Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motor CDI nu trece de 3000 de RPM dupa ce am schimbat consumabilele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Star diag.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #62
      Am fost azi cu masina la un mecanic si mi-a zis ca trebuie sa schimb galeria de admisie. Ceva legat de niste clapete mecanice care s-au deteriorat.
      Are cineva codul de la galeria de admisie si ceva preturi.
      Multumesc.

      Comment


      • #63
        În primul rând trebuie sã ne spui o serie de șasiu sã vedem de care îți trebuie.

        Având în vedere datele de profil (2.2 cdi ), nouã o sã fie vreo 370 euro originalã, însã vine fãrã niște garnituri de cauciuc (le poți lua fãrã probleme de pe a veche) și fãrã motorașul de comandã (~ 100 euro original).

        De obicei nu se gãsește decât originalã galeria, colegul cutaresku e singurul care a gãsit ceva aftermarket, însã prețul era același și singura diferențã era cã cea aftermarket vine cu garniturile respective (la cea originalã costã vreo 6 euro garnitura și trebuie vreo bucãți - din auzite prețul).
        ...

        Comment


        • #64
          Da, eu am luat VAICO, absolut identica (material+constructie) cu cea MB (sunt curios cine o face pe cea MB).

          Pretul cel mai bun il gasesti la colegul adispan: http://www.clubmercedes.ro/piese-con...hlight=adispan
          Nu, VAICO nu-s singurii care fac galerie de admisie pentru 4 cilindri cdi. AIC fac si ei, o idee mai scumpi decat VAICO.
          Reperul original este A6110903637 (cel putin la OM611.961/210006).
          Totodata, colegul cristian.c reconditioneaza galerii (Iasi).
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • #65
            Originally posted by Luxian View Post
            În primul rând trebuie sã ne spui o serie de șasiu sã vedem de care îți trebuie.
            Seria de sasiu: WDB2030041A384193.
            In acest weekend o sa demontez galeria sa vad daca trebuie sa o cumpar sau daca imi trebuie doar acel motoras de actionare a clapetelor.
            Va multumesc pentru raspunsuri.

            Comment


            • #66
              Codul galeriei tale orginale este: A6110902337, între timp, codul a fost înlocuit cu A6110903637 (codul dat şi de colegul cutaresku). Nu ştiu diferenţele între ele, însă cred că se referă doar la prinderea tijei de uneşte clapetele (cea veche avea prinderea ceva mai voluminoasă, dar cred că mai proastă pe când asta nouă vine lucrată ceva mai drăguţ). Oricare din codurile astea o să-ţi meargă şi o să se potrivească fără probleme.

              Motoraşul de comandă iar are mai multe coduri, o să ţi le dau pe toate, deşi cred că doar ultimul se găseşte (cel scris îngroşat), restul fiind scoase din fabricaţie: A6111500094, A6111500194, A6111500394, A6111500494.

              De asemenea, îţi recomand să vorbeşti cu colegul Cristian C. din Iaşi (0749562999) care se ocupă cu recondiţionat galerii. Eu am cumpărat acum 2 ani de la el una (trimisă prin curier), şi m-a ţinut vreo 55 de mii de km fără probleme, şi probabil că mai ţinea mult şi bine. Preţul e de obicei un sfert din cât e cea nouă.

              Ataşat găseşti decodificarea VIN pentru maşina ta. Multă baftă cu galeria!
              Attached Files
              Last edited by Luxian; 05-15-2012, 11:51 AM.
              ...

              Comment


              • #67
                Multumesc foarte mult.

                Comment


                • #68
                  In acest weekend am incercat sa dau galeria jos dar nu am reusit. Am dat jos EGR-ul si l-am curatat si tot nu se tureaza peste 3000rpm.
                  In Craiova nu gasesc pe nimeni sa se priceapa.

                  Comment


                  • #69
                    Imposibil sã nu gãsești pe cineva. Mergi la reprezentanțã. Operațiunea de demontat/montat galerie se tarifeazã 4 ore (la Timișoara e vreo 140 lei / orã). La mecanici care se pricep dai vreo 100 euro pe toatã mișcare. Deci nu e diferențã foarte mare.
                    ...

                    Comment


                    • #70
                      Am rezolvat problema cu numai 50 lei. Am pus testerul pe ea si mi-a aratat cauza ...... debitmetru pe care l-am dat jos, l-am curatat cu spirt si vata si motorul functioneaza perfect acum.
                      Multumesc tuturor.

                      Comment


                      • #71
                        salut, eu am o problema asemanatoare, am c200 cdi din 2001, si la zece minute dupa pornire se limiteaza la 3000 de ture, fara sa se aprinda vreun martor. azi i am curatat EGR ul si sambata o duc la un tester la MB, dar daca i s a mai intamplat cuiva asa ceva va rog un rasp multumesc...

                        Comment


                        • #72
                          chiar de 2 saptamani am patit si eu asta intr-o seara, din senin, nu se mai tura peste 3000 nici pe loc...testerul mi-a dat debitmetrul, l-am schimbat 330ron si merge din nou bine ... asta a fost solutia...spoor

                          Comment


                          • #73
                            Multumesc, am sa merg si eu mâine la tester si am sa vad dacă îmi da aceeași eroare, oricum am sa postez toate erorile poate ajuta...

                            Comment


                            • #74
                              salut, din nou. dupa cum am spus, am fost azi la tester cu masina, unde mi a gasit o eroare, nu am reusit sa o salvez pt ca nu aveau imprimanta, dar problema vine de la electrovalva care alimenteaza sau ajuta la alimentarea turbinei, bun, pe scurt este o chestie mica in stanga masinii cum deschizi capota, chiar langa vasul de expansiune... am comandato, si acum astept sa vad ce se intampla dupa ce o montez. aaaa si pretul nu e asa de speriat, 26e.. in cazul in care nu este de la aceasta electrovalva, mi a spus ca s ar putea sa fie vreun furtun crapat, spart, pe unde poate scapa aer.... si cam asta a fost tot...

                              Comment


                              • #75
                                Sa ma lamuresti si pe mine unde-ai gasit tu electrovalva aia cu 26 euro.
                                Simptomatic, nou venit, gramatica pilaf, plecat, uitat feed back... Mai sustin unii ca moderatorii sunt malitiosi cu noii veniti...
                                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF