daca esti dragut imi poti trimite si mie schema alexandru_bogdan_edy@yahoo.com MULTUMESC ANTICIPAT
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Plutitor benzina W202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut, ma intereseaza si pe mine daca poti sa imi trimiti schema de la sonde te rog ca vreau sa mi le schimb ca faca figuri adresa moldoveanu_petrus@yahoo.comFacebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE
+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000
Comment
-
Originally posted by ovidiu_ovidiu4y View PostSalut, am citit tot ce ati scris voi si am facut asa dar nu reusesc sa desfac flansa aia de pe rezervor sa pot umbla la plutitoare si ma tem sa trag mai tare sa nu se desprinde de pe rezervor tinand cont ca rezervoru e de plastic.
La voi tot asa greu s-a desfacut?
Si as vrea si eu schema pe adresa mea ovidiu_ovidiu4you@yahoo.com va rog si va multumesc.
Pentru desfacerea flansei de la plutitor aveti nevoie de o cheie speciala , asemanatoare cu cea de strans/desfacut panza la flex,nu se prea gaseste nici in service uri,eu mi-am sudat una din bucati.LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Comment
-
Originally posted by arh_vali View PostSalut, cum ajunge benzina prin furtunul acela, dintr-o parte in alta? Ce o impinge? Multumesc!LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Comment
-
Originally posted by boddo09 View PostSalut.M'ar interesa si pe mine schema aia daca o mai ai : bogdan09boddo@yahoo.com.Ms.just_smr@yahoo.com
Ms mult
Comment
-
Nici o schemă nu cred că mai primiți cei care v-ați lăsat email-urile.
Omul(Dan_C200) nu mai e activ pe forum din Iunie." You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
Regulament forum.
Comment
-
Va ajuta la ceva?
W202
I have a 1999 C280 with the check engine light on. The code is for a faulty charcoal canister valve. Two questions: Does anyone know how to get to the two fuel sender units? From underneath? and which one has the valve built into it?
W203
C-Class (W203) - Help Needed Locating Fuel Sending Unit (WIS would be nice) - Hello, My 2002 C230 (119k miles) runs out of fuel when the gauge indicates half full. From reading around I have come to the conclusion that the sending unit is faulty. Which side is the sending unit on and which side is the fuel pump on? I...
Pozele atasate sunt pt W202.Spor la treaba.
PS:Cu un an inainte sa cumpar actualul w202, proprietara a schimbat sender-ele, sunt caz fericit.
Comment
-
Salut, am si eu o problema asemanatoare - nu imi indica in bord cata benzina am - Am fost la un service am dat sondele jos le-am masurat si ele sunt ok. Am probat si un set de sonde noi, dar acelasi rezultat. Acul de la benzina primeste un soc, urca la maxim si coboara in 5 secunde jos. Deci la mine nu e problema din sondele respective. Mai are cineva vreo idee ce ar putea fi? Multumesc!
Comment
-
Ceas benzina
Rectific adresa de mess/mail masini_cu_apa@yahoo.com
Nu am facut dar problema la mine este ca acul la benzina sta mai mult jos si are momente cind urca dar fara sa arate exact,ba e la plinba la jumate
mai am si o problema ca nu-mi arata gradele de afara si alte chestii electrice
Comment
-
Problema comuna la benzinare, ca nu indica corect cantitatea de benzina din rezervor.
Trei cauze posibile despre care s-a discutat mai sus, cel mai simplu este prima varianta si anume de a verifica continuitatea firelor din sonde pana la ceasurile din bord.
A doua varianta iarasi usoara este testarea, cum zicea si liviu mai sus, trebuie pusa masina pe tester.
Varianta a treia este verificare sondelor din rezervor, asta este mai dificil din cauza ca trebuie desfiletat acele inele care tin sondele in rezervor.
Atentie, nu este deajuns doar sa pui aparatul de masura pe capatul mufei de la sonde si daca indica ceva, e buna sonda. Nici vorba de asa ceva, trebuie luata sonda in mana si in timp ce este conectat aparatul de masura pe el, trebuie miscat plutitorul in sus si in jos, simuland nivelul de combustibil, in acest timp aparatul indica diferite valori, daca nu indica doart intr-un anumit punct, e clar ca e defect sonda.
NU este necesar absolut de nici o schema, firele din sonde duc direct in mufa din bord.
Acuma sa va povestesc un caz intilnit la problema asta, nu indica ceasul de la benzina, din cauza unui scurt la cablu care duc la sonde, si buba era sub mocheta din partea spate, pe partea pasagerului dreapta.
Cand am scos mocheta afara, am vazut cauza problemei, izolatia de pe cablu s-a tocit si s-a ros a facut scurt la caroseria masinii.
Am refacut izolatia cu banda si indicatorul a inceput sa functioneze din nou.Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995
Comment
Comment