se ridica mergea cursiv sus jos deci nu cred ca problema e grava.Mai degraba in contact imperfect sau oxidat.Totusi unde sa-l caut ca parca n-as vrea sa le iau pe toate la rand.
Daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta il rog sa ma ajute.Sunt f multumit de masina dar parca mi-a stricat bucuria faza cu vitezometrul...
Si inca o problema.As vrea pt inceput sa-i schimb uleiul, dar n-am gasit nicaieri ce ulei trebuie sa-i bag.Pe forum am gasit ceva dar se referea la modele mai vechi.In carte scria doar 5,8l dar nimic despre indicativul uleiului.
Multumesc!
Comment
Comment