Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

problema frana picior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scuze dl.Jacob, aveti dreptate sub bancheta se pot vedea cele 3 cabluri, cel la care am lucrat ultima data era w124. Scuze inca odata.

Comment

Nici o problema domnu Ovidiu.
      V-am trimis mesaj in legatura cu bordul.

Asteptam un raspuns de la domnul Roni, sa vedem ati rezolvat ceva?
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

"Ochiometric" - dai bancheta jos(e foarte simplu că de aia e Mercedes), la mijlocul caroseriei(în dreptul cardanului) este o tablă prinsă în trei șuruburi cu piuliță de 10 mm. Îndepartezi tabla și o să vezi reglajul cu cele trei cabluri.Apoi apeși pedala frânei (de mână) și vezi dacă acționează cablul central și cele două gheare ale cablurilor care merg la roți.
        Este posibil ca să fie sărit capătul vreunui cablu(caz fericit pe care l-am avut eu) sau poate chiar e rupt un cablu deși e mai greu.
        Asta se poate face ”ochio-metric”. Sper că m-am exprimat pe înțeles.

Comment

salut!cred ca am prins ideea.In trecut am vrut sa dau bancheta jos si nu am reusit,dar in mod cert daca o mai studiez nitel ii dau de capat.Voi mai astepta ceva vreme sa se faca timpul mai frumos si o sa demontez sa-i fac o investigatie.Voi incerca faza cu bancheta scoasa si cu acea placuta demontata.Din cate am vazut filozofia mecanicii la Merc este aceea de a scoate componentele "din interior" si nu din exterior.Am demontat stergatorul ca nu mai mergea ok si mi-a trebuit ceva vreme si un site rusesc sa ma lamuresc ca se desface masca dintre parbriz si capota ca sa ajung la sistem.so... e facut sa nu se strice.Va voi face un up-date cu ce am reusit sa mesteresc si eventual si niste imagini Hi Res cu ce dracii gasesc pe acolo,poate o mai avea careva problema asta.Numai bine tuturor si va multumesc inca o data pentru promptitudine si informatii

PS - incerc sa desfac si sub volan sa vad care e situatia
          Last edited by Roni; 02-21-2011, 23:31 PM.

Comment

Daca nu rezolvi problema asa, dand jos bancheta, trebuie sa dai jos rotile spate, etrierele, discurile, si sa vezi ce ii cu mecanismul de actionare a sabotilor franei de parcare. Poate fi cablul rupt de acolo, placutele uzate, arcurile ce le tin de aparatorile de disc rupte, sau aparatorile ruginite si deteriorate sau arcurile dintre saboti sarite.

Succes si spor
            w 202 -c 180 sport an 93

Comment

sa se mai topeasca zapada si sa fie timp liber pt asta, ca spor e din belsug as surubari-o toata,numa asa;de drag

Comment

Fac un follow up pt problema mea si spun ca am rezolvat-o. Cum banuia Riddick, unul din cablurile ce tin rotile spate era sarit din locasul lui, am scos bancheta (dezamagitor de greu se scoate,atipic pt Mercedes lipsa de detalii intuitive), am desfacut acea tablie de vizita si am reglat manual mecanismul.
                PS - aveti grija!!in piesa din plastic negru se gaseste un arc elicoidal din cupru care sare daca deschizi acel capacel si e nitel demotivant sa-l pui la loc.

mult noroc si multumusec pentru sustinere
                Attached Files

Comment

probleme frana picior

Salut tuturor! Sunt nou pe frum si o sa incerc sa descriu problema de la masina mea cat mai bine. Acum un an mi-am luat un c200 cdi,W203, iar pedala de la frana de parcare nu mai revine la loc fara ajutor(trebuie sa bag piciorul sub ea si sa o trag).Daca ma puteti ajuta cu sfaturi si cu ceva poze. Am vazut pe forum o poza cu mecanismul de sub bancheta si o sa ma uit si eu la a mea daca e la fel.Mersi.

Comment

Originally posted by Roni View Post
                    salut!Imi cer scuze pentru intarziere si bineinteles pentru ca am omis modelul masinii W202 c180 din '96, asa cum spune si Jacob.Sa plec cu frana activata n-am incercat dar cel mai probabil nu va avea nici un efect,pedala se apasa in gol.Am citit toate reply-urile si cel mai probabil goanga este cea vizata de Haddess.Pedalierul de actionare a franei se gaseste in stanga-jos a soferului iar clapeta de eliberare a franei de picior tot in stanga dar sus,deasupra levierului ce deblocheaza capota.Cred ca acel cablu este problema deoarece clinchetul se aude cand apas pedala insa merge in gol,nu se simte ca activeaza ceva, merge fara sa opuna nici cea mai mica rezistenta si se redreseaza de la clapeta pomenita mai sus.M-ar ajuta daca as avea o imag ceva care sa indice unde mai exact se afla "portita" de acces la acea caseta de reglare a franei.Iar daca principalul cablu este rupt, cum pot ajunge la el sa-l investighez sau sa-l schimb?Multumesc pentru promptitudine si toate bune!
                    exact aceeasi problema am avuto si eu ! la mn sa rezolvat prin demontarea capacului de sub bancheta unul din cabluri era desprins acum frana de parcare merge brici ( mentionez ca daca ridicam clapeta pedala nu sarea complet pana sus cat sami dispara indicatorul in bord) fa o verificare eu miam facuto singur si fi generos cu vaselina!!!!! eu am un c180 2001 1998cm3

Comment

Cred ca daca ii faci o verificare "de Duminica" si ungi toata cablaraia vei rezolva aceasta problema. Ideea e ca daca nici frana nu tine e posibil ca un cablu sa fie sarit/rupt dar ramane de vazut in fiecare caz. Spor la treaba si numai bine

Comment

Salutare. Am incercat si eu sa reglez frana de parcare, ptr. ca pe dreapta spate nu prea tine. Dupa ce am dat jos etrierul spate si placutele, am desfacut surubelul acela mic, cu imbus si discul-tambur nu vrea sa iasa. Ce pot face, am dat si cu spray de rugina si nu cedeaza. Pot sa-l reglez altfel, sau il mai tine ceva? Am un w202 din 1994.

Comment

Salut,
                          Redeschid discutia cu o problema la al meu w203 180 Kompressor Estate din 2002.
                          Masina am adus-o proaspat din germania, 166000 reali, stare impecabila tabla, interior si motor.
                          Problema este ca masina a stat cam 6 luni si frana de parcare s-a intepenit, adica pedala nu mai revine sus, am verificat su sub bancheta spate si problema pare la cablurile care pleaca la roti. Am fost si intr-un service unde au constatat acelasi lucru ei dorind sa desfaca sistemul de la jumate la roti, au dat cu spray degripant la conexiunea cablurilor dar nimic. Cablurile de la roti revin doar daca sunt fortate cu un levier.

Intrebarea este unde pot sa mai dau cu WD40 se se 'inmoaie' situatia?

Comment

Cred ca trebuie sa desfaci in interiorul butucului unde sunt sabotii. Cred ca acolo este problema...

Comment

M-am confruntat si eu cu aceasta problema (tinea frana de mana, dar nu foarte bine) si am rezolvat-o prin a schimba sabotii + acele mecanisme de angrenare (nu mai stiu cum se numesc) care ajuta sabotii sa se "cracaneze".Am observat ca problema lui Roni s-a rezolvat, dar poate cineva se confrunta si cu alta particularitate a problemei si este binevenita informatia.
                              Last edited by calutzustudio; 12-06-2013, 11:28 AM.
                              LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

O sa mai merg la un alt service sa mai aflu pareri si revin cu un feedback.
                                Frana nu tine de loc si nici nu se aprinde martorul in bord.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF